Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2021 01 25, 22:06)
Ne i temą 4u.gif  bet lb reikia pagalbos wub.gif

Gal kas turi patirties ir gyvena name, kuris yra sodų bendrijoje. Labai domintų kokie yra pliusai/minusai 4u.gif 

Labai būčiau dėkinga už padidalinta patirtį 4u.gif  cia kalbu apie vilniu 4u.gif

Prie visų aprašymų dar papildysiu, kodėl ir mes nesirinkom sodų, nors ir pasakišką namą buvom radę.
Jeigu sodų benrmdrijoje kas nors nemoka mokesčių, išdalina kitiems, tad plus dar mokėsite už kažką mokesčus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 sausio 2021 - 15:18
QUOTE(juratela @ 2021 01 26, 16:18)
Prie visų aprašymų dar papildysiu, kodėl ir mes nesirinkom sodų, nors ir pasakišką namą buvom radę.
Jeigu sodų benrmdrijoje kas nors nemoka mokesčių, išdalina kitiems, tad plus dar mokėsite už kažką mokesčus.
blink.gif
O va va va, sita buvau pamirsus, jo, drauge minejo apie sita "labdara" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 01 26, 16:38)
blink.gif
O va va va, sita buvau pamirsus, jo, drauge minejo apie sita "labdara" unsure.gif

Su daugiabučiais irgi taip yra, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 26, 11:21)
esmės manau nekeičia biggrin.gif suprato, ką norėjau pasakyt.

na taip, tikrai suprato smile.gif
kai rašo eKspreso kava, irgi visos supranta.
Nenorėjau ką negero pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 25, 23:49)

man 140 reik wub.gif bandysiu gaudyt ačiū
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 26, 16:25)
Nenorėjau ką negero pasakyt  4u.gif

biggrin.gif
Kadangi espresso geriu kas dien, žinau, kad ekspresas tikrai iki Kauno važiuoja biggrin.gif biggrin.gif
O va kas ten smirda, kai malkomis arba šiukšlėmis kurena, biesas žino biggrin.gif faktas, kad baisiai smirda.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 01 26, 15:34)
Gal kas nori uniqlo prisijungti siuntimui pasidalinti? Vilnius

Jungčiaus aš, PM parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 26, 16:25)
Nenorėjau ką negero pasakyt  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip teisingai parašėt!

Aš gyvenu sodų bendrijoj (bet ne Vilniuje), šildymas dujinis, yra visos miesto komunikacijos. Retas kuris kaimynas beturi kieto kuro katilus. Apie mokesčių išdalinimą pirmą kartą girdžiu.
Minusas, jog gatvelių remontas - mūsų pačių reikalas, jau nekalbu apie jų valymą ir sniego kasimą
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 01 26, 17:30)
man 140 reik  wub.gif bandysiu gaudyt ačiū

Aš jau labai ilgai medžioju savo dydžio.
Dukra turi mergaitiškas, pernai pirkau - jau gražumas ir patogumas wub.gif Netyčia net su striuke suderinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2021 - 18:34
Nu va, gavau atsakymą iš GAP.. nieko gero..
<...> Due to the current climate around the world, Brexit and the current shut downs around the world, our shipping carriers are experiencing shipping and delivery delays. They have asked that our customers allow an additional 10 business days for packages to be delivered.

Regarding the retrieval of your package. There have been some technical issues with Brexit and orders being shipped from the UK. They have been applying additional customs fees to customers order. Unfortunately, we are unable to reimburse our customers for this fee. We believe this issue should be resolved, however, should you be contacted regarding these fees and you decide to pay the fee, we will be happy to offer a 20% discount code for a future online order. Or, if you would prefer to decline this payment, your package will be returned to us and a refund will be issued once processed. Please be advised, moving forward, these fees will not be applied to online orders and will be delivered regularly.
Atsakyti
Sveikos, gal susidūrėtt, per kiek laiko Zara perveda pinigus už grąžinamas prekes? Žinau, kad savo puslapyje rašo, jog per dvi savaites, bet realiai, gal greičiau perveda?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 01 26, 18:44)
Sveikos, gal susidūrėtt, per kiek laiko Zara perveda pinigus už grąžinamas prekes? Žinau, kad savo puslapyje rašo, jog per dvi savaites, bet realiai, gal greičiau perveda?

O kaip jums pavyko grąžinti? Atvyko dpd? Mes vis laukiam, pakartotinai zara inicijavo kurjeri, bet jo vėl nėra.
Atsakyti