Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 01 06, 16:33)
MAmos visazines, gal kuriai teko vaikui klijuot viena akiniu lesi, kad kita akyte dirbtu. Gud minejo yra internete spec graziu vaikisku, gal kuri yra pirkusi ir pasidalintu nuoroda?

Esu labai patenkinta tokiu uzdangaliuku. Pasiuvo su norimu paveiksliuku, spalva ir kad tiktu ant abieju akyciu naudoti. https://www.facebook...07682/timeline/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 06 sausio 2017 - 20:09
4u.gif gal kas pirks Kaune is asda george?reiktu vaiku baltiniu i mokykla.... ziuriu jau rankoves trumpokos...
Atsakyti
Gal visgi kas zinos,kas per dydis Columbia Buga set jei raso 34?
Atsakyti
Panos massimo dutti siunčiat iš kur nors?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 06, 19:38)

O amazone yra koks pazymejimas, kad siustu viska viena siunta? nes man nuolat jas issirsto unsure.gif

Einant link apmokejimo praso uzdeti paukstuka, ar siusti viena siunta, ar kuo greiciau.
Nors visad pasirenku, kad siustu vienoj siuntoj, gaunu isskaidytas biggrin.gif vistiek daro kaip jiems patogiau
Atsakyti
Aš apakus unsure.gif pirkau šiandien iš GAP apie pietus, kadangi norimos striukės vis dinginėjo, iš pradžių vieną pasigavau ir nusipirkau, paskui netyčia telefonu ir kitą, nors kompu jos jau seniai neberodė. Abu kartus daugiau nieko nereikėjo, tai pasiėmiau mokamą siuntimą už 4€. Po poros val. gavau patvirtinomą apie išsiuntimą, o dabar DHL sms, kad siunta atveš pirmadienį blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2017 01 06, 20:01)
Gal visgi kas zinos,kas per dydis Columbia Buga set jei raso 34?

Man atrodo ten amazono klaida. Seniai jie taip rodo. Nėra tokio dydžio.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 01 06, 14:17)
Sveikos,
ne visai I tema, bet apie busimus pirkinius  4u.gif

ne uz kalnu ir rugsejo 1  biggrin.gif  Turiu liesa busima pirmokeli (rugseji gal bus 116 cm ir apie 18 kg svorio).  Gal turite patarimu del kupriniu tokiam sliekui?

Pirkau savo dar mažesnei kūdenai nei Jūsų biggrin.gif
Tokią Pottery kuprinę:

vartotojo įkelta nuotrauka

Super tinka ir patinka. Lengva, talpi, kokybiška (net skalbiau skalbimo mašinoj, kaip nauja), nugarėlė, viskas reguliuojasi. Nežinau ko dar reikia smile.gif Nes kai matavom tas "dėžes", ji kaip vargšė sraigė atrodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2017 01 06, 16:45)

Kalbant apie kainų skirtumus, jūsų nurodytos priemonės dar nėra didžiausias kriminalas, yra ir geresnių kainų skirtumų:
http://www.noreva.lt...nui-400-ml.html
http://www.cocooncen...00ml/26905.html
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 01 06, 19:22)
Einant link apmokejimo praso uzdeti paukstuka, ar siusti viena siunta, ar kuo greiciau.
Nors visad pasirenku, kad siustu vienoj siuntoj, gaunu isskaidytas  biggrin.gif vistiek daro kaip jiems patogiau

Tai vat, man atrodo as uzdedu ta varnele, bet visada ir isdklaidyta gaunu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 01 06, 20:44)
Pirkau savo dar mažesnei kūdenai nei Jūsų  biggrin.gif
Tokią Pottery kuprinę:

vartotojo įkelta nuotrauka

Super tinka ir patinka. Lengva, talpi, kokybiška (net skalbiau skalbimo mašinoj, kaip nauja), nugarėlė, viskas reguliuojasi. Nežinau ko dar reikia smile.gif Nes kai matavom tas "dėžes", ji kaip vargšė sraigė atrodė  biggrin.gif

S dydis pirmokeliams pats tas. Tik A4 formato papke reikia pagrusti, kad tilptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 01 06, 20:57)
S dydis pirmokeliams pats tas. Tik A4 formato papke reikia pagrusti, kad tilptu smile.gif

Bet, kad nereikia tokios jai papkės nešiotis. bent jau dabar. A4 formato vadovėliai, pratybos puikiai telpa.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 06, 12:14)
Kaip aš džiaugiuosi, kad yra galimybė apsipirkinėti Vokietijos parduotuvėse.
Vakar sugebėjau sulaužyti šaldymo kameros stalčių. Lietuvoje aišku detalių beveik niekas neturi, o ir kainos...
Gal kas ieškote kokių buitinių prietaisų detalių, gal bus aktuali parduotuvė https://bremen-haushalt.de/ Čia mačiau yra ir šaldytuvų, ir kavos aparatų detalių, ir kitų prietaisų. Vietinis siuntimas 4 eur, į LT siunčia už 14,90 EUR

oo, ačiū labai už nuorodą, kaip tik sulūžo stalčius šaldytuvo, galvojom, kad reik kitą pirkt, bus proga palyginti kainas.
Atsakyti