Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

https://www.kikocosmetics.com/en-lt/
Nuolaidos iki 70 % i Lietuva siuncia. As jau gavau!!!
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2021 01 07, 16:08)
<p>Gal kas užsakinėjo NEXT iš europietiško puslapio? padariau užsakymą dar prieš Naujuosius ir jokių žinių, jokio laiško apie išsiuntimą. Account'e net neįmanoma pažiūrėti kokioje stadijoje, nes prisiloginus nėra skilties "orders".</p>

Ir kaip jums sekėsi, ar atėjo siuntinys? Aš irgi nerimauju, kad jokios žinutės apie siuntinio numerį negavau
Atsakyti

Kaip gaunate barboros nuolaidų kodus, ar jie būna vienkartiniai? Pirmą kart bandysiu daryti užsakymą savo miestelyje biggrin.gif.

Va rašai supermamoj ir kažkas pasidalina :D​  pernai buvau isgooglinus prieš Kalėdas, dabar nieko neradau. 

Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 11, 16:11)
Ir kaip jums sekėsi, ar atėjo siuntinys? Aš irgi nerimauju, kad jokios žinutės apie siuntinio numerį negavau

Ne manęs klausėte, bet aš šiandien gavau iš Next, o užsakinėjau 12.29. Atvežė DPD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 sausio 2021 - 19:02
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 11, 18:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72765012" data-time="1610360075"><div><p>Kaip gaunate barboros nuolaidų kodus, ar jie būna vienkartiniai? Pirmą kart bandysiu daryti užsakymą savo miestelyje vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Va rašai supermamoj ir kažkas pasidalina biggrin.gif​  pernai buvau isgooglinus prieš Kalėdas, dabar nieko neradau. </p>

blogai googlinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 01 11, 19:01)
Ne manęs klausėte, bet aš šiandien gavau iš Next, o užsakinėjau 12.29. Atvežė DPD.

Ačiū, apsišarvuosiu kantrybe 4u.gif . O pristatė tą dieną, kaip žadėjo perkant, ar vėlavo?
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 11, 19:57)
Ačiū, apsišarvuosiu kantrybe  4u.gif . O pristatė tą dieną, kaip žadėjo perkant, ar vėlavo?

Anksčiau net. Žadėjo 14 d. pristatyti.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 01 11, 20:27)
Anksčiau net. Žadėjo 14 d. pristatyti.

na va, gavau jau žinutę iš DPD, kad gausiu siuntą per 1-2dienas smile.gif
ateis tada laiku, kaip žadėjo, o gal net rytoj
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 11, 20:40)
na va, gavau jau žinutę iš DPD, kad gausiu siuntą per 1-2dienas  smile.gif
ateis tada laiku, kaip žadėjo, o  gal net rytoj

Super va. Šiaip tikrai keisti tie Next.. niekada nesu gavusi išankstinio pranešimo iš jų.
Atsakyti
Pirksiu www.szkla.com.
Gal dar kas nors norėtų jungtis...
Atsakyti
4u.gif
gal kas turit naujų - netikusių Uniqlo HEATTECH apatinių kelnių S dydžio? ar dar ko vyriško S? kūdam paaugliui 170ūgio?
pirštinių M dydžio?
šiaip konors berniukui ~145cm
moteriško XS-S?

flirt.gif friends.gif assa.gif

kadangi čia sunku siųst foto jei turit tai galit į paštą zmoonyte eta gmail
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 12 sausio 2021 - 08:18
Kaip vyksta Uniqlo eu grąžinimas ? Ar mokėti reikia?
Panašu kad radau ats, reikia pačiam susimokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 12 sausio 2021 - 08:18