Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Prisijunčiau prie uniqlo (Vilniuje) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 25, 23:57)
ar kas nors renka COCOONCENTER siuo metu ? Prisijungciau  4u.gif

aš gal rinkčiau, nes stovi jau ir matyt jau reik bigsmile.gif kiek pas jus ir Vilnius?

QUOTE(ievakata @ 2021 01 26, 09:26)
Kur pirkti apatinį trikotažą, kad būtų paparasta grąžinti netikusį?

oysho
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 26, 07:28)
Aš negyvenu sodų bendrijoje, bet labai dažnai vaikštau pro jas, nes jų daug šalia mano namų. Man didžiausias minusas kūrenimas kietu kuru ar dar velnias žino kuo. Vakar kaip tik ėjom ratą pasivaikščioti, nu taip smirda smalkėmis. Todėl tai rekia labai įvertinti vietoje, prieš perkant. Pas mus kvartale viskas tvarkingai, vien naujo namai, bet tik įlendi į sodus ir kvapelis smalkių. O šiaip labai daug nuo bendrijos priklauso, pas mus aplink yra puikių su asfaltuotomis gatvėmis, apšvietimu, tą irgi reikia vertinti.

Smalkės yra bekvapės ir, deja, jų neužuosit..
O smirda suodžiais, jei neklystu, bet tikrai ne smalkėmis.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 01 26, 09:01)
aš gal rinkčiau, nes stovi jau ir matyt jau reik  bigsmile.gif kiek pas jus ir Vilnius?
oysho

COCOONCENTER rinksite?😊
Atsakyti

Nepirkit tik is Lidlo Singer. Pirkite iš parduotuvės,prekiaujančios siuvimo technika,tuomet bus lengviau dėl garantinio aptarnavimo. Esu turejusi Rubina, neturėjau nusiskundimų. Ypatingai geros laikomos Janome,Elna.    

Ačiū! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iloiva26: 26 sausio 2021 - 11:19
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 26, 10:42)
Smalkės yra bekvapės ir, deja, jų neužuosit..
O smirda suodžiais, jei neklystu, bet tikrai ne smalkėmis.

esmės manau nekeičia biggrin.gif suprato, ką norėjau pasakyt.
Atsakyti
Baby city gal nuolaidos kodą žinot?
Atsakyti
Merginos, viska zinot , kuris gliukozaminas geras sanariams ? Vakar bandziau issirinkt nu tiek ju yra ir toks ir anoks... Kuri patartumet ?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 01 25, 22:06)
Ne i temą 4u.gif  bet lb reikia pagalbos wub.gif

Gal kas turi patirties ir gyvena name, kuris yra sodų bendrijoje. Labai domintų kokie yra pliusai/minusai 4u.gif 

Labai būčiau dėkinga už padidalinta patirtį 4u.gif  cia kalbu apie vilniu 4u.gif

Minusai- siauruteles gatveles, kuria dvi masinos neprasilenks, caro ruriko laiku kaiminyste (pagrinde), problem su komunikacijom, pvz. dujom, smarve nuo kurenimo bile zino kuom... Draugai isigijo nama, kiek nuvaziuojam, sakom nea, nafik tie ju sodai rolleyes.gif Kai pati negyvenu, daugiau turbut nelabai ka pakomentuosiu... bet patys tikrai atmetem sodus...nors planuojam artimiausioj perspektyvoj keist gyvenamaja vieta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 26 sausio 2021 - 14:33
Gal kas nori uniqlo prisijungti siuntimui pasidalinti? Vilnius
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 26 sausio 2021 - 14:49
Gal as zinote ar yra knygos.lt nuolaidos kodas? 4u.gif
Atsakyti