Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(avalta @ 2021 01 25, 23:25)
-25% kodas LUKA25, galioja dabar
-25% nuo rytdienos galios - AGNEJ25

Užsisakiau ką tik su 15% nuolaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2021 01 26, 00:34)
Užsisakiau ką tik su 15% nuolaida  doh.gif

Grąžinti galima. Ir vėl pirkti biggrin.gif
Mano tai prekė išparduoda, tiek ilgai gaudžiau, pabijojau, kad migam dings, tai dzin jau buvo nuolaida biggrin.gif Vėl gaudysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 25, 23:37)
Mano tai prekė išparduoda, tiek ilgai gaudžiau, pabijojau, kad migam dings, tai dzin jau buvo nuolaida biggrin.gif Vėl gaudysiu  lotuliukas.gif

Pirkčiau iš naujo dar kartą, bet paskutinę norimą prekę nusipirkau. Nebera daugiau ax.gif
Atsakyti

Kokia siuvimo mašina verta įsigyti ? 

Atsakyti
Kur pirkti apatinį trikotažą, kad būtų paparasta grąžinti netikusį?

Kažin Yoox netaiko jokių ribojimų apatinio trikotažo grąžinimui?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 01 25, 21:06)
Ne i temą 4u.gif  bet lb reikia pagalbos wub.gif

Gal kas turi patirties ir gyvena name, kuris yra sodų bendrijoje. Labai domintų kokie yra pliusai/minusai 4u.gif 

Labai būčiau dėkinga už padidalinta patirtį 4u.gif  cia kalbu apie vilniu 4u.gif

Aš negyvenu sodų bendrijoje, bet labai dažnai vaikštau pro jas, nes jų daug šalia mano namų. Man didžiausias minusas kūrenimas kietu kuru ar dar velnias žino kuo. Vakar kaip tik ėjom ratą pasivaikščioti, nu taip smirda smalkėmis. Todėl tai rekia labai įvertinti vietoje, prieš perkant. Pas mus kvartale viskas tvarkingai, vien naujo namai, bet tik įlendi į sodus ir kvapelis smalkių. O šiaip labai daug nuo bendrijos priklauso, pas mus aplink yra puikių su asfaltuotomis gatvėmis, apšvietimu, tą irgi reikia vertinti.
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2021 01 25, 18:30)
<p>O ZARA lietuviška tai pavaro. Nupirkau striukę už 60 Eur ir sugalvojau pažioplinėt po Zaros Lenkijos psl. Ta pati striukė 25 Eur, ten jai -70% o pas mus tik -30%! Jau laukiu atvažiuojančios iš PL.  biggrin.gif​  Vaikiški rūbai panašiom kainom. </p>

O kaip pirkot, per adreso nuomą?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 26, 00:37)
Mano tai prekė išparduoda, tiek ilgai gaudžiau, pabijojau, kad migam dings, tai dzin jau buvo nuolaida biggrin.gif Vėl gaudysiu  lotuliukas.gif

o kokiu būdu jiems galima grąžinti?
Atsakyti
Labas rytas,
gal esate radę prieinamomis kainomis sportinės aprangos el. parduotuvę? Visada pirkdavau iš sportdirect.co.uk ir prieš naujus užsisakiau, bet nepataikiau su dydžiais. Gal kas žino pvz. jei užsakinėjant iš https://lt.sportsdirect.com/ vis tiek siųs iš Britanijos?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2021 01 26, 08:48)
Labas rytas,
gal esate radę prieinamomis kainomis sportinės aprangos el. parduotuvę? Visada pirkdavau iš sportdirect.co.uk ir prieš naujus užsisakiau, bet nepataikiau su dydžiais. Gal kas žino pvz. jei užsakinėjant iš https://lt.sportsdirect.com/ vis tiek siųs iš Britanijos?Ačiū

Visad pirmiausia patikrinkit info prie delivery

Our goodsA description of the main characteristics of goods can be found on the product pages of the Website.Prices for goods on the Website appear on the product pages.For customers based outside the UK but in the EU: the prices for goods on the Website include all applicable taxes.For customers based outside the UK and outside the EU: the prices for goods on the Website may not include all applicable taxes. Please see Customs Charges and Import Duties for further details.
Atsakyti

O kaip pirkot, per adreso nuomą?

Taip. Išbandžiau Atvyko.lt  Vakar ryte gavo siuntą PL, o vakare ji jau buvo LT :) Zara 4 rūbus išsiuntė 3 pakuotėm, tai gerai kad jų apjungimo mokestis turbūt šiuo metu mažiausias 0,49. 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 01 25, 15:39)
Pries kelis menesius operavaus pedos kauliuka pas toki gan sustra ortopeda. Kai paklausiau kuom tept randa, atsake, kad niekuom. Sako nematau prasmes pinigu metyt, anksciau moterims kazkokius tepalus rekomenduodavau, bet paskui sako pamaciau, kad absoliuciai jokio skirtumo su tepalu ar be jo tas randas gyvena smile.gif  na ir nepirkau nieko...

As tepiau sunui Dermatix,bet vistiek liko didelis randas.

QUOTE(iloiva26 @ 2021 01 25, 20:32)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Ieškom siuvimo mašinos mergaitei 10 metų. Gal galite patarti kokios dairytis? Labai ačiū, jei kas pagelbės!</p><p></p>

QUOTE(iloiva26 @ 2021 01 26, 06:21)
<p>Kokia siuvimo mašina verta įsigyti ? </p>

Nepirkit tik is Lidlo Singer. Pirkite iš parduotuvės,prekiaujančios siuvimo technika,tuomet bus lengviau dėl garantinio aptarnavimo.
Esu turejusi Rubina, neturėjau nusiskundimų. Ypatingai geros laikomos Janome,Elna.
Atsakyti