Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Amrinasta @ 2021 02 02, 07:34)
Šiandien irgi teko siųsti per tarpmergaičių ir kaina M dydžio tikrai pasikeitusi iš 2,19 į 2,79 eur  unsure.gif .

Merginos, gal esat atradę kokią priemonę porų ant nosies valymui (čia  paaugliui), tas juosteles klijuojamas viokias išbandę, bet gal yra kas nors veiksmingo ar tik mechaninis kosmetologo valymas?

As 17val siunciau uz 2.19val.tikekimes,kad kazkokia klaida smile.gif Nes 1 kart siunciau xl uz 4.,,,,kita diena jau 3.,,,eu
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 02 02, 10:05)
Kol nepradės atsakingai prausti veidą su prausikliu rytą vakarą,nepadės jokios juostelės nei mechaninis kosmetologo valymas. Maniškė susiprotėjo ir dabar kai prausiasi veidą prausikliu,inkštirų nebesusidaro.Dar tiesa jai kosmetologė liepė tepti veidą kremu su retinoliu,tai jis irgi primažina inkštirų formavimąsi.

Pas mano 11-metę irgi probleminė vieta nosis. Tiek daug tų juodų inkštiriukų doh.gif Naudoja prausiklį su salicilo rūgštimi, bet nelabai padeda. Ir spuogelių ant nosies atsiranda. Tam reikalui nupirkau Math Anti acne serumą. Reikės ir prausiklį jų firmos išbandyti
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 02 01, 17:31)
Vilniuje prisijungciau prie cocooncenter  4u.gif

Aš taip pat😊
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2021 02 02, 09:34)

Ačiū wub.gif
Atsakyti

Gal kas norėtų jungtis clarks.eu? virš 59 eur nemokamas siuntimas, šiek tiek trūksta. Vilnius, persiunčiu paštomatu.  :4u:​ 

Virš 90 eur nemokamas, buvau ne tą šalį pasirinkus.  :4u:​ 

Atsakyti

Virš 90 eur nemokamas, buvau ne tą šalį pasirinkus.  :4u:​ 

Trūksta 36 eur.  :4u:​ čia apie clarks.eu

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 02 02, 11:05)
Kol nepradės atsakingai prausti veidą su prausikliu rytą vakarą,nepadės jokios juostelės nei mechaninis kosmetologo valymas. Maniškė susiprotėjo ir dabar kai prausiasi veidą prausikliu,inkštirų nebesusidaro.Dar tiesa jai kosmetologė liepė tepti veidą kremu su retinoliu,tai jis irgi primažina inkštirų formavimąsi.

Blogiausia tai tai, kad tikrai labai kruopščiai tai daro, žymiai laubiau nei mama ax.gif , o dėl kremo su retinoliu reiks pasidomėti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 02 02, 09:28)
<p>Labas, gal kas Uniqlo planuoja pirkt ? </p><p></p><p></p>

Ir aš jungčiausi smile.gif
Atsakyti
Kas cia lauke, kad Zara paimtu netikusius is namu? Ar paeme? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 02 02, 13:07)
Kas cia lauke, kad Zara paimtu netikusius is namu? Ar paeme? 4u.gif

vis dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 02, 13:32)
vis dar laukiu biggrin.gif

pas mane DPD kasdien veik atvaro, bet va Zara nepaima is namu...patys kalti
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 02 02, 11:05)

O kokį prausiklį ir serumą su retinoliu rekomenduotumėt. Pas mano 12-metę irgi spuogai vis kyla.
Atsakyti