Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2020 12 17, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saldu" data-cid="72753697" data-time="1608221867"><div><p>Ateinu padėkoti, kas užrodėt BENUTA kilimus. Šiandien gavau savo grožį ]</p></div></blockquote><p>Labai gražus  wub.gif​ kokio jis dydžio? </p>

90x150
https://www.benuta.d...2101.html?qty=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 17 gruodžio 2020 - 18:46
QUOTE(saldu @ 2020 12 17, 18:45)

Labai fainas, ačiū už pasidalinimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 12 17, 18:17)
Ateinu padėkoti, kas užrodėt BENUTA kilimus. Šiandien gavau savo grožį  wub.gif

4u.gif tikiuosi ir tarnaus ilgai. Saviškį iš Benuta pirkau prieš 4 metus. Patenkinta.
Atsakyti
Gal kas žinote, gal Vilniuje kas nors prekiauja produkcija iš lenkų ir turi šių miltų Zlote Pola mėlyną pakuotę:
https://allegro.pl/o...-1kg-9100331418
Kažin ar spėtų atkeliauti iki Kūčių, jeigu lenkų sandėlį Atvyko.lt pasiektų pirmadienį-antradienį?
Kažin jie greitai dirba? Gal kas siuntėtės per Atvyko.lt iš lenkų?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 17, 19:14)
Nemoka. Juk mes mokam 15 proc. O PVM yra 21 ir dar muito mokestis. Man šis klausimas įdomus jau 12 metų.

Turi jos ten koki tai gera kanala , nes tokiais kiekiais siunciama ir kas savaite biggrin.gif Sesuo mano jav gyvena, retai jos prasau ka nors atsiusti, bet karta siunte odinius batus, tai vistiek muitinei uzkliuvo, nors nebuvo jei etikeciu, nei cekiu, pagal savo kokias tai lenteles muita paskaiciavo, senokai cia buvo, tai tiksliai nepamenu, bet neisejo man praslysti, kad cia dovana doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 17 gruodžio 2020 - 22:06
Gal kas turite parduoti knygą "Sutikti Eidą" Kaune?
Atsakyti
Sveikos.
O gal kuri iš kažkur protinga kaina siunčiatės Ricore ? Man tai yra superinis gėrimas, alternatyva kavai. Bet lietuviai nieks neįsiveža. Assorti radus kito gamintojo, bet ten mažesniais kiekiais ir brangiau išeina..
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 12 17, 23:02)
Turi jos ten koki tai gera kanala

Bet kaip man įdomu, kaip tai padaroma. Prašysiu, kad bent gilioj senatvėj išduotų tą paslaptį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 10:55)
o kaip registruotis, jei as ne imone?

Niekaip, ieskot kas padarytu kortele

QUOTE(Loram @ 2020 12 17, 11:50)
Tapti ūkininku ;)
O šiaip tik Vilniuj reikalauja kortelės (Kaune nesu buvus), o kituose miestuose galima eit laisvai

Kaune reik korteles irgi. Tai kad ten vartai ir reik ta kortele braukt, kad atsidarytu...
Atsakyti
Mano vynai dar Vokietijoje blink.gif , niekas apie juos nežino, vokiečiai gal jau išgėrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 12 17, 21:33)
Gal kas žinote, gal Vilniuje kas nors prekiauja produkcija iš lenkų ir turi šių miltų Zlote Pola mėlyną pakuotę:
https://allegro.pl/o...-1kg-9100331418
Kažin ar spėtų atkeliauti iki Kūčių, jeigu lenkų sandėlį Atvyko.lt pasiektų pirmadienį-antradienį?
Kažin jie greitai dirba? Gal kas siuntėtės per Atvyko.lt iš lenkų?

Tikrai greitai dirba. Pirm, antrad ir atrodo ketv veza prekes. Ta pacia arba sekancia jau buna lt
Atsakyti
Laba diena, gal paskutiniu laiku užsakinėjot iš sportdirect ir galėtumėt pasakyti, per kiek dienų atkeliavo siunta? 4u.gif
Atsakyti