Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Reikia išsiųsti per DHL .
Gal kokių nuolaidų žinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 02, 16:00)
<p>Papasakokite apie siuvimo mašinas  4u.gif</p><p>Noriu namų reikmėms, siūti nemoku rolleyes.gif bet norėčiau išmokti, kad galėčiau pasidaryti nesudėtingus darbus ar rankdarbius. </p><p>Gal turit rekomendacijų?  Į ką atkreipti dėmesį renkantis pirmą siuvimo mašiną? 
</p><p>Ačiū  4u.gif​ </p>

O gal geriau pagalvoti apie 6-siuli overloka? Galesit siuti viska ir iskarto bus apmetytos siules, galesit siuti ir trikotaza, nes universalios masinos nelabai pritaikytos.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 01 03, 19:55)
O gal geriau pagalvoti apie 6-siuli overloka? Galesit siuti viska ir iskarto bus apmetytos siules, galesit siuti ir trikotaza, nes universalios masinos nelabai pritaikytos.

o galit kokią nuorodą įmest, į kokias maždaug dairytis
Atsakyti
Ryt užklausiu bendradarbių kokias pirko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 03 sausio 2021 - 19:32
QUOTE(Rita003 @ 2021 01 03, 19:55)

Vien su overloku rankdarbių nepadarys. Yra pėdelė ir siūlė ale overloko. Ir ji tikrai atstoja overloką paprastoj buitinėj mašinoj. Kai tingiu dėti siūlus ir reikia nedaug siūti,visada ja pasinaudoju. Turiu draugių,kurios be overloko pasisiuva gražių drabužių,neišlaidauja overlokui,ne ne pastoviai siuva.
Beje man irgi būtų įdomu sužinoti kas čia per 6 siūlis overloka,apie tikius negirdėjau.Gal pramoninis,per pusę kambario?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 03 sausio 2021 - 23:03
QUOTE(zibuteg @ 2021 01 03, 15:29)
Reikia išsiųsti per DHL .
Gal kokių nuolaidų žinote 4u.gif

Iš LT su DHL? Tik sutartinės kainos.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 15, 19:15)
Europos išparduotuvėse pasirankioju už panašią kainą Chantelle ar Passionata, nėr ką lygint su VS.

Viktorija, o kur ieskote chantelle, pasionate? Labiausiai ir man patinka sie apatiniai. Neuzmusami. Bet geru kainu nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 01 03, 20:30)
Ryt užklausiu bendradarbių kokias pirko

Pirko si, yra patenkintos 4u.gif
http://www.siuvimoma...s/leader-vs350d
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 03, 23:55)
Iš LT su DHL? Tik sutartinės kainos.

supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Angliskam amazone pirkau 3 jombinezonus. 2 jau turiu lietuvij. O trecio niekaip negaunu. Pristate kazkam. Kazkas ir pasieme. Visai kitam mieste. Kur rasyti kad atgauti pinigus?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 01 04, 19:30)
Angliskam amazone pirkau 3 jombinezonus. 2 jau turiu lietuvij. O trecio niekaip negaunu. Pristate kazkam. Kazkas ir pasieme. Visai kitam mieste. Kur rasyti kad atgauti pinigus?

Rašykit siuntejui- amazonui. Du kartus taip buvo. Vieną kartą paliko kaimynams, nors aš ne nurodžiau tokio varianto. Kitą kartą pristatė kažkur.. Net pašto kodas kitas buvo pagal sekimo nr. Abu kartus pinigus atgavau.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 01 04, 20:45)
Rašykit siuntejui- amazonui. Du kartus taip buvo. Vieną kartą paliko kaimynams, nors aš ne nurodžiau tokio varianto. Kitą kartą pristatė kažkur.. Net pašto kodas kitas buvo pagal sekimo nr. Abu kartus pinigus atgavau.

Ka ten jiem raset? Mano atveju siunta issiunte i londona. Ja pasieme kazkokia moteriske
Atsakyti