Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 15:02)
Ieskau indukcinei pora  keptuviu dabar . Ir kuria labiau ziuret su nesvilancia danga ar nerudijancio plieno  rolleyes.gif

O gal ketaus? Vienintelis minusas-sunki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 01 31, 16:36)

Tikrai superine - ačiū kas sitoj temoje rekomendavo lodge. Prieš Kalėdas pirkau - tai dar akcija buvo. Vėl laukiu akcijos - pirksiu daugiau smile.gif
Atsakyti
O per kokią tarpininkę iš to waikiki perkate? Vasarai po smėlio dėžes kapstytis ar į darželį jaučiu visai nieko tokie pigūs būtų
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 01 31, 18:02)
Tikrai superine - ačiū kas sitoj temoje rekomendavo lodge. Prieš Kalėdas pirkau - tai dar akcija buvo. Vėl laukiu akcijos - pirksiu daugiau smile.gif

Kokio dydžio turit? Aš esu ketaus fanė, bet nusipirkau 30 cm lodge ir nesuprantu, ar ji per didelė indukcinei kaitlentei, ar kas negerai, nes nešyla visas plotas. Ir taip erzina. Lietinių pilno dydžio negaliu kept. Galvoju 26 cm pirkt, bet gal nebe lodge. Turiu mažytes, tai jas ir griliuje, ir ant kaitlentės dažnai naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 31, 18:43)
Kokio dydžio turit? Aš esu ketaus fanė, bet nusipirkau 30 cm lodge ir nesuprantu, ar ji per didelė indukcinei kaitlentei, ar kas negerai, nes nešyla visas plotas. Ir taip erzina. Lietinių pilno dydžio negaliu kept. Galvoju 26 cm pirkt, bet gal nebe lodge. Turiu mažytes, tai jas ir griliuje, ir ant kaitlentės dažnai naudoju.

turiu 26; imsiu dabar mazesnes; blynus vaikai valgo mažus, tai kepu vieno kasnio smile.gif lietiniai kolkas neitinka biggrin.gif
didesnes nepirksiu - nes ji tada niekur netelpa - nei puodu salia pastatysi, nei i orkaite ikisi. Turim kitos firmos 30cm vyras zyzia, kad greičiau atsikratyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 01 31, 16:36)

nebuvau pagalvojus kad yra indukcinei kietaus

QUOTE(Loram @ 2021 01 31, 18:02)

pasidalinkite , uz kiek .kur pirkote ?

QUOTE(Carlin @ 2021 01 31, 18:43)

as ziurejau pard.keptuves vienas 28 cm tai atkreipiau demesi buvo parasyta- keptuve tinka visoms kaitlentems, bet jei indukcine gaminimo plotas ~24 cm buvo nurodytas ..irgi susimasciau kaip cia taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 01 31, 18:57)
turiu 26; imsiu dabar mazesnes; blynus vaikai valgo mažus, tai kepu vieno kasnio smile.gif lietiniai kolkas neitinka biggrin.gif
didesnes nepirksiu - nes ji tada niekur netelpa - nei puodu salia pastatysi, nei i orkaite ikisi. Turim  kitos firmos 30cm vyras zyzia, kad greičiau atsikratyt biggrin.gif

O vyryklė indukcinė? Visas 26 cm plotas šyla?
Mažytės fainos, mano gal 16 cm, vaikams labai patinka ten omletų porcijomis kepti.

QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 19:01)
nebuvau pagalvojus kad yra indukcinei kietaus
as ziurejau pard.keptuves vienas  28 cm  tai atkreipiau demesi buvo parasyta- keptuve tinka visoms kaitlentems, bet jei indukcine gaminimo plotas ~24 cm buvo nurodytas ..irgi  susimasciau kaip cia taip  rolleyes.gif

Tinka ketus indukcinėms, turiu paprastas mažytes, lodge didelę ir puodą ketaus, visi tinka.
Įdomu koks mano kaitlentės gaminimo plotas, gal dėl to 30 cm ir nešyla visa.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 01 31, 18:21)
O per kokią tarpininkę iš to waikiki perkate? Vasarai po smėlio dėžes kapstytis ar į darželį jaučiu visai nieko tokie pigūs būtų

FB Turkijos pirkimai.
Vaikų trikotažas man tikrai patiko. Pirkau timputes, treningus, pižamas ir pan. Striukių ar kombinezonu ten nepirkčiau. O tokie kasdien tąsomi daiktai super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 31, 19:15)
O vyryklė indukcinė? Visas 26 cm plotas šyla?
Mažytės fainos, mano gal 16 cm, vaikams labai patinka ten omletų porcijomis kepti.
Tinka ketus indukcinėms, turiu paprastas mažytes, lodge didelę ir puodą ketaus, visi tinka.
Įdomu koks mano kaitlentės gaminimo plotas, gal dėl to 30 cm ir nešyla visa.

pamatavau savo rutuli indukcines ~21 cm, pamatavau 28 cm keptuves dugna is isorines puses ~23 cm... kiek gaminau man visad atrodydavo kad vienas i viena , visa keptuve sila vienodai rolleyes.gif idomiai zodziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 31 sausio 2021 - 19:47
QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 19:01)

https://bohemia.lt/k...lodge-25cm.html
Mokejau 28-29eur pries Kalėdas
Man rodos kad šyla vienodai, bet niekad nesusimasciau... Pamatavau - 22 ir 22 - kaitlentes rutulys ir keptuvės išorės matmuo
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 19:46)
pamatavau savo rutuli indukcines ~21 cm, pamatavau 28 cm keptuves dugna is isorines puses  ~23 cm... kiek gaminau man visad atrodydavo kad vienas i viena , visa keptuve sila vienodai  rolleyes.gif idomiai zodziu  smile.gif

O pas mane išvis 18, o 30 cm ketaus keptuvės šylantis sluoksnis 24, tai todėl ir nešyla normaliai. Kažkaip ant kitų, ne ketaus keptuvių, nesijautė. Nes paprastą turiu dar didesnę, tai ji puikiai visa kaista. O va ketaus per didelė vadinasi.
Reiks mažesnę pirkti.

Loram, gal galite pamatuoti 26 cm lodge šylantį plotą? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2021 01 31, 19:54)
Man rodos kad šyla vienodai, bet niekad nesusimasciau... Pamatavau - 22 ir 22 - kaitlentes rutulys ir keptuvės išorės matmuo

Ačiū 4u.gif nesuprantu, kodėl pas mane tik 18 unsure.gif
Atsakyti

O pas mane nėra rutulio, kaip žinot, koks tas kaitinimo plotas?  :unsure:  bet irgi toks  jausmas, kad nešyla visas keptuvės pagrindas. Dabar turiu mažesnę, gal kokių 23 cm, tai šita kaip ir gerai. O su didesne kepi blynus ir matai, kad kraštai nekepa :huh2: o dar pirkau didesnę, 70 cm pločio.

nekenčiu indukcinės  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 31 sausio 2021 - 20:34