QUOTE(Carlin @ 2020 12 14, 13:40)
jei apie tokią: https://www.ikea.lt/...ta-spr-09186112
tai mums labai pasiteisinęs dalykas. Turim dvi - baltą ir pilką. Labai patogi vaikų kambariui, gerai, kad gali išskleisti jei lieka vaikų draugai nakvoti. Mano vyresnėlė tik jau nori dvigulės lovos, tai saviškę sakė pardavinės bet ne todėl, kad pati lova nepatiktų, tiesiog nori didelės
tai mums labai pasiteisinęs dalykas. Turim dvi - baltą ir pilką. Labai patogi vaikų kambariui, gerai, kad gali išskleisti jei lieka vaikų draugai nakvoti. Mano vyresnėlė tik jau nori dvigulės lovos, tai saviškę sakė pardavinės bet ne todėl, kad pati lova nepatiktų, tiesiog nori didelės
ir mes turim baltą ir pilką , labai liuks
QUOTE(wanilla69 @ 2020 12 14, 13:53)
O nėra labai aukšta ta lova, kai susideda du čiužiniai vienas ant kito? Aš ieškau šešiametei kažko panašaus 🤔
aukšta žinokit, pas mus vienoj lovoj yra vienas čiužinys, o kitoj du, tai ten kur du, tai vaikas laiko dažniausiai ištiestą dvigulę (aišku, nes tingi klotis ) ir miega skersas, jam taip patinka ir ant tų dviejų čiužinių miegot nelabai, kaip princesė ant žirnio , bet mes minkštus čiužinius pirkom, gal su kietais kitaip būtų.