Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2021 01 31, 20:33)
<p>O pas mane nėra rutulio, kaip žinot, koks tas kaitinimo plotas?  unsure.gif  bet irgi toks  jausmas, kad nešyla visas keptuvės pagrindas. Dabar turiu mažesnę, gal kokių 23 cm, tai šita kaip ir gerai. O su didesne kepi blynus ir matai, kad kraštai nekepa huh.gif o dar pirkau didesnę, 70 cm pločio.</p>
<p>nekenčiu indukcinės  unsure.gif </p>

Pas mane irgi nėra rutulio. Tik kryžius, tai aš jį išsimatavau. Dar googlinau pagal modelį instrukciją, bet ten nesupratau, nes rašo, kad 21 ir 28 tinka.
Reiks eiti popierinės instrukcijos paieškot
Atsakyti
tarkim 28 cm keptuve WOLL raso tinka indukcinei iki 21 cm , o 24 cm keptuve iki 18 cm kaitlentei ... net susimascius nebuvau apie tokius matavimus biggrin.gif Ar turi kas sia keptuve , idomu kaip tokia ? rolleyes.gif

https://www.imperija...cept/?item=5446
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 31 sausio 2021 - 22:10

Pas mane irgi nėra rutulio. Tik kryžius, tai aš jį išsimatavau. Dar googlinau pagal modelį instrukciją, bet ten nesupratau, nes rašo, kad 21 ir 28 tinka. Reiks eiti popierinės instrukcijos paieškot

Radau. Mano rutulys 21 cm  :hmm:

10 mėn. nepriprantu prie indukcinės ir gailiuos, kad nedarėm dujinės  :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 31, 22:11)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72774934" data-time="1612118640"> Pas mane irgi nėra rutulio. Tik kryžius, tai aš jį išsimatavau. Dar googlinau pagal modelį instrukciją, bet ten nesupratau, nes rašo, kad 21 ir 28 tinka. Reiks eiti popierinės instrukcijos paieškot</blockquote>
<p> </p>
<p>Radau. Mano rutulys 21 cm  hmm.gif</p>
<p>10 mėn. nepriprantu prie indukcinės ir gailiuos, kad nedarėm dujinės  unsure.gif</p>

oi...man tai indukcine super , dar sviesi kaitlente smeline ,isvis prieziura vien malonumas ,skuduriuku nusluostai ir svaru...o dujine tai labai kankinausi ..erzino ...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 16:02)
Gal kas patars kur siuo metu kokybiskas keptuves su akcija eiskot

Dabar turiu Lotan, tai labai patenkinta, kepa super, storu dungu, tikrai rekomenduoju. Aš pirkau čia https://www.dorakain...=...search=&p=3

QUOTE(Maja Di @ 2021 01 31, 16:59)
Maximos už lipdukus keptuvės superinės. Man atrodo dar nesibaigė akcija.

O man Maximos keptuvė sakyčiau vidutinė, nes labai greitai įkaista, ometas perkepa staigiai, čia didžiausias minusas ax.gif
QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 23:06)
tarkim 28 cm keptuve WOLL raso tinka indukcinei iki 21 cm , o 24 cm keptuve  iki 18 cm  kaitlentei  ... net susimascius nebuvau apie tokius matavimus  biggrin.gif  Ar turi kas sia keptuve , idomu kaip tokia ? rolleyes.gif

[url=https://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/keptuves/woll-plienine-keptuve-concept/?
item=5446]https://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/k...cept/?item=5446[/url]

Butent tokios woll neturėjau, bet turėjau WOLL gili liejinio keptuvė „Saphir Lite", pradžioje viskas super,o paskui omleto ir lietinių iškepti neįmanoma, traukia, šiaip nusivyliau. Dabar favoritas Lotan ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 01 vasario 2021 - 08:46
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 31, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saldu" data-cid="72774674" data-time="1612074005"><div><p>Iš turkų <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR'>www.lcwaikiki.com</a>. Kelis kart pirkau, labai patiko. Ir kainos ir kokybė. Tiesa, per tarpininkę.</p></div></blockquote><p>Paantrinsiu. Pabandykit LCWaikiki 4u.gif</p><p>Vienam sezonui tikrai pakankamai gera kokybė. Pirkau 4 džemperiukus vaikui prieš naujus, su siuntimu apie 30 eur kainavo. </p><p></p>

QUOTE(stuleju @ 2021 01 31, 12:21)
Pritarsiu del waikiki, maikutes pas mus tos vasarines po megztukais ir dzempais rudeni ziema nesiojamos, nenusiskalbia, puikios. As parsivezu maisa kai vaziuojame i Turkija, bet tik vaikams, suaugusiu rubuose nerandu normaliu rubu  ax.gif

Pritariu bigsmile.gif is Turkijos irgi nemazai Waikiki rubu vaikam parsiveziau, viskas ok tikrai kaip uz tokias kainas, aisku butu gerai ciupinet, bet na online dabr nepaciupinesi biggrin.gif reiks ir nan kada per tarpininke paimt
Papildyta:
Kokie atsiliepimai butu apie 4F slidinejimo rubus? kaip kokybe? Galvoju sunui kitiem metai nupirkt kelnes ir striuke
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2021 01 27, 14:03)
<p>Gal kam reikia www.zooplus.de 10% nuolaidos kodo? Man nereikalingas, tik nežinau ar jis asmeninis ar galios ir kitam žmogui 4u.gif
</p>

Rasiau jums az, gal cia pamatysit. Noriu pirkt is zooolus.de,labai reiktu kodo ax.gif
Atsakyti
Na nejaugi nebeliko tarpininkiu perkanciu is uk? Kad butu Vilniuje. Yra Kaunas, Panevezys.. Pirkiniu kampelis neperka. Pikciurniuke sm neaktyvi.okplius neperka. Kas dar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 02 01, 13:47)
Na nejaugi nebeliko tarpininkiu perkanciu is uk? Kad butu Vilniuje. Yra Kaunas, Panevezys.. Pirkiniu kampelis neperka. Pikciurniuke sm neaktyvi.okplius neperka. Kas dar?  smile.gif

Gavau toki idomu laiska is PIRKEU, jie siulo kazkokia nauja paslauga- nuperka preke uk, bet neaisku kie ta paslauga kainuoja, tipo uzpildai forma ten kazkokia ir jiem siunti, jie paskaiciuoja, neisigilinau gerai, tad galite pasidomet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 01 vasario 2021 - 13:01
Sveiki, gal kas turite LSP (Studento pažymėjimo) nr. Paskolinti per až - noriu nuolaidos lpexpress siųsti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2021 02 01, 14:20)
Sveiki, gal kas turite LSP (Studento pažymėjimo) nr. Paskolinti per až - noriu nuolaidos lpexpress siųsti... wub.gif

per tarpmergaiciu.lt registruokit siunta, nereisk jokiu pazymejimu skolintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 02 01, 15:07)
per tarpmergaiciu.lt registruokit siunta, nereisk jokiu pazymejimu skolintis ax.gif

Ačiū. Ne itin patogu ten - apmokėti negaliu, ir anksčiau dažnai strigdavo, tai įpratau naudotis manosiuntos. Šįkart teks pasinaudoti, bet LSP labai laukčiau jei kas turite. Beje, kokios kainos tarpmergaičių? nematau niekur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 01 vasario 2021 - 14:33