Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2021 01 26, 06:28)
Aš negyvenu sodų bendrijoje, bet labai dažnai vaikštau pro jas, nes jų daug šalia mano namų. Man didžiausias minusas kūrenimas kietu kuru ar dar velnias žino kuo. Vakar kaip tik ėjom ratą pasivaikščioti, nu taip smirda smalkėmis. Todėl tai rekia labai įvertinti vietoje, prieš perkant. Pas mus kvartale viskas tvarkingai, vien naujo namai, bet tik įlendi į sodus ir kvapelis smalkių. O šiaip labai daug nuo bendrijos priklauso, pas mus aplink yra puikių su asfaltuotomis gatvėmis, apšvietimu, tą irgi reikia vertinti.

QUOTE(-Braskeele @ 2021 01 26, 13:32)
Minusai- siauruteles gatveles, kuria dvi masinos neprasilenks, caro ruriko laiku kaiminyste (pagrinde), problem su komunikacijom, pvz. dujom, smarve nuo kurenimo bile zino kuom... Draugai isigijo nama, kiek nuvaziuojam, sakom nea, nafik tie ju sodai rolleyes.gif  Kai pati negyvenu, daugiau turbut nelabai ka pakomentuosiu... bet patys tikrai atmetem sodus...nors planuojam artimiausioj perspektyvoj keist gyvenamaja vieta smile.gif

Dėkui, merginos, už padidalinimą ir įžvalgas 4u.gif
Mane ir sodai nevilioja biggrin.gif bet užmayem idomesnį ir kaip ir lūkascius atitinkanti projekt, o bet taciau biggrin.gif reik gerai apgalvoti 4u.gif nors su namų pasiūla tragiski reikalai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 26, 22:56)

Bet tai kas keisčiausia, kaip senais laikais- vieną dieną išsiunčia, kitą gauni... Užsakinėjau už 90 eur. Gal ir jūs gausit be mokesčių.
Trackingą pažiūrėjau tik 20:26 iš UK išskrido. Gal dar per anksti džiaugtis, kad gausiu be mokesčių ax.gif . Keista, kad dhl iš anksto jau siunčia žinutę, kad rytoj pristatys ax.gif , nors siunta dar tik iš UK išskrido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 26 sausio 2021 - 22:47
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 26, 20:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="iloiva26" data-cid="72772005" data-time="1611634905"><div><p>Kokia siuvimo mašina verta įsigyti ? </p></div></blockquote><p>Labai nekonkretus klausimas.</p><p>Pirmiausia, koks biudžetas, tikslas siuvimo mašinos, funkcijos ir t.t.</p><p>Antra, pirkit iš siuvimo mašinas prekiaujančių įmonių. Galėsit pasiskambinti, jei kas bus neaišku, reikės papildomų detalių, garantinis aptarnavimas paprastesnis ir t.t.</p><p>Pagooglinkit, rašykit užklausas, pasiūlys:</p><p>siuvimo manija, siuvimo stilius, siuvimo menas ir t.t.</p><p>Trečia, yra fb grupė Myliu siūti, tai ten bele kiek info. </p><p>Pati pirkau prieš porą savaičių siuvimo mašiną, perskaičiau bele kiek visko, tai galiu konsultuoti jau biggrin.gif Biudžetas nuo 200 pakilo iki 350 eur  rolleyes.gif nes funkcijų visokių daug ir kai pradedi skaityt, išauga apetitas  biggrin.gif </p><p>Geriausiomis įvardijamos Elna, Janome. Aš pirkau Elna 520s su 36 mėn garantija.  4u.gif </p><p></p><p>Sekmes 4u.gif jei kas įdomu, klauskit rolleyes.gif​ </p><p></p>

Aš irgi turiu dabar Elna 520 S ,jau antri metai. Labai džiaugiuosi.
Atsakyti

Gal kas uniqlo Vilniuj perka greit ar nori jungtis? Bet reikia greit, nes sale prekės ir dingsta  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 27, 11:10)
<p>Gal kas uniqlo Vilniuj perka greit ar nori jungtis? Bet reikia greit, nes sale prekės ir dingsta  smile.gif </p>

as noriu!
kazkas vakar
lyg rase kad renka bet nerandu blink.gif
Atsakyti

as noriu!
kazkas vakar
lyg rase kad renka bet nerandu blink.gif

Neberenku. 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 27, 10:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žm❤nytė" data-cid="72772604" data-time="1611733963"><div><p>as noriu!
kazkas vakar
lyg rase kad renka bet nerandu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Neberenku. </p>

Mergaites, gal kas dar renka uniqlo?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 26, 21:37)
<p>Kaip manot, ar būtų moteriški pvz. kedai 36 dydžio platesni nei vaikiški 36 dydžio?  unsure.gif</p><p>Galvoju, gal išeitis, kai plati vaiko pėda pirkti tarkim moteriškus  rolleyes.gif </p>

nebūtinai. pas mano dukrą ta pati problema buvo. esu ir dar siauresnių nei tos pačios firmos vaikiškų nusipirkus.
Atsakyti
Gal yra rebkančių
COCOONCENTER 😊
Atsakyti
Mano GAP siunta jau su kurjeriu. Pro Vokietiją skrido, įtariu ten perklijavo etiketes, keitė išsiuntimo adresą. Žiūrėsiu kas bus ant siuntos. Čia gal kaip su VS, ant viršaus užklijuoja ES sandėlių adresus, nes pirminė etiketė būna iš US ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 27, 12:21)
Mano GAP siunta jau su kurjeriu. Pro Vokietiją skrido, įtariu ten perklijavo etiketes, keitė išsiuntimo adresą. Žiūrėsiu kas bus ant siuntos. Čia gal kaip su VS, ant viršaus užklijuoja ES sandėlių adresus, nes pirminė etiketė būna iš US ax.gif .

Jums pasisekė, panašu, kad mums su Gėliuke taip nebus gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti nuomone, ar vertas dėmesio šitas Frontline?
Atsakyti