Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2020 12 22, 19:37)
Dėl covid pavojaus, DPD stabdo siuntų pervežimą iš ir į Junginę Karalystę https://www.lrytas.l...rijos-17619484/

sienos vairuotojams vel atidarytos, tai manau ir siuntos turi vel vaziuoti.
Atsakyti

sienos vairuotojams vel atidarytos, tai manau ir siuntos turi vel vaziuoti.

Atidaryta tik tiems kas turi pazyma su neigiamu testu.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 12 23, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72756979" data-time="1608714119"><div><p>sienos vairuotojams vel atidarytos, tai manau ir siuntos turi vel vaziuoti.</p></div></blockquote><p></p><p>Atidaryta tik tiems kas turi pazyma su neigiamu testu.</p>

ta pasidarai uoste ant sienos.
Atsakyti
VS kokie punktualūs bigsmile.gif Žadėjo 12.23 pristatyti, taip ir padarė rolleyes.gif
Atsakyti
Kažin Itella ryt siuntas pristatines? Gavau pranešimą, kad gabenama siunta.
Atsakyti
sveikos, ne į temą, bet gal kas turit knygos.lt kodą? ir pigu.lt nuolaidos kodą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 12 23, 10:56)
Prisiskaičiau, kad vynai labai vėluoja, nu galvoju, mano gal neužstrigs.... ir ką - mano siuntinys Vokietijoje nuo gruodžio 18 d nejuda. Rašo, kad užregistruotas išvežimui ir tiek. Bet šį kartą tikrai labai užtruko viskas, 2 savaites patys portugalai rinko užsakymą, kol išsiustė jie, ir dabar vokiečiuose pastrigo...

Mano Vokietijoj gulėjo nuo lapkričio 26 d. Per du kartus pristatė- šiandien ir vakar.

QUOTE(Kirisama @ 2020 12 23, 13:56)

Aš kai užvakar gavau pranešimą, tai vakar pristatė, o šiandien atvežė likusią dalį, vakar pranešimą gavau. Dėl to ar rytoj pristatinės pabandykit Itellos paklausti. Gal galima atsiimti šiandien jų skirstymo punkte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 23 gruodžio 2020 - 13:59
QUOTE(Kirisama @ 2020 12 23, 12:56)

jo, gavau vakar vakare, dirba issijuose
Atsakyti

VS kokie punktualūs bigsmile.gifŽadėjo 12.23 pristatyti, taip ir padarė rolleyes.gif

Pasiseke. Mano pristatymo data 12 22, striges amsterdame iki siol

Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2020 12 23, 09:50)
Arba perkate atskirai pieno konteineri, arba kaip mes tiesiog slangute idedi tiesiai i pieno pakeli  biggrin.gif Pieno puta  thumbup.gif  wub.gif

O Kokį pieną naudojat? nes sako kad irgi svarbu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 23, 12:04)
VS kokie punktualūs bigsmile.gif Žadėjo 12.23 pristatyti, taip ir padarė  rolleyes.gif

o kas pristatė?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 12 23, 15:50)
o kas pristatė?

DPD
Atsakyti