Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 18, 21:44)
Tikrai, kam tas vynas, kai Kalėdų nėra biggrin.gif

Aš šiandien gavau pranešimą, kad vynai LT. bigsmile.gif
Kažin kada atveš .
Atsakyti
Gal kas turite vandens gazavimo aparatą? Pvz SodaStream, aga ar kt. Pirktumet dar kartą?
Atsakyti
kazin is amazon.co.uk spes ateiti taip kaip raso gruodzio 29-30, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 19, 14:39)
Aš šiandien gavau pranešimą, kad vynai LT.  bigsmile.gif
Kažin kada atveš .

Mano dar Vokietijoje, ei bogu vokiečiai išgėrė biggrin.gif , jau greit mėnuo, atkeliaus vandenio pripilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 20, 00:07)
Mano dar Vokietijoje, ei bogu vokiečiai išgėrė biggrin.gif , jau greit mėnuo, atkeliaus vandenio pripilti biggrin.gif

biggrin.gif Ot laikai atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 20, 01:07)

Manieji taip pat tariamai Vokietijoje nuo 26 dienos lapkričio. Nors užsakiau lapkričio 1 d. Iš pradžių siuntėjai rašė, kad vežėjai patvirtino, kad siunta dingo. tada paprašiau grąžinti pinigus, tuomet gavau atsakymą, kad siunta atsirado ir po kelių dienų pajudės Lietuvos link. Tačiau kai pagal siuntos kodą užklausiau Itelos, gavau atsakymą, kad siunta jau seniai išsiųsta iš Vokietijos ir dingo pakeliui į LT.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2020 12 20, 11:40)
Manieji taip pat tariamai Vokietijoje nuo 26 dienos lapkričio. Nors užsakiau lapkričio 1 d. Iš pradžių siuntėjai rašė, kad vežėjai patvirtino, kad siunta dingo. tada paprašiau grąžinti pinigus, tuomet gavau atsakymą, kad siunta atsirado ir po kelių dienų pajudės Lietuvos link. Tačiau kai pagal siuntos kodą užklausiau Itelos, gavau atsakymą, kad siunta jau seniai išsiųsta iš Vokietijos ir dingo pakeliui į LT.

Jaučiu kartu dingo mūsų siuntos. Mano iš Portugalijos lapkričio 23 išsiųsta. Mano 4 dėžės, kartu su kolegėm Kalėdom užsakinėjom. Man Itella atsakė, kad Vokietijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 20 gruodžio 2020 - 11:05
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 19, 20:46)
kazin is amazon.co.uk  spes ateiti taip kaip raso gruodzio 29-30, ar ne?

dažniausiai, jei rašo, kad iki tos dienos, jie spėja. Bet čia Į Lietuvą tiesiai pirksit ar iki pervežėjų?
Man iš Amazono per dieną (kaip buvo žadėta) atėjo iki sandėlio siuntinys, nespėjau nė gauti žinutės, kad siunta gauta, kaip gavau žinutę, kad jau iš sandėlio į Lietuvą rieda wub.gif
Labai pergyvenau, kad pastrigs, nespės iki Naujų ir permainų
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 19, 00:31)
Kokios Kalėdos be artimųjų ax.gif . 3 asmenims nemokėsiu ruošti kučių vakarienės biggrin.gif ax.gif  . Kiek visko keliaus į konteinerį blink.gif

Man apskritai jau nuo zodzio "gaminti" nuo virtuves patalpos bloga unsure.gif anksciau kazkaip laikdavai tu svenciu, galvodavai ka gaminsi ir pan., o dabar...drauge cia neseniai uzklause ka gaminsiu sventems, sakiau kuciuku ir viskio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Patarkit i ka atkreipti demesi renkantis kavos aparata bigsmile.gif sugalvojom pasidovanot sau kaledine dovana ax.gif paciu mandriausiu Juru, Saeco brandu nesivaikysim, biudzetas butu apie 600 euru smile.gif gal kas koki neseniai pirkot ir galit rekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas nori Uniqlo jungtis siuntimui pasidalinti? Jeigu dar mano prekės liks, pirksiu 4u.gif
Miestai Alytus, Vilnius, kitur galiu persiųsti, rašykite diana1199@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 20, 11:46)
Man apskritai jau nuo zodzio "gaminti" nuo virtuves patalpos bloga unsure.gif  anksciau kazkaip laikdavai tu svenciu, galvodavai ka gaminsi ir pan., o dabar...drauge cia neseniai uzklause ka gaminsiu sventems, sakiau kuciuku ir viskio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Patarkit i ka atkreipti demesi renkantis kavos aparata bigsmile.gif sugalvojom pasidovanot sau kaledine dovana ax.gif  paciu mandriausiu Juru, Saeco brandu nesivaikysim, biudzetas butu apie 600 euru smile.gif  gal kas koki neseniai pirkot ir galit rekomenduoti? bigsmile.gif

Mes sau pasidovanojome Philips Late Go 5000 kavos aparatą. Aviteloje buvo akcija 469 eur. Tikrai viskas puikiai! Stipri, karšta kava. Kapučino irgi gerai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 12 20, 13:12)
dažniausiai, jei rašo, kad iki tos dienos, jie spėja. Bet čia Į Lietuvą tiesiai pirksit ar iki pervežėjų?
Man iš Amazono per dieną (kaip buvo žadėta) atėjo iki sandėlio siuntinys, nespėjau nė gauti žinutės, kad siunta gauta, kaip gavau žinutę, kad jau iš sandėlio į Lietuvą rieda  wub.gif
Labai pergyvenau, kad pastrigs, nespės iki Naujų ir permainų

tiesiogiai pirksiu, jei pirksiu išvis bigsmile.gif
Atsakyti