Bet ten tik antrai prekei duoda 50 proc. nuolaidą, trečiai ir ketvirtai prekei skaičiuoja pilną kainą. Tad tokiu principu nelabai patrauklios kainos gaunasi
Pirkau vertbaudeta savo kreditine, bet ne sau.. Aisku, pamirsau, kad ne savo emailas. Tik po savaites pasidomejau, kad prase info apie kreditines turetoja (rado emaila), o jei ne tas pats asmuo, rysio su juo. Kazin ar begaus ta uzsakyma Visai iskrito is galvos, kad pirkta buvo.
Klausykit, o timberlandu batu dydziai atitinka dydziui ar nera pamazinti. Vakar nemaciau kad cia pirkote, galvoju gal ir mano bernas be rudeniniu batu, tik nezinau koki dydi jam reikia dabar pirk. Gal kas planuoja Vilniuje dar pirkti ir prijungtu?
pries pora savaiciu pirkau is vokietijos uz 139 eur; kadangi dar drauge sios norejo, tai vis pasekiau kaina per idealo.de- tai uzvakar vel buvo trumpam ismete 139 eur
man tas irgi nepatiko, kad turi klaust kainu... Bet siaip patiko tas modelis ir operatyviai atrase. O kas idomiausia, jie siuva tik gave uzsakyma, tad gali dar ir matmenis koreguot. Tai as pagal save dar paikoregavau matmenis ir man pasiuvo uz 42 eur tos eko odos. Aisku, moket uz naturalia virs 100 eur irgi nematau del ko, uztai ir emiau tik ta ekine. Bet nesiojas smagiai, man patinka.
Klausykit, o timberlandu batu dydziai atitinka dydziui ar nera pamazinti. Vakar nemaciau kad cia pirkote, galvoju gal ir mano bernas be rudeniniu batu, tik nezinau koki dydi jam reikia dabar pirk.
Gal kas planuoja Vilniuje dar pirkti ir prijungtu?
atidarykit timberland.com dydziu lentele, ten kur raso Japan cm man 3 kartus vaikui atitiko 100 procentu. dabar dukra zieminukus turi 32 dydzio, atitinka.
jei kas rinktu, prisijungciau su viena pora vaikisku
panos , o kas perka is Lenkijos maisto prekiu parduotuviu per eshopa. Gal galite pasakyti, jie gi atveza viska maisuose , tai eshopas deda i deze ir taiko pakavimo mokesti ? ar atiduoda , kaip jiem atveze ?
atidarykit timberland.com dydziu lentele, ten kur raso Japan cm man 3 kartus vaikui atitiko 100 procentu. dabar dukra zieminukus turi 32 dydzio, atitinka.
jei kas rinktu, prisijungciau su viena pora vaikisku
Aciu uz paaiskinima del dydziu, dar perziurejau mazylius, tai kaip ir daug maz zinau koks dydis reikalingas. Kad uzstrigo ju puslapis, gal ir as parinkciau, bet tik jau veliau jauciu. Jeigu kas parasysiu.