Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Lacoste23, parašiau jums meilą dėl batukų. Ar gavot? 

Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 14:27)
O Itella pristato, ta prasme, jūs esate gyvai gavusi siuntą į namus, iš jų? Nes aplink tik baisios ir šiurpios istorijos, kai ragais, nagais ir krauju savo siuntą galima išsiplėšti iš jų pagrindinio sandėlio, prieš tai nuėjus kryžiuočių ir kalavijuočių kelius.

Nebesisiunčiu nieko iš Vokietijos tiesiogiai, tik per nuomos adresus, nuo tada, kai nebe LPexpressas o Itella Amazono siuntinius pradėjo pristatinėt.

Visada skaičiuoju, kas labiau apsimoka, per Eshop ar tiesiogiai į LT. Smulkmenas siunčiuosi per Eshop, sunkius dalykus dažniausiai tiesiai į LT, ypač jei dar ir siuntimas nemokamas.
Prieš šventes gavau siuntinį tiesiai namo - prisipirkau iš Rapunzel.de aliejų, alyvuogių ir kitokių sunkių dalykų. Siuntinio nebūtų į paštomatą įkišę, nes svėrė gal 26 kg, tai atnešė į namus.
Kitas siuntas iš Vokietijos gavau į Itellos paštomatus.
Nežinau, kodėl, daugelis siuntėjų nerašo telefono numerio, o Itella neveža, jei nėra gavėjo numerio. Perkandus šią sistemą, kai matydavau, kad siunta kažkur jau blaškosi kažkur Europoj, el. paštu Itellai nurodydavau siuntos judėjimą ir prašydavau, kad į savo sistemą suvestų mano tel. nr. Pasiteisino. Gavus suntą Lietuvoje, ją iš karto perduodavo kurjeriams.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 30, 19:29)
Visada skaičiuoju, kas labiau apsimoka, per Eshop ar tiesiogiai į LT. Smulkmenas siunčiuosi per Eshop, sunkius dalykus dažniausiai tiesiai į LT, ypač jei dar ir siuntimas nemokamas.
Prieš šventes gavau siuntinį tiesiai namo - prisipirkau iš Rapunzel.de aliejų, alyvuogių ir kitokių sunkių dalykų. Siuntinio nebūtų į paštomatą įkišę, nes svėrė gal 26 kg, tai atnešė į namus.
Kitas siuntas iš Vokietijos gavau į Itellos paštomatus.
Nežinau, kodėl, daugelis siuntėjų nerašo telefono numerio, o Itella neveža, jei nėra gavėjo numerio. Perkandus šią sistemą, kai matydavau, kad siunta kažkur jau blaškosi kažkur Europoj, el. paštu Itellai nurodydavau siuntos judėjimą ir prašydavau, kad į savo sistemą suvestų mano tel. nr. Pasiteisino. Gavus suntą Lietuvoje, ją iš karto perduodavo kurjeriams.

Aha, su telefonais bėda. Aš dabar visur prie pavardės prirašau telefoną. Nes kai klaidžioja siuntos po mėnesį, oamiršti kad ir bepirkai kažką.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 22:00)
Aha, su telefonais bėda. Aš dabar visur prie pavardės prirašau telefoną. Nes kai klaidžioja siuntos po mėnesį, oamiršti kad ir bepirkai kažką.

Aš visada prie pavardės telfoną rašau. Itellia vis vien siunčia žinutes su siūlymu paštomatą rinktis, ignoruoju, tai į namus atveža.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 30, 20:29)

Na, tarkim Next užsakinėjant, visada gaudavau žinutę iš DPD lyg ir, kad bus pristatyta siunta, jie telefono nr., tikrai nurodo. Tik, kad ten labai įdomiai 00616 ir opcijos +370616 arba 8616 padaryt, aš nerandu. Nu bet nieko, bandysiu, kas belieka.

Aš tikrai net neįsivaizduoju, kur tie itellos paštomatai yra. Nesu net mačiusi.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 30, 22:06)
Aš visada prie pavardės telfoną rašau. Itellia vis vien siunčia žinutes su siūlymu paštomatą rinktis, ignoruoju,  tai į namus atveža.

