Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ainyte @ 2020 12 18, 11:04)
Tikrai greitai dirba. Pirm, antrad ir atrodo ketv veza prekes. Ta pacia arba sekancia jau buna lt

4u.gif
Rašo, kad antradieniais ir ketvirtadieniais veža. Labai tikiuosi, kad antradienį jau parveš.
Atsakyti
Gal kas siunčiate per Eloną? Įdomu, kaip su terminais? Taip laukiau šią savaitę 8 d. siuntos..
Atsakyti
Dabar su parduotuvių darbu negalima visiškai nieko prognozuot.
Gruodžio 6 užsakiau labai kuklų siuntinuką iš Vertbaudet. Tik vakar, gruodžio 17, jie supakavo ir išsiuntė. Anksčiau tai padarydavo per porą dienų.
Kosmetika iš Vokietijos jau savaitė iš Suomijos iki Lietuvos neatkeliauja...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 18, 12:39)
Dabar su parduotuvių darbu negalima visiškai nieko prognozuot.
Gruodžio 6 užsakiau labai kuklų siuntinuką iš Vertbaudet. Tik vakar, gruodžio 17, jie supakavo

Kaip gerai, kad tada nepirkau karsta.gif Nupirkau iš vinted naują gražuolę Mayoral suknelę ir dar dvigubai sutaupiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 18, 11:46)
Kaip gerai, kad tada nepirkau  karsta.gif Nupirkau iš vinted naują gražuolę Mayoral suknelę ir dar dvigubai sutaupiau bigsmile.gif

Man teko irgi suktis, pagelbėjo Vinted, gražuolį odinį pakabuką-angeliuką nupirkau.
Atsakyti
Gavau savo patalpų kvapus iš https://erbolinea.com/, kuriuos nusižiūrėjau iš Sugamour. Nerealūs, visi šeimos nariai alpsta. Ir kvapas tikrai jaučiasi, nepalyginsi su visais kitais, kuriuos teko turėti iš kitų gamintojų
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 14:23)
Gavau savo patalpų kvapus iš https://erbolinea.com/, kuriuos nusižiūrėjau iš Sugamour. Nerealūs, visi šeimos nariai alpsta. Ir kvapas tikrai jaučiasi, nepalyginsi su visais kitais, kuriuos teko turėti iš kitų gamintojų

Nu dabar pavydžiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 18, 14:26)
Nu dabar pavydžiu bigsmile.gif

Ir aš biggrin.gif kurį kvapą pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 18, 13:36)
Ir aš biggrin.gif kurį kvapą pirkote?

Vin di...Vino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 14:54)
Vin di...Vino wub.gif

Tokie nepigūs. Iš Italijos siuntėt?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 18, 14:05)
Tokie nepigūs. Iš Italijos siuntėt?

Taip, iš Italijos
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 18, 14:07)
Taip, iš Italijos

Pritariu, jau esu turejusi, puikus!
Jei bus vel kada nuolaida, reiks jungtis vel:) Aciu pasiuliusioms:)

Kazin kodel man HM neleidzia atsiskaityt, ir savo kortele bandau vest ir vyro, nepatvirtina... Visi pauksciukai lyg sudeti el bankininkystej, visur leidzia apmoket, o cia uzstrigau? Gal buvot susidurusios? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliuke: 18 gruodžio 2020 - 14:33