Prieš šventes gavau siuntinį tiesiai namo - prisipirkau iš Rapunzel.de aliejų, alyvuogių ir kitokių sunkių dalykų. Siuntinio nebūtų į paštomatą įkišę, nes svėrė gal 26 kg, tai atnešė į namus.
Kitas siuntas iš Vokietijos gavau į Itellos paštomatus.
Nežinau, kodėl, daugelis siuntėjų nerašo telefono numerio, o Itella neveža, jei nėra gavėjo numerio. Perkandus šią sistemą, kai matydavau, kad siunta kažkur jau blaškosi kažkur Europoj, el. paštu Itellai nurodydavau siuntos judėjimą ir prašydavau, kad į savo sistemą suvestų mano tel. nr. Pasiteisino. Gavus suntą Lietuvoje, ją iš karto perduodavo kurjeriams.
Itella yra totalus blogis. negana to, kad mano portugališki vynai nuo lapkričio 1 d. iki lietuvos keliavo 1 mėn ir 3 savaites, tai itella sugebėjo tiesiog pamesti mano siuntą :sistema rodo, kad pas mus sandėly nuo gruodžio 22 d., bet panašu, kad nerandam." Dzin jiem visos pretenzijos.
Pirkt kilima ne internetu neisivaizduoju kaip toki daikta pirmt nepaciupinejus, nematant realiu spalvu..
Pirkau 2 kilimus internetu, ir abiem esu patenkinta.
LT nieko panašaus nėra. Visuose statytbų pc tie patys modeliai ir sintetiniai kilimai.
Vilnoniai kilimai, jei gražūs, kokiam saloniuke kosmosą kainuoja
Pirkau 2 kilimus internetu, ir abiem esu patenkinta.
LT nieko panašaus nėra. Visuose statytbų pc tie patys modeliai ir sintetiniai kilimai.
Vilnoniai kilimai, jei gražūs, kokiam saloniuke kosmosą kainuoja
Viktorija, ar pirkot vilnos kilimus?
Man reikia didelio 2 m x 3 m. Senukuose nieko nėra, Dubingiuose irgi neradau, o kiti salonai, bet kuriuo atveju veža pagal užsakymą, tad tenka rinktis iš paveiksliuko
Man reikia didelio 2 m x 3 m. Senukuose nieko nėra, Dubingiuose irgi neradau, o kiti salonai, bet kuriuo atveju veža pagal užsakymą, tad tenka rinktis iš paveiksliuko
taip, vilnos. Mano vienas kilimas tokio tipo, tik mažesnis 1,6*2,4
https://www.family-n...0-cm-P17839.htm
Vilnoniai kilimai, jei gražūs, kokiam saloniuke kosmosą kainuoja</p></div></blockquote><p>Viktorija, ar pirkot vilnos kilimus? </p><p></p><p>Man reikia didelio 2 m x 3 m. Senukuose nieko nėra, Dubingiuose irgi neradau, o kiti salonai, bet kuriuo atveju veža pagal užsakymą, tad tenka rinktis iš paveiksliuko </p>
Viktorijos užrodytu Benuta kilimu labai patenkinta. Realiai dar geresnis nei nuotraukose. Ir mano pirmas vilnonis kilimas Nepalyginti su sintetiniu. Šiek tiek šeriasi, bet tas natūralumo jausmas labai geras.
Pabandykit nusižiūrėto kilimo nuotraukų pagal pavadinimą Google paieškoti. Dažniausiai meta pas ką nors namuose kokiam instagrame, pintreste ar panašiai
Papildyta:
Naudojuosi Eshopu ir Tukiu. Tukis kaip suprantu, paslaugos nebeteiks. Tai būtų neblogai ką nors ir man naujo surasti. Nes tas Eshopo pakavimo mokestis varo į neviltį. Paskutinį kartą pirkau Amazone daug smulkių daiktų vienu metu, tai visus išsiuntė vienu metu, bet atskirose pakuotėse. Svorio mažai, o už siuntų pliusavimus 25e sumokėjau
Viktorijos užrodytu Benuta kilimu labai patenkinta. Realiai dar geresnis nei nuotraukose. Ir mano pirmas vilnonis kilimas Nepalyginti su sintetiniu. Šiek tiek šeriasi, bet tas natūralumo jausmas labai geras.
Pabandykit nusižiūrėto kilimo nuotraukų pagal pavadinimą Google paieškoti. Dažniausiai meta pas ką nors namuose kokiam instagrame, pintreste ar panašiai
Papildyta:
Naudojuosi Eshopu ir Tukiu. Tukis kaip suprantu, paslaugos nebeteiks. Tai būtų neblogai ką nors ir man naujo surasti. Nes tas Eshopo pakavimo mokestis varo į neviltį. Paskutinį kartą pirkau Amazone daug smulkių daiktų vienu metu, tai visus išsiuntė vienu metu, bet atskirose pakuotėse. Svorio mažai, o už siuntų pliusavimus 25e sumokėjau
O kur skaitet, kad Tukis nebeteiks paslaugu?
Yra žinutė pas juos. Kitas paslaugas gal ir teiks. Bet adreso nuomos aš taip suprantu nebus.
Adreso nuoma uzdaryta. Prasau nesiusti siuntu musu adresu.
Aciu visiems klientams, kurie visus metus buvo kartu. Graziu jums ateinanciu svenciu ir tikimes, kad kiti metai bus geresni!
Tukis komanda.