QUOTE(Carlin @ 2021 01 26, 06:28)
Aš negyvenu sodų bendrijoje, bet labai dažnai vaikštau pro jas, nes jų daug šalia mano namų. Man didžiausias minusas kūrenimas kietu kuru ar dar velnias žino kuo. Vakar kaip tik ėjom ratą pasivaikščioti, nu taip smirda smalkėmis. Todėl tai rekia labai įvertinti vietoje, prieš perkant. Pas mus kvartale viskas tvarkingai, vien naujo namai, bet tik įlendi į sodus ir kvapelis smalkių. O šiaip labai daug nuo bendrijos priklauso, pas mus aplink yra puikių su asfaltuotomis gatvėmis, apšvietimu, tą irgi reikia vertinti.
QUOTE(-Braskeele @ 2021 01 26, 13:32)
Minusai- siauruteles gatveles, kuria dvi masinos neprasilenks, caro ruriko laiku kaiminyste (pagrinde), problem su komunikacijom, pvz. dujom, smarve nuo kurenimo bile zino kuom... Draugai isigijo nama, kiek nuvaziuojam, sakom nea, nafik tie ju sodai Kai pati negyvenu, daugiau turbut nelabai ka pakomentuosiu... bet patys tikrai atmetem sodus...nors planuojam artimiausioj perspektyvoj keist gyvenamaja vieta
Dėkui, merginos, už padidalinimą ir įžvalgas
Mane ir sodai nevilioja bet užmayem idomesnį ir kaip ir lūkascius atitinkanti projekt, o bet taciau reik gerai apgalvoti nors su namų pasiūla tragiski reikalai