QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 10:02)
Nusipirkau bilietus į Maljorką birželiui, kaip manot, galima bus iškeliaut pailsėt? Tikiuosi spėsim pasiskiepyt, pasiskiepijus gal leis
. Ir dar mašinos nuomą užsisakiau, atėjo į paštą tik draudimas, o nuomos sutarties nėra, užsakant buvo parašyta, kad galiu bet kada atšaukti, bet užsakymo numerio neturiu. Dabar radau kur tokią mašiną 50 eur pigiau galiu užsakyti, noriu atšaukti, bet užsakymo numerio nerandu, o pinigai nuskaityti. Gal žinot kaip atšaukti auto nuomą, per Ryanair užsakinėjau
.
man niekaip su jais nepavyko susitart, kad nemokamai atšauktų, susirašinėjau ilgai ir nuobodžiai, jie man vis pievas kažkokias atrašinėjo, tai nusispjoviau ir nurašiau į nuostolius (25 eur, tiek ėmė avansą)
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 15:41)
čia man tik nenuskilo su Santoriniu, buvo pilka šlapia ir nieko nesimatė
Dar nuvarėm į ekskursiją, gidas vežioja aiškina, kaip čia tipo gražu, mes nieko nematom, tik viskas pilka, galų gale, vyras sako, gal jūs bent fotkes mums galit parodyt šitų vietų, kur vežiojat ir ką mes čia turim pamatyt
QUOTE(sviliuke @ 2020 12 09, 23:18)
O pasakykit ar kas yra dar neatgave pinigu uz bilietus is Ryanair?
Musu nemaza kompanija pirkosi kovui, uzdare, viena pora iki siol nera atgave, visiska tyla... Esat rasiusios per kur kreiptis, jei nesunku priminti, labai pagelbetumet
aš atgavau viską, kai užpildžiau jų šitą formą:
https://onlineform.r.../en/cash-refund