Tokio dalyko nebūčiau net sugalvojus, bet jei jau pirkti ir toliau iš NEXTo, tai kas beliks.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 21:00)

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 30, 21:06)
Aš visada prie pavardės telfoną rašau. Itellia vis vien siunčia žinutes su siūlymu paštomatą rinktis, ignoruoju,  tai į namus atveža.

Kelis kartus ir taip bandžiau, bet parduotuvė tada nepraleidžia išsaugant dumenis, nes neva neatitinka sistemos standartų vardo ir pavardės rašymas
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 30, 21:10)
Kelis kartus ir taip bandžiau, bet parduotuvė tada nepraleidžia išsaugant dumenis, nes neva neatitinka sistemos standartų vardo ir pavardės rašymas

Pliuso nereik rašyt ir praleis
Papildyta:
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 21:09)
Na, tarkim Next užsakinėjant, visada gaudavau žinutę iš DPD lyg ir, kad bus pristatyta siunta, jie telefono nr., tikrai nurodo. Tik, kad ten labai įdomiai 00616 ir opcijos +370616 arba 8616 padaryt, aš nerandu. Nu bet nieko, bandysiu, kas belieka.

Aš tikrai net neįsivaizduoju, kur tie itellos paštomatai yra. Nesu net mačiusi.
Papildyta:
Tokio dalyko nebūčiau net sugalvojus, bet jei jau pirkti ir toliau iš NEXTo, tai kas beliks.

Jie visada būna kokios nors parduotuvės viduje, pilki mėlynom dėžutėm.
Seniai bepirkau iš next, bet matau, kad yra gerų dalykų tam mano džiūsnai, tai teks po naujų pasisukiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 21:09)

Next siųsdavo iš UK, todėl greičiausiai pas juos turbūt sudaryta sutartis su DPD, todėl formuojant užsakymą į DPD sistemą suvedami duomenys.
Pvz siunčiant iš easycosmetic.de, rapunzel.de dar kažkurios nebuvo ant dežės kontaktinio telefono. Iš šių Vokietijos pardžių siuntiniai keliauja per Vokietijos paštą, o tada perduoda LT perskirstytojam, kas šiuo metu dažniausiai būna Itella.
Tai visai skirtingi pristatymo būdai, todėl ar dabar Next toliau dirbs su DPD, ar perduos kitais kanalais, lieka spėlioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 30 gruodžio 2020 - 21:16
QUOTE(JMD @ 2020 12 30, 22:15)
Jie visada būna kokios nors parduotuvės viduje, pilki mėlynom dėžutėm.
Seniai bepirkau iš next, bet matau, kad yra gerų dalykų tam mano džiūsnai, tai teks po naujų pasisukiot  biggrin.gif

Aš tiesą sakant, jau nebeprisimenu, ką tai reiškia nueiti į parduotuvę, ramiai, neskubant.
O NEXTo kai kurie daiktai, patinka. Man patinka jų linas, trikotažinės kai kurios maikutės ir namų tekstilė. Porą mėnesių, nebuvau įlindus, ir pasirodo net ir SALE yra. Ko jau nebesitikėjau niekada.

QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 30, 22:16)
Tai visai skirtingi pristatymo būdai, todėl ar dabar Next toliau dirbs su DPD, ar perduos kitais kanalais, lieka spėlioti

Reikia bandyti, ir sužinosim.
Atsakyti
Laba,
Perkant iš Victorios secret nereikėjo kažko papildomai pasirinkti kad iš europinio būtų, užsisakiau ir išsigandau tracing prie updates rodo location US, aišku tik išsiuntė, gal dar kas pasikeis.
Carrier:
eShopWorld
Gal kas galit nuramint kad neprisidirbau, pirmą kart užsakinėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2020 12 30, 21:40)
Gal kas galit nuramint kad neprisidirbau, pirmą kart užsakinėjau blink.gif

raminu, viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 12 30, 18:34)
Gal turit kazkokia nuoroda is ko pirkote. Nes as is ten esu senai ir pirkysi, bet neberandu nuorodos. O kai ieskai per paieską, man meta kainas ciut ne kaip pas mus unsure.gif

Pirkdavau čia. Bet žiūriu kainas pakėlę. Tai pas mus turbūt panašiai ar gal net pigiau.
https://a.aliexpress.com/_B0ZtN0
Atsakyti