Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ramona18 @ 2020 12 30, 09:33)
<p>Gal žinote per kokią pašto tarnybą/kurjerį NEXT siunčia į Lietuvą?</p>

DPD, bet čia kai iš UK veždavo. Jei dabar iš Vokietijos sandėlių, gali ir kiti pristatyt.
Kažkaip pastatuoju metu kitų parduotuvių prekes iš Vokietijos man Itella priststo.
Atsakyti
Gal kas kartu norėtu jungtis prie tel. dekliukų pirkimo biggrin.gif 4u.gif

VILNIUS 4u.gif

https://eu.burga.com...8xoCpGYQAvD_BwE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 30 gruodžio 2020 - 12:58
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 30, 11:10)
DPD, bet čia kai iš UK veždavo. Jei dabar iš Vokietijos sandėlių, gali ir kiti pristatyt.
Kažkaip pastatuoju metu kitų parduotuvių prekes iš  Vokietijos man Itella priststo.

O Itella pristato, ta prasme, jūs esate gyvai gavusi siuntą į namus, iš jų? Nes aplink tik baisios ir šiurpios istorijos, kai ragais, nagais ir krauju savo siuntą galima išsiplėšti iš jų pagrindinio sandėlio, prieš tai nuėjus kryžiuočių ir kalavijuočių kelius.

Nebesisiunčiu nieko iš Vokietijos tiesiogiai, tik per nuomos adresus, nuo tada, kai nebe LPexpressas o Itella Amazono siuntinius pradėjo pristatinėt.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 15:27)
O Itella pristato, ta prasme, jūs esate gyvai gavusi siuntą į namus, iš jų? Nes aplink tik baisios ir šiurpios istorijos, kai ragais, nagais ir krauju savo siuntą galima išsiplėšti iš jų pagrindinio sandėlio, prieš tai nuėjus kryžiuočių ir kalavijuočių kelius.

Nebesisiunčiu nieko iš Vokietijos tiesiogiai, tik per nuomos adresus, nuo tada, kai nebe LPexpressas o Itella Amazono siuntinius pradėjo pristatinėt.

Viskas normaliai su ta Itella, esu ir į namus gavus, o kai pasirinkau pristatymą į dėžutę, pristatė į dėžutę. Daugiau nesirinksiu dėžutės, tada tiesiai į namus pristato.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 29, 20:09)
Next turi puikių žinių.
Prekes dabar siųs į Lietuvą ne iš UK, o iš Vokietijos.
https://www.next.lt/en skelbia
„Brexit“ atnaujinimas - užsakymai tiesiai iš mūsų Vokietijos sandėlio
na ir pirmą kartą per istoriją matau sale skyrių next, skirto Lietuvai, puslapyje. bigsmile.gif
https://www.next.lt/...nt-womenswear-0

Sale, Next'e, skirtame Lietuvai, kaip neišprotėt ir nebankrutuot nuo tokių žinių?
Ramybės ir vilties mūsų namams:)
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 30, 15:30)
Viskas normaliai su ta Itella, esu ir į namus gavus, o kai pasirinkau pristatymą į dėžutę, pristatė į dėžutę. Daugiau nesirinksiu dėžutės, tada tiesiai į namus pristato.

Per šią vasarą, dvi siuntos buvo sugrąžintos atgal į Vokietiją, kai vyras užsakinėjo, tai patirtys mano ne kokios, tik per ESWD arba Pirkeu pirkdavau.

Papildyta:
Ar esate užsakinėjusios indus iš NEXT. Apskritai, ar esate iš ne Lietuvos užsakinėjusios indus arba stiklinius gaminius. Tikiu, kad supakuota būna tinkamai, bet per tiek logistikos, gali ir neatlaikyti.
Pasisekė kam nors?
Atsakyti
Kur geriausiom kainom perkate maiselius siuntoms siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 30, 10:15)
Niekaip Iherb temoj neduoda SM parasyt, ismeta is tinklapio. Tai cia paklausiu: kaip randat prekes mazinancias siuntima?

Žinok dėliojau, dėliojau, kol susidėliojau su 1,46 siuntimu pritaikius koduką NEWYEAR15, c vitaminas gerai numuša kainą (jį naudoju bulvių tarkiams, kad nejuoduotų, dabar labai gera kaina), antrą įsidėjus būtų nemokamas siuntimas bet jau viršyčiau 22 eur, jei įdomu, va taip va susidėjau:
https://www.iherb.co...3...ty1sid0&v=2
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 15:46)
Per šią vasarą, dvi siuntos buvo sugrąžintos atgal į Vokietiją, kai vyras užsakinėjo, tai patirtys mano ne kokios, tik per ESWD arba Pirkeu pirkdavau.

Man niekad nedingo, niekada per tarpininkus neužsisakau, ir dabar nesenai paskambino kad atveža siuntinuką iš angliško amazono biggrin.gif , spėjo iki naujako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2020 12 30, 14:27)

Taip, esu gavus ir ne kartą. Prieš šventes Itella išvis vos ne kasdien atvažiuodavo, bet būdavo atveju, kad ir savo dėžutėje netoli namų palikdavo. Tik visais atvejais jie turėdavo mano numerį ir tvarkingai įspėdavo sms. Kaip suprantu, pas juos problemos jei ant siuntos nėra numerio.
Atsakyti
gal kas primins, iš kur vitaminus Vokietijoje perkate?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 12 30, 16:09)
Kur geriausiom kainom perkate maiselius siuntoms siųsti?

Aš aliexpresse perku
Atsakyti
Gal žinote, kur ieškoti "Cat toilet training kit"? amazon.de varganas pasirinkimas, iš Ali ilgai laukti, zooplus neradau
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 12 30, 16:13)
Aš aliexpresse perku

Gal turit kazkokia nuoroda is ko pirkote. Nes as is ten esu senai ir pirkysi, bet neberandu nuorodos. O kai ieskai per paieską, man meta kainas ciut ne kaip pas mus unsure.gif
Atsakyti