Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Turiu tokį kvailą klausimą 4u.gif ar Didrikson ziemines striukės suaugusiems šiltesnės už Columbia? Norėčiau atsinaujint spintą, bet galva susisuko nuo pasiūlos. O pasimatuoti ner kur.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 21, 21:40)
Turiu tokį kvailą klausimą  4u.gif  ar Didrikson ziemines striukės suaugusiems šiltesnės už Columbia? Norėčiau atsinaujint spintą, bet galva susisuko nuo pasiūlos. O pasimatuoti ner kur.

Turim su dukra tik Didrikson, labai geri kapisonai, ilgis, rankoves ilgos. Nestoros, bet mums keistai nesalta su jom. As deviu koki plona megztuka po ja, Kaklas aukstai uzsitraukia, nereikia storu saliku.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2021 01 21, 17:42)
Ieškau laisvalaikio (treninginio) kostiumo. Gal galite rekomenduoti lietuvių įmones, kurie siūna tokius kostiumus?

Pasižiūrėkit grupėje https://www.facebook...3593/?ref=share .Ten daug pasiūlos yra.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
gal kas iš kauniečių nori prisijungti prie www.shoes-world.de

Pirksiu sekmadienį.

Savo norus siųskite raimazal@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 21, 21:40)
Turiu tokį kvailą klausimą  4u.gif  ar Didrikson ziemines striukės suaugusiems šiltesnės už Columbia? Norėčiau atsinaujint spintą, bet galva susisuko nuo pasiūlos. O pasimatuoti ner kur.

Abi firmos yra kokybiškos, o šiltumas priklauso nuo to kokį modelį išsirinksite.
Esu turėjus tiek Columbia, tiek Didriksons, bet nerizikuočiau pirkti nesimatavus, nes bent jau Didriksons tai tikrai didintos, o Columbia gal irgi, nesu tikra, nes aš pirkus iš vaikiškų dydžių L dydį.
Vyras kiek matavosi, tai jam Didriksonai per dideli buvo, pasirinko Columbia.

Turiu tokią, nešioju kelinti metai, žiemą irgi. Pilnai užtenka, kailis nuo kapišono nusisega, kapišonas didžiulis patogiai užsideda, pilna kišenių.
https://www.weekends...ancy-83544.html

Columbia turėjau tokią, irgi nešiodavau žiemą, bet paskui pardaviau, nes norėjosi ilgesnės
https://www.cozymole...ope-jacket.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 22 sausio 2021 - 09:50
QUOTE(kryyste @ 2021 01 22, 09:46)
Abi firmos yra kokybiškos, o šiltumas priklauso nuo to kokį modelį išsirinksite.
Esu turėjus tiek Columbia, tiek Didriksons, bet nerizikuočiau pirkti nesimatavus, nes bent jau Didriksons tai tikrai didintos, o Columbia gal irgi, nesu tikra, nes aš pirkus iš vaikiškų dydžių L dydį.

As turiu Columbia tikrai gerą, iki kelių striukę, bet po vaiko ir karantininio sėdėjimo namuose jaučiuosi paaugusi ir turima striuke kaip ir gera, bet turbūt jau moraliai nusibodus. Ji su ta "folija" viduje, tai nepasakyčiau, kad man buvo tikrai šilta su ja lauke savaitgalį, kiek tada Vilniuj buvo? - 15? Čia matyt nuo mano pačios šilumos pojūčio taip. Dėl to ir klausiu, gal be folijos striukės šiltesnės smile.gif bet Jūs teisi, reiks laukt geresnio laiko ir ciuost matuotis į pardes.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 01 22, 06:40)
Pasižiūrėkit grupėje https://www.facebook...3593/?ref=share .Ten daug pasiūlos yra.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai nesiunčiau iš UK ir gaunu iš DPD raštą, kad siunta iš Dorothy Perkins parduotuvės už 64 svarus apmokestinta 22 eurais. Anksčiau kaip ir nereikėdavo.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2021 01 22, 12:53)
Sveikos, seniai nesiunčiau iš UK ir gaunu iš DPD raštą, kad siunta iš Dorothy Perkins parduotuvės už 64 svarus apmokestinta 22 eurais. Anksčiau kaip ir nereikėdavo.

Nes UK dabar trečioji šalis, išėjo iš ES.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 21, 22:40)

tikrai siltesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 22, 13:13)
Nes UK dabar trečioji šalis, išėjo iš ES.

ačiū, jau susigaudžiau ir paspaudžiau nemokėti muito ir grąžinti siuntinį atgal. Jaučiu bus riesta jų prekybai, kai visa ES pirks gerokai mažiau.
Atsakyti

As turiu Columbia tikrai gerą, iki kelių striukę, bet po vaiko ir karantininio sėdėjimo namuose jaučiuosi paaugusi ir turima striuke kaip ir gera, bet turbūt jau moraliai nusibodus. Ji su ta "folija" viduje, tai nepasakyčiau, kad man buvo tikrai šilta su ja lauke savaitgalį, kiek tada Vilniuj buvo? - 15? Čia matyt nuo mano pačios šilumos pojūčio taip. Dėl to ir klausiu, gal be folijos striukės šiltesnės smile.gifbet Jūs teisi, reiks laukt geresnio laiko ir ciuost matuotis į pardes.

Rudenį buvau užsukus į hiatus ir matavausi kelias Didriksons striukes, tai tas pats dydis skirtingų modelių, bet skirtingai jautiesi. Pamenu, geriausiai man tiko Luna, bet ji nebuvo stora. Tai tikrai pabandykit pasimatuoti pirmiau. Gal iš principo netiks, tarkim per ilgos rankovės ar pan.

Atsakyti