Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(avalta @ 2021 01 14, 20:59)
Merginos, o per kiek laiko Eshopwedrop atsiunčia laišką apie gautą siuntinį užsienio sandėlyje? Užsisakiau pirmą kartą, pagal dpd siuntimo kodą matau, jog pristatė šiandien mano siuntą 8.30 ryte, o patvirtinimo laiško dar negavau

kartais laiškas ir neateina, sistemoj jei neatsiranda per 2 paras - galima paieškoti. Bet jei amazonas raso, kad prieme kas nors su vardu ar pavarde panasia i lietuviska, tai as jau nebeieskau - buvo tokių atvejų, kad sistemoj atsiranda tada kai patenka į LT
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 14, 20:04)
Išrinkau kuprinę, tai pamačius dukrytė vos neapsiverkė, kad negraži, O man tooookia nereali  wub.gif https://www.amazon.d...P...XB7XF&psc=1

Aš irgi verkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 21:18)
Aš irgi verkčiau  biggrin.gif

Aha aš irgi norėjau rašyti biggrin.gif Čia tik mūsų kartai tokios kuprinės gal sentimentus kelia, bet mūsų vaikams jos no no no hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(avalta @ 2021 01 14, 20:59)
Merginos, o per kiek laiko Eshopwedrop atsiunčia laišką apie gautą siuntinį užsienio sandėlyje? Užsisakiau pirmą kartą, pagal dpd siuntimo kodą matau, jog pristatė šiandien mano siuntą 8.30 ryte, o patvirtinimo laiško dar negavau

Į reklamų skiltį kartais jų laiškai nueina
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 01 14, 21:08)
kartais laiškas ir neateina, sistemoj jei neatsiranda per 2 paras - galima paieškoti. Bet jei amazonas raso, kad prieme kas nors su vardu ar pavarde panasia i lietuviska, tai as jau nebeieskau - buvo tokių atvejų, kad sistemoj atsiranda tada kai patenka į LT

Ačiū, nuraminot. Bet jei ryt iki pietų negausiu pranešimo, tai turbūt skambinsiuos jiems biggrin.gif
Siunčiausi Lenkijoj, tai priėmusio žmogaus pavardė - TSYMBAL.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2021 01 14, 22:24)
Aha aš irgi norėjau rašyti  biggrin.gif Čia tik mūsų kartai tokios kuprinės gal sentimentus kelia, bet mūsų vaikams jos no no no  hihihi.gif

Čia gal liko neišparduotos nuo mūsų vaikystės laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 14, 20:04)
Išrinkau kuprinę, tai pamačius dukrytė vos neapsiverkė, kad negraži, O man tooookia nereali  wub.gif https://www.amazon.d...P...XB7XF&psc=1

Dauguma dabartinių mergaičių verktų😂 Tikrai ne šių laikų skonio kuprinė.

Gal kas jau pirkot ir gavot siuntą iš UK? Per nuomos adresą? Įdomu kiaip jie ten ką skaičiuoja pagal naujas tvarkas.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 01 14, 21:32)
Čia gal liko neišparduotos nuo mūsų vaikystės laikų  biggrin.gif

Mados grįžta hihihi.gif Aš dukrai iš Zaros buvau nupirkusi rudą, pliusuotą sijoną. Jis man toks gražus buvo, bet dukra tik vieną kartą su juo į mokyklą nuėjo. Nusprendžiau, kad nebepasiduosiu nostalgijai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas renkate cocoona Vilniuje. Galeciau ir as. Man reikia tik ausu kistuku kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 01 13, 14:44)
Niekaip as nerandu tokios programeles  ax.gif

appsas telefone 4u.gif

QUOTE(Ramona18 @ 2021 01 14, 13:14)
<p>Aš jau irgi NEXT gavau, dvi siuntas iškart, nors vienas užsakymas buvo darytas dar prieš Naujuosius. Gaila tik, kad jie neturi nemokamo grąžinimo, kaip Zara ar Bershka, nes keli rūbai vaikui netiko. Gal patarsite kokiu būdu pigiausiai būtų siųsti atgal į Vokietiją?</p>

per esiunta bandykit dpd pristatymas. man i Londona perpus pigiau nei paste suskaiciavoz
o siaip cia dekite ;) gal kazkam reiks.
o kada nextas tas eu pildo? as jau antra sav laukiua niekaip nieko man nepapilde ko noreciau

Gal kas Vilniuje Uniqlosu -10€ na free siuntimu ims? as kelis daiktus prisijungciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 15 sausio 2021 - 08:29
QUOTE(aijos @ 2021 01 14, 22:24)
Aha aš irgi norėjau rašyti  biggrin.gif Čia tik mūsų kartai tokios kuprinės gal sentimentus kelia, bet mūsų vaikams jos no no no  hihihi.gif

drinks_cheers.gif aš jau ir tais laikais beveik verkiau, kai man su tokio tipo kuprine reikėjo eit į pirmą klasę.
Dar ir dabar akyse stovi.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 01 15, 08:27)
Gal kas Vilniuje Uniqlosu -10€ na free siuntimu ims? as kelis daiktus prisijungciau  wub.gif

O kaip gauti tą free shipa? Aš imciau Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 22:18)
Aš irgi verkčiau  biggrin.gif

Ir as verkciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir jau matau, kad skalbciau ja po kokios savaites max...
Atsakyti