Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 01 02, 19:32)
Kelių rūšių turiu.
Vieni labiau minkšti, kiti mažiau. Sugeria puikiai

o per kokia tarpininke perkat? aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot is Shein.com ir galite pasidalint savo įžvalgomis? Tarkim kaip dėl siuntimo tiesiogiai į lt, kiek užtrunka, kaip prekių kokybė?
Mačiau tarpininkės is jav perka, bet parduotuvė žiūriu siunčia tiesiai, tik neradau iš kur siunčia tai dėl importo pvm kyla klausimų.
Man toks jausmas kad Kinija tik keiata tada kad shipzee perka..

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 02 sausio 2021 - 18:27
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2021 01 02, 19:25)
Gal kas pirkot is Shein.com ir galite pasidalint savo įžvalgomis? Tarkim kaip dėl siuntimo tiesiogiai į lt, kiek užtrunka, kaip prekių kokybė?
Mačiau tarpininkės is jav perka, bet parduotuvė žiūriu siunčia tiesiai, tik neradau iš kur siunčia tai dėl importo pvm kyla klausimų

Ačiū

As esu pirkusi per tarpininke kelis rubelius, tai kokybe pasirode labai nebloga kaip uz tokias kainas: pirkau maudymosi kostiumeli - visa vasara buvo mylimiausias-atlaike ir juros ir baseino ir ezeru maudynes, paprastus sportinius marskinelius, tai buvo nemazai skalbti - neissitampe ir nenusiburbuliavo
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2021 01 02, 20:25)
Mačiau tarpininkės is jav perka, bet parduotuvė žiūriu siunčia tiesiai, tik neradau iš kur siunčia tai dėl importo pvm kyla klausimų.
Man toks jausmas kad Kinija tik keiata tada kad shipzee perka..

Ačiū

Aš pirkau tiesiai į LT iš europinio sheino https://m.shein.com/eur/. Jokių muitų nemokėjau. Tik vietoj parašytų 5-10d.d, keliavo mėnesį, bet gal dėl to, kad gruodis. LT pristatė itella į paštomatą. Siuntė iš Kinijos.
Kokybė nebloga. Daug negaliu pasakyti, nes tik pirmadienį gavau, bet pasirodė neblogai. Tik ten daug sintetikos, reikia atsirinkti.
Atsakyti

Renku Kaune Cocooncenter . Būtent iš nurodyto psl. ir pasirinkti Lietuvą. Galiu ir su persiuntimu priimt 4u.gif

Į AŽ rašykit

Trūksta tik apie 30Eur po 5% papildomos nuolaidos

Bishojo aš Jums į AŽ atsakiau, bet iš jūsų atsakymo nesulaukiu :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 03 sausio 2021 - 10:21
QUOTE(fruttys @ 2021 01 02, 17:56)
o per kokia tarpininke perkat? aciu  4u.gif

Aš pirkau per tarpininkę, kuri nebeteikia paslaugų.
Yra ši tarpininkė, per kurią perkama dabar
https://www.facebook...8786/?ref=share
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 01 01, 14:28)
Renku Vilniuje iki nemokamo siuntimo iš prancūziško www.cocooncenter.com/.
Yra 5% nuolaidos kodas. Turbūt taiko viskam--reikia tikrinti-BA2010
saldus.pirkiniai@gmail.com

Trūksta apie 40€. Gal dar kas nors norit prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 01 03, 11:53)

sveiki prisijungčiau su 23 Eur, jei persiųstumėt į kitą miestą.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 01 02, 16:00)
<p>Papasakokite apie siuvimo mašinas  4u.gif</p><p>Noriu namų reikmėms, siūti nemoku rolleyes.gif bet norėčiau išmokti, kad galėčiau pasidaryti nesudėtingus darbus ar rankdarbius. </p><p>Gal turit rekomendacijų?  Į ką atkreipti dėmesį renkantis pirmą siuvimo mašiną? 
</p><p>Ačiū  4u.gif​ </p>

Nepirkite naujoviškų Singer.Jos netaisomos jei suges. Patarčiau Janome arba Elna. Jos nėra barškalai,retai genda. Abiems tinka tos pačios pėdelės. Seniau turėjau Rubina,veikė puikiai,bet labai garsiai. Visas butas skambėdavo. Dabar turiu kompiuterizuotą Elna,atsidžiaugti negaliu. Šiaip daug naudingos informacijos yra FB grupėje Myliu siūti.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2021 01 03, 11:53)
Renku Vilniuje iki nemokamo siuntimo iš prancūziško www.cocooncenter.com/.
Yra 5% nuolaidos kodas. Turbūt taiko viskam--reikia tikrinti-BA2021

SURINKTA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2021 01 03, 10:21)
<p><span><strong>Bishojo</strong> aš Jums į AŽ atsakiau, bet iš jūsų atsakymo nesulaukiu 4u.gif<span> </span></span>

Sm nerodo, kad gautos naujos žinutės hmm.gif
Atsakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 01 03, 13:32)
Aš pirkau per tarpininkę, kuri nebeteikia paslaugų.
Yra ši tarpininkė, per kurią perkama dabar
https://www.facebook...8786/?ref=share

dekui, sita radau vakar 4u.gif
Atsakyti