Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Tutti @ 2021 01 27, 15:26)
Perkant internetu yra galimybė prekes atsiimti parduotuvėje ir netikusias prekes taip pat grąžinti į parduotuvę. Po parduotuvę nieks nevaikšto, susitarus ir atėjus prie įėjimo apsikeičiama prekėmis, toks kaip atsiėmimo punktas gaunasi.

Manau dauguma UK parduotuvių susitvarkys su apmokestinimo bėdomis, nes prarasti didelės dalies Europos pirkėjus nesinorės. Darys sandėlius už UK ribų, gal pačios parduotuvės išsikraustys iš UK ar tiesiog perklijuos lipdukus pakeliui biggrin.gif

O gal žinote ar galima pirktas internetu per kurjerį, o grąžinti į parduotuvę? Dukra prisipirko, o grąžinti vis nepavyksta, dabar jaučiu dėl snigio kurjeriai pas mus net nebandys važiuoti.
Ir kaip susitarti? Čia apie ZARA mes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 27 sausio 2021 - 18:15
QUOTE(ievakata @ 2021 01 27, 18:14)
O gal žinote ar galima pirktas internetu per kurjerį, o grąžinti į parduotuvę? Dukra prisipirko, o grąžinti vis nepavyksta, dabar jaučiu dėl snigio kurjeriai pas mus net nebandys važiuoti.
Ir kaip susitarti? Čia apie ZARA mes biggrin.gif

Pas mane irgi mergos prisipirko, kas netiko reikia grąžint. Bet aš nei etiketės kokios dėžėje randu, nieko. Kaip tą kurjerį pasišaukt?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 27, 18:22)
Pas mane irgi mergos prisipirko, kas netiko reikia grąžint. Bet aš nei etiketės kokios dėžėje randu, nieko. Kaip tą kurjerį pasišaukt?

Kiek teko grąžinti į LT pardes, etiketę atsiveža kurjeris, o grąžinimo užklausą užpildau tos parduotuvės e-puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 27, 18:22)

QUOTE(Lux @ 2021 01 27, 18:45)
Kiek teko grąžinti į LT pardes, etiketę atsiveža kurjeris, o grąžinimo užklausą užpildau tos parduotuvės e-puslapyje

Linkiu kantrybės 4u.gif mums jau tuoj grąžinimo terminas į pabaigą, turėjo kurjeris atvežt, bet nei kurjerio nei ZAROS biggrin.gif , ir atnaujino ir vistiek nėr, o namie sėdim visada kažkas, paskutinę dieną bus mamaaaaa gelbėk. Užtat ir klausiu, gal į pardę galima nuvežt, ale kaip ten susitart. Nu žodžiu, kryžiukas ant ZAROS ilgam.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 01 27, 18:54)
Linkiu kantrybės 4u.gif mums jau tuoj grąžinimo terminas į pabaigą, turėjo kurjeris atvežt, bet nei kurjerio nei ZAROS  biggrin.gif , ir atnaujino ir vistiek nėr, o namie sėdim visada kažkas,  paskutinę dieną bus mamaaaaa gelbėk. Užtat ir klausiu, gal į pardę galima nuvežt, ale kaip ten susitart. Nu žodžiu, kryžiukas ant ZAROS ilgam.

Pas mus irgi ta pati situacija, tik mes laukiam nuo gruodžio vidurio blink.gif bet dukra mane vis ramina, atidarys pardes ir nuvešim, nes rado kažkur kad dėl covid gražinimo terminas lyg pratęstas iki kovo. Nu bet jeigu ne, kur reiks tuos netikusius rūbus dėti...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 27, 16:02)
O įmanoma kokioj maxėj rast sniego pirštinių?

Jeigu jūs iš Vilniaus,tai galite paskambinti į www.pampersiukai.lt ir susitarti dėl atsiėmimo.Mačiau,kad yra pas juos.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2021 01 27, 22:49)
Pas mus irgi ta pati situacija, tik mes laukiam nuo gruodžio vidurio blink.gif  bet dukra mane vis ramina, atidarys pardes ir nuvešim, nes rado kažkur kad dėl covid gražinimo terminas lyg pratęstas iki kovo. Nu bet jeigu ne, kur reiks tuos netikusius rūbus dėti...

Jooo ir mano rado, bet aš kai paskaičiau, tai supratau kad tai galioja prekėms pirktoms fizinėse parduotuvėse iki karantino. Ir mano ramina, nu mamkos gal daugiau patirtirties internetinuose pirkimuose turi,tad ir nerimauja, nes žino, kad visaip čia gali būti. Maniškė kažkur čate pradėjo rašyt, tai greičiau atsakinėja į užklausimus.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2021 01 27, 18:54)
Linkiu kantrybės 4u.gif mums jau tuoj grąžinimo terminas į pabaigą, turėjo kurjeris atvežt, bet nei kurjerio nei ZAROS  biggrin.gif , ir atnaujino ir vistiek nėr, o namie sėdim visada kažkas,  paskutinę dieną bus mamaaaaa gelbėk. Užtat ir klausiu, gal į pardę galima nuvežt, ale kaip ten susitart. Nu žodžiu, kryžiukas ant ZAROS ilgam.

Bandykit gal paskambinti į parduotuvę ir paklaust ar priims. Vistiek turbūt ten būna kažkas.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 01 28, 07:06)
Bandykit gal paskambinti į parduotuvę ir paklaust ar priims. Vistiek turbūt ten būna kažkas.

4u.gif
Bandysim, radau internete fizinių pardžių tel, dukra tik ZAROS psl žiūrėjo, tai ten tik bendras tel, tik anglų ir rusų kalba aptarnavimas, tai manėm , kad nepavyktų sutarti, nes nėra tiesioginio tel.

Pranešiu jei pavyks
Atsakyti
Gal žinote ar perkant per e-rimi yra galimybė pasinaudoti Mano rimi korteles gimtadienio nuolaida? Buna vaiku gi tadienio proga nuolaidos zaislam tai idomu ar iseina gauti per e- rimi
Atsakyti
Dėl Zaros, skambinau į Akropolyje esančią jų parduotuvę. Atsiimti prekes parduotuvėje galima, o grąžinti ne, grąžinimas vyksta tik per kurjerius. Jie turėtų atvažiuoti per dvi-tris dienas.
Atsakyti
Ir man ZARA. tą patį pasakė, jie nemato internetinių užsakymų.
Patikrinus DPD, rašo fors major, aišku dėl snigio, negali privažiuoti. Kadangi mūsų du grąžinimai, tai kitas dar kabo DPD sistemoje, susisiekiau su DPD, pasirodo, neperduotas tel nr, patikslinom detales, palikom tel, pasiruošusios net nunešti iki pagrindinės gatvės kad tik paiimtų biggrin.gif . Nu laukiam dabar, gal paskambins ir pavyks kažkaip susiderinti. Teisa, ZAROJE klausiau ar galima du užsakymus sudėti į vieną, tai galima, tik prašo parašyti užsakymų nr ir kokia prekė iš kokio užsakymo.
Atsakyti