Gal kam reikia www.zooplus.de 10% nuolaidos kodo? Man nereikalingas, tik nežinau ar jis asmeninis ar galios ir kitam žmogui
QUOTE(Fitzy @ 2021 01 27, 13:29)
Ne, nėra tinkamas Lietuvos sąlygomis Prancūzija pagal erkių paplitimą yra labai žemame lygyje, kai Lietuva visa raudonuoja, todėl veterinarai nerekomenduoja naudoti LT frontine, nes jis yra per silpnas.
Mūsų pernykštė patirtis tokia pati - buvau nupirkus ir naudojau Frontline, bet kaskart įsisekdavo po kelias erkes per mėnesį, kol veterinarai išaiškino . Naudočiau nebent tokiais pereinamais
mėnesiais, kai dar mažai tų erkių arba jau mažai jų yra
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 27, 13:13)
Jums pasisekė, panašu, kad mums su Gėliuke taip nebus gerai.
Pasisekė, gavau, ant lipduko UK adresas. Bet daugiau nerizikuosiu su GAP . O jūs gavot pranešimus dėl mokesčių? Atsisakėt siuntų?
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 27, 15:50)
Pasisekė, gavau, ant lipduko UK adresas. Bet daugiau nerizikuosiu su GAP . O jūs gavot pranešimus dėl mokesčių? Atsisakėt siuntų?
Mano vasario 5 terminas aš jau net pamiršau, ką pirkau
QUOTE(ievakata @ 2021 01 26, 20:58)
Tai gi uždaryta
Perkant internetu yra galimybė prekes atsiimti parduotuvėje ir netikusias prekes taip pat grąžinti į parduotuvę. Po parduotuvę nieks nevaikšto, susitarus ir atėjus prie įėjimo apsikeičiama prekėmis, toks kaip atsiėmimo punktas gaunasi.
Manau dauguma UK parduotuvių susitvarkys su apmokestinimo bėdomis, nes prarasti didelės dalies Europos pirkėjus nesinorės. Darys sandėlius už UK ribų, gal pačios parduotuvės išsikraustys iš UK ar tiesiog perklijuos lipdukus pakeliui
QUOTE(Tutti @ 2021 01 27, 17:26)
Perkant internetu yra galimybė prekes atsiimti parduotuvėje ir netikusias prekes taip pat grąžinti į parduotuvę. Po parduotuvę nieks nevaikšto, susitarus ir atėjus prie įėjimo apsikeičiama prekėmis, toks kaip atsiėmimo punktas gaunasi.
Manau dauguma UK parduotuvių susitvarkys su apmokestinimo bėdomis, nes prarasti didelės dalies Europos pirkėjus nesinorės. Darys sandėlius už UK ribų, gal pačios parduotuvės išsikraustys iš UK ar tiesiog perklijuos lipdukus pakeliui
Būtų norėję būtų pasiruošę manau.. per tiek laiko. Matyt tokia politika.
Gal zinot is kur deciem.com europinis siuncia, ar ne is UK?
O įmanoma kokioj maxėj rast sniego pirštinių?
QUOTE(Bishojo @ 2021 01 27, 14:07)
Ne, nėra tinkamas Lietuvos sąlygomis Prancūzija pagal erkių paplitimą yra labai žemame lygyje, kai Lietuva visa raudonuoja, todėl veterinarai nerekomenduoja naudoti LT frontine, nes jis yra per silpnas.
Mūsų pernykštė patirtis tokia pati - buvau nupirkus ir naudojau Frontline, bet kaskart įsisekdavo po kelias erkes per mėnesį, kol veterinarai išaiškino . Naudočiau nebent tokiais pereinamais
Ačiū
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 27, 13:13)
Jums pasisekė, panašu, kad mums su Gėliuke taip nebus gerai.
Taigi, turiu aš tokį įtarimą, nes jau pernelyg ilgai kabo "in transit"
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 27, 15:50)
Tai kad kol kas tylu ramu... Per DHL gavote siuntą? Turiu ir LT numerį kur GAP'as man atsiuntė, sakau ten pasišnipinėsiu..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 27, 17:02)
O įmanoma kokioj maxėj rast sniego pirštinių?
Žiūrėjau keliose (irgi aktualu) - tik megztos/ vilnonės Jei kas aptiko kur - garsiai šaukit
QUOTE(geliuke @ 2021 01 27, 17:08)
Žiūrėjau keliose (irgi aktualu) - tik megztos/ vilnonės Jei kas aptiko kur - garsiai šaukit
Aš pernai dukrai pirkau maxėj, tai kainavo papigiai, lb gražios ir daug geresnės, nei sūnaus iš GAP'o. Toks tai migam šlapios.
QUOTE(geliuke @ 2021 01 27, 17:08)
Taigi, turiu aš tokį įtarimą, nes jau pernelyg ilgai kabo "in transit"
Tai kad kol kas tylu ramu... Per DHL gavote siuntą? Turiu ir LT numerį kur GAP'as man atsiuntė, sakau ten pasišnipinėsiu..
Taip, DHL atvežė. Dar vakar GAP puslapy buvo laukiama išsiuntimo, vakare išsiuntė, šiandien gavau. Užsakymas buvo sausio 13 darytas Tikrinau siuntimą pagal GAP atsiųstą numerį. Vokietijoj buvo perkrovimas, ne tiesiai iš UK atskrido, todėl gal ir nebuvo mokesčių, nes lėktuvas iš DE .