Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku Kaune Cocooncenter . Būtent iš nurodyto psl. ir pasirinkti Lietuvą. Galiu ir su persiuntimu priimt 4u.gif

Į AŽ rašykit

Dar renku. Dabar 5% nuolaida viskam (netikrinau dar, bet tikiuosi viskam taikys) :4u:

Atsakyti
Su Naujaisiais metais! sokiai.gif
Kažkada buvo kalba apie antiperspirantus vaikams. Buvo neaktualu, o dabar reikia smile.gif
Kokius rekomenduotumėte?
Atsakyti

Saldu, aciu! Nemaciau zinutes. 

Ar gerai supratau, kad is uk perkant nuo sausio 1 d galioja pvm ir muitai, kaip is treciuju saliu? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 01 sausio 2021 - 12:18
QUOTE(D'esire @ 2020 12 30, 14:58)
Gal kas kartu norėtu jungtis prie tel. dekliukų pirkimo biggrin.gif  4u.gif

VILNIUS 4u.gif

https://eu.burga.com...8xoCpGYQAvD_BwE

aš jei dar nepirkote. parašykit AŽ man

QUOTE(simpa @ 2021 01 01, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="simpa" data-cid="72756630" data-time="1608643902"><div><p>Renku Kaune <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.cocooncenter.com'>Cocooncenter</a> . Būtent iš nurodyto psl. ir pasirinkti Lietuvą. Galiu ir su persiuntimu priimt vartotojo įkelta nuotrauka

Į AŽ rašykit</p></div></blockquote><p>Dar renku. Dabar 5% nuolaida viskam (netikrinau dar, bet tikiuosi viskam taikys) 4u.gif
</p>

koks kodas?

QUOTE(saldu @ 2021 01 01, 14:00)
Su Naujaisiais metais!  sokiai.gif
Kažkada buvo kalba apie antiperspirantus vaikams. Buvo neaktualu, o dabar reikia  smile.gif
Kokius rekomenduotumėte?

mano bernai naudoja Vichy juodus vyriškus. o vyras, jam Old Spice klasikinis geriausias sako.
man ir pačiai nieko geriau Vichy 72, nėr.
Papildyta:
gal kas pirkote tokią pižamą ir netiko? 10-12 metų maždaug. 146-150
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 01 sausio 2021 - 12:42
QUOTE(Amrinasta @ 2020 12 31, 15:04)
Pasidalinkit info per kur siunčiates siuntas iš uk - žinau tik eshopwedrop ar yra dar kompanijų kuriomis naudojates ir kurios šią paslaugą ir toliau teiks?

Siuo metu man geriausi atvyko.lt.pigiausi jie dabar. Labai malonus berniukai dirba. Atnesa is sandelio, sukrauna i bagazine. Greit atsako i klausimus, per mesendzeri. Dziaugiuosi juos atradus. Komplektavimo mokescio nebuvo, dabar padare 0.49cnt.
Eshop kainos nenormalios. Pirkeu, persikele i patalpas, kur yra slagbaumas. Reik palikt masina prie rimi ir topint. Paprasiau, kad atidarytu slagbauma, tai sargas apsauke, kad, ka negaliu nusinesti pati. 4 dezes po 9kg ir dar su vaiku. Nepirkciau, per juos, bet atvyko.lt neturi vok adreso. Nesulaukiu kada tures smile.gif raso ju psl, kad jau greitai bus ir vok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 01 sausio 2021 - 13:20
Mamos, pasidalinkit, kur perkat berniukams aulinius batus, kerzus aukštesniu aulu? Brangių firmų nereik, užteks paprastesnių, nes batai vistiek vienam sezonui.... Peržiūrėjau MM, bet arba baidykliski kaubojiski arba siegbaciai su nerealiu kailiu... Tai tokie netinka.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 01, 15:52)
Mamos, pasidalinkit, kur perkat berniukams aulinius batus, kerzus  aukštesniu aulu? Brangių firmų nereik, užteks paprastesnių, nes batai vistiek vienam sezonui....  Peržiūrėjau MM, bet arba baidykliski kaubojiski arba siegbaciai su nerealiu kailiu... Tai tokie netinka.

