Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wanilla69 @ 2021 01 30, 23:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72774632" data-time="1612038698">Kirisama, 30 Sau 2021 - 22:31, parašė: Vertbaudet, reserved, Zara, next. Pilnas internetas tų rūbų, tik € turėt 😁</blockquote> Norisi, kad būtų pigiai ir gerai smile.gif kažko panašaus, kaip george smile.gif

As vaikam pagrinde Reserved, H&M, Lindex, Pepco kartais kazka mazajai perku. Zara man sudas paskutinis, kokybe baisi, Next jei be jokiu sale brangu...
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 01 30, 22:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72774632" data-time="1612038698">Kirisama, 30 Sau 2021 - 22:31, parašė: Vertbaudet, reserved, Zara, next. Pilnas internetas tų rūbų, tik € turėt 😁</blockquote> Norisi, kad būtų pigiai ir gerai smile.gif kažko panašaus, kaip george smile.gif

Iš turkų www.lcwaikiki.com. Kelis kart pirkau, labai patiko. Ir kainos ir kokybė. Tiesa, per tarpininkę.
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 01 30, 22:57)

Na čia kaip kas, esu pirkus george, bet ne visi rūbeliai pasitaikė kokybiški, pepco irgi loterija. Kai po pirmo/antro skalbimo tenka rūbą išmesti, tai geriau jau sumokėti daugiau, bet turėti rūbą į rūbą panašu, kuris nesusiskalbs, nesuplis anksčiau negu vaikas išauga 😇 pvz neseniai pirkau iš jcrew timpes mergaitei, su viskuo išėjo apie 8-9 € - apie grožį nekalbu, bet kokybė nepalyginamai....
Atsakyti

Iš turkų www.lcwaikiki.com. Kelis kart pirkau, labai patiko. Ir kainos ir kokybė. Tiesa, per tarpininkę.

Paantrinsiu. Pabandykit LCWaikiki :4u:

Vienam sezonui tikrai pakankamai gera kokybė. Pirkau 4 džemperiukus vaikui prieš naujus, su siuntimu apie 30 eur kainavo. 

Atsakyti

Ačiū visoms už patarimus  :4u:  vis pažiūrėdavau lcwaikiki, turbūt atėjo laikas ir išbandyti :)

Atsakyti
Pritarsiu del waikiki, maikutes pas mus tos vasarines po megztukais ir dzempais rudeni ziema nesiojamos, nenusiskalbia, puikios. As parsivezu maisa kai vaziuojame i Turkija, bet tik vaikams, suaugusiu rubuose nerandu normaliu rubu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2021 01 30, 20:32)
<p>Sveikos, kur dabar perkate vaikams drabužius, kad nebūtų UK? smile.gif</p>

Next, Vertbaudet.com, amazon.fr, amazon.de
TAO https://www.t-a-o.com/en/
Jcrew per tarpininkes.
Lc waikiki man kokybė nelabai lyginant su kitų gamintojų rūbais.
Atsakyti

gal is vokietijos kas pirksite?

Atsakyti
Lc waikiki vaiku rubu nepirkus, o suaugusiuju ka pirkau , tai tokie vienkartiniai rubai atostogom pasirode . Ale musu Pepco ...

Papildyta:
Gal kas patars kur siuo metu kokybiskas keptuves su akcija eiskot ?

Po dvieju metu pastovaus naudojimo neatlaike mano kitchenaid , siaip buvau labai patenkinta ja ,bet matyt ateina laikas ir nieko nepadarysi. ... Ieskau indukcinei pora keptuviu dabar . Ir kuria labiau ziuret su nesvilancia danga ar nerudijancio plieno rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 31 sausio 2021 - 15:07
QUOTE(evvva @ 2021 01 31, 17:02)

Gal kas patars kur siuo metu kokybiskas keptuves su akcija eiskot ?

prisijungiu biggrin.gif
ieškau 30 cm keptuvės blink.gif

dar berniukui ±146 ale frotnių tympų arba kaip Uniqlo ultra heat ar tarsi su pliušu ar kailiuku mini. nes visur tik mergaitiškos unsure.gif
gal matėt kur ar kas turit nenaudojat?
Atsakyti
Maximos už lipdukus keptuvės superinės. Man atrodo dar nesibaigė akcija.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 31, 16:59)
Maximos už lipdukus keptuvės superinės. Man atrodo dar nesibaigė akcija.

Baigėsi. Dormeo akcija prasidėjo dabar. Aš kai sugalvojau, kad noriu keptuvės 28 cm, tai užsiknisau ieškot - visur išnešta buvo doh.gif
Atsakyti