Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2020 12 14, 13:40)
jei apie tokią: https://www.ikea.lt/...ta-spr-09186112

tai mums labai pasiteisinęs dalykas. Turim dvi - baltą ir pilką. Labai patogi vaikų kambariui, gerai, kad gali išskleisti jei lieka vaikų draugai nakvoti. Mano vyresnėlė tik jau nori dvigulės lovos, tai saviškę sakė pardavinės biggrin.gif bet ne todėl, kad pati lova nepatiktų, tiesiog nori didelės  unsure.gif

ir mes turim baltą ir pilką biggrin.gif , labai liuks

QUOTE(wanilla69 @ 2020 12 14, 13:53)
O nėra labai aukšta ta lova, kai susideda du čiužiniai vienas ant kito? Aš ieškau šešiametei kažko panašaus 🤔

aukšta žinokit, pas mus vienoj lovoj yra vienas čiužinys, o kitoj du, tai ten kur du, tai vaikas laiko dažniausiai ištiestą dvigulę (aišku, nes tingi klotis biggrin.gif ) ir miega skersas, jam taip patinka biggrin.gif ir ant tų dviejų čiužinių miegot nelabai, kaip princesė ant žirnio biggrin.gif , bet mes minkštus čiužinius pirkom, gal su kietais kitaip būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kamelija*: 14 gruodžio 2020 - 17:37
Labai reikia rekomendacijų dėl timpų, kelnių, pėdkelnių putlesnei mergaitei (5metai).

Mergytė putlesnio sudėjimo ir dažnai timpos,pėdkelnės nuslenka nuo užpakaliuko,nes būna tarsi pažemintu liemeniu. Gal esat atradę aukštesniu liemeniu ir tikrai tampraus audinio,kad konfortiškai vaikas jaustųsi.

Ačiū!
Atsakyti
Chiara gauta. Jokiu pranesimu ir siuntimo kodo nesiuncia. Pristate DPD. Deze truputi pazeista,bet viduj daug popieriaus,tai saugiai.Jei siusites per vezejus,turekit omeny.

Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2020 12 14, 20:32)
Chiara gauta. Jokiu pranesimu ir siuntimo kodo nesiuncia. Pristate DPD. Deze truputi pazeista,bet viduj daug popieriaus,tai saugiai.Jei siusites per vezejus,turekit omeny.

Pasiūlykite, jeigu kažkas turėsite atliekamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2020 12 14, 18:32)

O pas mane buvo dužusiu ir neidėtų produktų blink.gif 4u.gif ir nors popieriaus nemazai, bet viduj viskas tabalavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 14, 10:31)
Laba, ar sulaukiate kas vynų?
mano nuo gruodžio 4d.Vokietijoj unsure.gif
DHL nuoroda.

Su DHL siuntom is Vokietijos ar per Vokietija kazkoks pravalas. Skambinau i lietuviska DHL, tai pagal siuntos numeri pasake, kad turi pristatyti Itella, Itelloj suvedus trakingo numeri rode, kad siunta nerasta.
Paskambinau Itellai, tai pasirodo turi mano siunta, bet siuntejas nenurode tel. Nr., todel neveza, o sistema rodo klaida. Kita siunta is Vokietijos isvis nei adreso nei telefono nenurodyta, tik siuntos numeris....
Vynus berods irgi per Itella atvezdavo.
Cia is Itellos puslapio:
Jei jūsų siunta keliauja per „Deutsche Post” yra tikimybė, kad trūks jūsų kontaktinės informacijos. Dėl pristatymo kreipkitės tel.: +37070055009.
Taip kad siulau pasiskambint ten pasidometi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 15 gruodžio 2020 - 00:18
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 12 15, 01:15)
Su DHL siuntom is Vokietijos ar per Vokietija kazkoks pravalas. Skambinau i lietuviska DHL, tai pagal siuntos numeri pasake, kad turi pristatyti Itella, Itelloj suvedus trakingo numeri rode, kad siunta nerasta.
Paskambinau Itellai, tai pasirodo turi mano siunta, bet siuntejas nenurode tel. Nr., todel neveza, o sistema rodo klaida. Kita siunta is Vokietijos isvis nei adreso nei telefono nenurodyta, tik siuntos numeris....
Cia is Itellos puslapio:
Jei jūsų siunta keliauja per „Deutsche Post” yra tikimybė, kad trūks jūsų kontaktinės informacijos. Dėl pristatymo kreipkitės tel.: +37070055009.
Taip kad siulau pasiskambint ten pasidometi  4u.gif

Labai ačiū 🌹 skambinsiu.
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti, kur perkate moteriškas kepures?
Niekad nenešiojau, bet dabartine situacija kai gyvenimas is namai-masina-darbas persikele į gryną orą kiekvieną dieną, tai labai jau šaaalta 😁
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2020 12 15, 09:11)
Gal galite parekomenduoti, kur perkate moteriškas kepures?
Niekad nenešiojau, bet dabartine situacija kai gyvenimas is namai-masina-darbas persikele į gryną orą kiekvieną dieną, tai labai jau šaaalta 😁

kašmyro HM. Mėgstu paprastas kepures, tai šios būtent tokios, kokios man patinka.
Tokio tipo, tik kitų spalvų jų būna:
https://www2.hm.com/...0728703012.html

HM premium kašmyras labai gerai nešiojasi, švelnus ir nenusiburbuliuoja. Turiu šaliką ir kepurę antrą žiemą, puikiai dėvisi.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 12 15, 01:15)
Cia is Itellos puslapio:
Taip kad siulau pasiskambint ten pasidometi  4u.gif

itella sistemoj rodo, kad Vokietijoj dar siunta, tai gal taip ir yra unsure.gif o tas telefonas neveikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 15, 01:35)
Labai ačiū 🌹 skambinsiu.

Ar prisiskambinot? Man nepavyksta, dhl tą patį numerį davė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 15, 11:21)
Ar prisiskambinot? Man nepavyksta, dhl tą patį numerį davė.

ir man nepavyksta 4u.gif
Atsakyti