kai rasite, ir man papasakokit blink.gif
aš siunčiau iš JAV vyresnėliui Palladius, waterproof tiesiog demisezoninius. nes ir karantinai, ir ant kalnų jau nevaro, ir po pernai praktikos tai ir žiemos nėra. tai labai good. nordstrome berods pagavau apie 60eur gavos.
mažas su pašiltintais botais iš next ir šiemet pirma kart bearwrap tuos paemiau waterproof. siaip visada emu ar ugg ir ecco kazka tokio. jam patinka kailiniai tokie ir šilta (10 metų). jei butu normalios kainos turbut visada tik ecco pirkciau jiems batus. na arba būtų dzin kiek kainuoja.

jei kas užmatys kur Ecco gerom kainom pasidalinkite nuorodom, plyz flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 01 sausio 2021 - 14:05
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 01, 13:52)
Mamos, pasidalinkit, kur perkat berniukams aulinius batus, kerzus  aukštesniu aulu? Brangių firmų nereik, užteks paprastesnių, nes batai vistiek vienam sezonui....  Peržiūrėjau MM, bet arba baidykliski kaubojiski arba siegbaciai su nerealiu kailiu... Tai tokie netinka.

Regata. Antrą sezoną perku. Mano vaikui 10 metų o koja 44, tokie batai baisinio dydžio, ir kaip vyriški nenusakomo sunkumo. Šitie lengvi ir šilti. Ir kaina labai gera būna. Šiaurės mieste perku.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 01 01, 14:04)
kai rasite, ir man papasakokit  blink.gif
aš siunčiau iš JAV vyresnėliui Palladius, waterproof tiesiog demisezoninius. nes ir karantinai, ir ant kalnų jau nevaro, ir po pernai praktikos tai ir žiemos nėra. tai labai good. nordstrome berods pagavau apie 60eur gavos.
mažas su pašiltintais botais iš next ir šiemet pirma kart bearwrap tuos paemiau waterproof. siaip visada emu ar ugg ir ecco kazka tokio. jam patinka kailiniai tokie ir šilta (10 metų). jei butu normalios kainos turbut visada tik ecco pirkciau jiems batus.  na arba būtų dzin kiek kainuoja.

jei kas užmatys kur Ecco gerom kainom pasidalinkite nuorodom, plyz   flirt.gif

Iki šiol visad ecco pirmoj vietoj buvo, su goretech, be kailio, tai nors pėdos sausos ir šiltos. Pirkdavau iš ecco of pardes apie sausio pabaiga, vasarį, kada nuolaidos būdavo, bet dabar žiūriu, tokiu geru kainų nelabai.... O ir su dydžiais ne kažką, mano vaikui jau 36 dydžio reik... Pamėginsiu Palladium paieškot, ačiū ;)
Atsakyti
Renku Vilniuje iki nemokamo siuntimo iš prancūziško www.cocooncenter.com/.
Yra 5% nuolaidos kodas. Turbūt taiko viskam--reikia tikrinti-BA2010
saldus.pirkiniai@gmail.com
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainyte @ 2021 01 01, 14:18)
Siuo metu man geriausi atvyko.lt.pigiausi jie dabar. Labai malonus berniukai dirba. Dziaugiuosi juos atradus. Komplektavimo mokescio nebuvo, dabar padare 0.49cnt.
Eshop kainos nenormalios

Ačiū. Reiks išbandyti. 4u.gif
Atsakyti
Dar paklausiu apie vietisus Lassie žieminius kombinezonus, tikrai didinti? Jei nešioja 98 dydį, tai pirkt 92-98 ar jau 104? Maniškė šiek tiek puli, nesinori, kad komby būtų kaip dešrelė suspausta.... Ir kokia gera kaina skaitos už naują - 50-60 €? Kur perkat? Babycity išparduota.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 01, 16:04)
Dar paklausiu apie vietisus Lassie žieminius kombinezonus, tikrai didinti? Jei nešioja 98 dydį, tai pirkt 92-98 ar jau 104? Maniškė šiek tiek puli, nesinori, kad komby būtų kaip dešrelė suspausta.... Ir kokia gera kaina skaitos už naują - 50-60 €? Kur perkat? Babycity išparduota.

Didriksons. Gera kaina. Yra jūsų dydžio. Su extra 21% nuolaida 60€
https://www.booztlet...p;group=listing
Gerai, kad turi prailginimo funkciją. Užtenka keliems metams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 01 sausio 2021 - 15:39