Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 20, 16:27)
tiesiogiai pirksiu, jei pirksiu išvis  bigsmile.gif

tai jau nerizikuokit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. kas veža lookfantastic? 28 užsakius, o dar neturiu. Galvoju gal reik ieškot 🤔
Parašyta, kad išsiųsta, net jokio nr nesuteikta. Kaip ieškot. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 21 gruodžio 2020 - 09:20
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 20, 12:04)
Jaučiu kartu dingo mūsų siuntos. Mano iš  Portugalijos lapkričio 23 išsiųsta. Mano 4 dėžės, kartu su kolegėm Kalėdom užsakinėjom. Man Itella atsakė, kad Vokietijoj.

Man šiandien atvežė 3 dėžes iš 4. blink.gif Ta dar Vokietijoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2020 12 21, 08:07)
Sveikos. kas veža lookfantastic? 28 užsakius, o dar neturiu. Galvoju gal reik ieškot 🤔
Parašyta, kad išsiųsta, net jokio nr nesuteikta. Kaip ieškot.  unsure.gif

Jei gerai pamenu, tai per pastą man atėjo. Bet keliavo irgi lb ilgai, gal 1.5 men, jei ne ilgiau unsure.gif
Atsakyti
Noriu pasiklausti, gal kokių perliukų esate atradusios kolonėlių srityje. Ieškau nešiojamos bevielės kolonėlės. JBL nenoriu. Turiu JBL ausines, nebrangias tiesa, tačiau JBL ausinės prastesnės kokybės prasme nei anksčiau turėtos kažkokios vokiškos firmos ausinės panašios kainos.
Žiūriu kažką panaušaus į šį Canton XS, pas vokiečius dvigubai pigesnis https://www.autogars...xs-su-bluetooth
Gal kokių kitų firmų pasiteisinusių kolonėlių esate atradusios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 21, 12:11)
Noriu pasiklausti, gal kokių perliukų esate atradusios kolonėlių srityje. Ieškau nešiojamos bevielės  kolonėlės. JBL nenoriu. Turiu JBL ausines, nebrangias tiesa, tačiau JBL ausinės prastesnės kokybės prasme nei anksčiau turėtos  kažkokios vokiškos firmos ausinės panašios kainos.
Žiūriu kažką panaušaus į šį Canton  XS, pas vokiečius dvigubai pigesnis https://www.autogars...xs-su-bluetooth
Gal kokių kitų firmų pasiteisinusių kolonėlių esate atradusios?  4u.gif

Jei ne JBL
Tada ziurek BOSE
Kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 21, 10:47)
Man šiandien atvežė 3 dėžes iš 4. blink.gif Ta dar Vokietijoj unsure.gif

Ką tik iš Itellos gavau pranešimą, kad mano siunta Lietuvoj biggrin.gif Prieš porą valandų tikrinau, dar buvo Vokietijoj. Jau ruosiausi naują laišką portugalams rašyti, kad pakartotinai išsiųstų arba pinigus grąžintų biggrin.gif
Man yra kažkada atvežę 2 dėžes, paskui dar trečią atvežė sekančią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 21, 17:35)
Ką tik iš Itellos gavau pranešimą, kad mano siunta Lietuvoj biggrin.gif Prieš porą valandų tikrinau, dar buvo Vokietijoj. Jau ruosiausi naują laišką portugalams rašyti, kad pakartotinai išsiųstų arba pinigus grąžintų biggrin.gif
Man yra kažkada atvežę 2 dėžes, paskui dar trečią atvežė sekančią dieną.

Pačiu laiku jums vynai, o as baigiu savus išdegustuot, išdalint dovanom wink.gif
Atsakyti
Kas perkat iherbe ir dėl didelės siuntimo kainos sunkiai susidedat krepšelį, tai trialuose yra kremo mėginukas ir net jei netiks tas kremukas, nuostolis minimalus: du mėginukus įsimetus, kaina už du - 1,96 eur (vienas kaip trialas, kitas pilna kaina, nes tik vieną duoda kaip trialą)
https://www.iherb.co...-6602...d0&v=2,
Prekių galima dėtis bet kokių, nereikia makliavot, kad siuntimą sumažint, nemokamas siuntimas gaunasi vis vien su to kremuko 2 vienetais.
Dar su kodu DRMURRAY 10 proc visam krepšeliui duoda.
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 21, 18:56)
Pačiu laiku jums vynai, o as baigiu savus išdegustuot, išdalint dovanom  wink.gif

Aha, aš ne viena pirkau, su kolegėm, spaudžia mane irgi, kad iki Kalėdų negaus, nes šampės užsisakėm. Išdegustuot visus sunku, nes min 6 vnt reikia pirkti. Dabar kelis pirkau kur po 1 vnt leido- saldžius ir portveinus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 21, 20:03)
Kas perkat iherbe ir dėl didelės siuntimo kainos sunkiai susidedat krepšelį, tai trialuose yra kremo mėginukas ir net jei netiks tas kremukas, nuostolis minimalus: du mėginukus įsimetus, kaina už du - 1,96 eur (vienas kaip trialas, kitas pilna kaina, nes tik vieną duoda kaip trialą)
Prekių galima dėtis bet kokių, nereikia makliavot, kad siuntimą sumažint, nemokamas siuntimas gaunasi vis vien su to kremuko 2 vienetais.
Papildyta:

Aha, aš ne viena pirkau, su kolegėm, spaudžia mane irgi, kad iki Kalėdų negaus, nes šampės užsisakėm. Išdegustuot visus sunku, nes min 6 vnt reikia pirkti. Dabar kelis pirkau kur po 1 vnt leido- saldžius ir portveinus.

Iki kada ta 10 proc nuolaida galioja?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 21, 20:03)
Papildyta:

Buvo tarpas, kai galima buvo rinktis vėl po 1rūšį (turėjau dar likutį įvairių), o prieš šventes pakeitė į 6vnt. vienos rūšies. Tiesa, mes irgi ėmėm šampaną, kurio buvai nuorodą ikėlusi, patiko 4u.gif
Atsakyti

Priminkite, iš kokių Vokietijos parduotuvių puodų rinkinius galima pirkti? Gal kažkas pirkote ir žinote, kur galėčiau pasidairyti? Ačiū :bis​ 

Atsakyti