Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 12 09, 23:57)

man po n metų paieškų ir tyrimų padeda NUOLATINIS vartojimas:
https://camelia.lt/v...us-kapsn20.html
ir
https://www.lukiskiu...lex-90-kapsuliu

NUOLAT geriat geležį? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 12 09, 23:57)

po šito kai pradėjau gerti, mano kosmetologė sakė: ką tu valgai?  biggrin.gif  moterie....
pas mane VISUR plaukai augt pradėjo ir stiprūs... geriu trečią bonką dabar ir nežadu sustot. plaukus pilnai atsiauginau savus. grožis neišpasakytas  wub.gif

o prieš tai kokių problemų ir kiek laiko turėjot su plaukais? slinko?
Atsakyti
O pasakykit ar kas yra dar neatgave pinigu uz bilietus is Ryanair?
Musu nemaza kompanija pirkosi kovui, uzdare, viena pora iki siol nera atgave, visiska tyla... Esat rasiusios per kur kreiptis, jei nesunku priminti, labai pagelbetumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2020 12 09, 23:18)
Musu nemaza kompanija pirkosi kovui, uzdare, viena pora iki siol nera atgave, visiska tyla... Esat rasiusios per kur kreiptis, jei nesunku priminti, labai pagelbetumet 4u.gif

Kažkas čia buvo nuorodą įmetęs, tada ir kreipiausi. Atgavau visus pinigus, tiek lėktuvų (pirkta per 3 kartus), tiek automobilio nuomos.
Mano vynai nuo 11-27 Vokietijoj pastrigę, nežinau ką ir galvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 23:26)
Kažkas čia buvo nuorodą įmetęs, tada ir kreipiausi. Atgavau visus pinigus, tiek lėktuvų (pirkta per 3 kartus), tiek automobilio nuomos.
Mano vynai nuo 11-27 Vokietijoj pastrigę, nežinau ką ir galvot ax.gif

Rašykite jiems, taip pat kurjeriams.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 08, 23:40)

Pavyko. Bet dabar dar geriu vis tiek po vieną tabletką. įtariu, kad reikės visą gyvenimą vis gert. Kiek pamenu, visada jis pas mane ant ribos. Su maisto čia jau niekaip.. Bet perėjom 'ant' jautienos. Iki ji geriausia, kam aktualu biggrin.gif

Norejau rasyti, ar tik ne MM cia jums homoglobina nuvaro ir nespeja atsisatatyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 10:02)

Nusipirkau bilietus į Maljorką birželiui, kaip manot, galima bus iškeliaut pailsėt? Tikiuosi spėsim pasiskiepyt, pasiskiepijus gal leis biggrin.gif . Ir dar mašinos nuomą užsisakiau, atėjo į paštą tik draudimas, o nuomos sutarties nėra, užsakant buvo parašyta, kad galiu bet kada atšaukti, bet užsakymo numerio neturiu. Dabar radau kur tokią mašiną 50 eur pigiau galiu užsakyti, noriu atšaukti, bet užsakymo numerio nerandu, o pinigai nuskaityti. Gal žinot kaip atšaukti auto nuomą, per Ryanair užsakinėjau ax.gif .

man niekaip su jais nepavyko susitart, kad nemokamai atšauktų, susirašinėjau ilgai ir nuobodžiai, jie man vis pievas kažkokias atrašinėjo, tai nusispjoviau ir nurašiau į nuostolius (25 eur, tiek ėmė avansą)

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 15:41)

Santorinis tai wub.gif  wub.gif  wub.gif , bet aš tik ekskursijoj buvau, gyvent tuose baltai mėlynuose namukuose ir žiūrėt apačion, jaučiu fantastika wub.gif

čia man tik nenuskilo su Santoriniu, buvo pilka šlapia ir nieko nesimatė biggrin.gif Dar nuvarėm į ekskursiją, gidas vežioja aiškina, kaip čia tipo gražu, mes nieko nematom, tik viskas pilka, galų gale, vyras sako, gal jūs bent fotkes mums galit parodyt šitų vietų, kur vežiojat ir ką mes čia turim pamatyt

QUOTE(sviliuke @ 2020 12 09, 23:18)

aš atgavau viską, kai užpildžiau jų šitą formą:
https://onlineform.r.../en/cash-refund
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 12 09, 22:57)

https://www.lukiskiu...lex-90-kapsuliu
https://www.livinn.l...i-nagams-60kaps
po šito kai pradėjau gerti, mano kosmetologė sakė: ką tu valgai?  biggrin.gif  moterie....
pas mane VISUR plaukai augt pradėjo ir stiprūs... geriu trečią bonką dabar ir nežadu sustot. plaukus pilnai atsiauginau savus. grožis neišpasakytas  wub.gif
KAC5C6DM6

Ar būna jam kokių nuolaidų? Ar tokia kaina perkat? Nu norisi tikėt, pabandyt, kasas iki pavasario paaugint nors kiek ax.gif Kol dirbu iš namų, mažiau tuos plaukus alinu su džiovinimais, tiesinimais. Gal viską kartu sudėjus ir pavyktų savo pelės uodegytę pastorinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 10, 10:39)
Ar būna jam kokių nuolaidų? Ar tokia kaina perkat? Nu norisi tikėt, pabandyt, kasas iki pavasario paaugint nors kiek ax.gif  Kol dirbu iš namų, mažiau tuos plaukus alinu su džiovinimais, tiesinimais. Gal viską kartu sudėjus ir pavyktų savo pelės uodegytę pastorinti  biggrin.gif

kartais būna 20 proc. visom prekėm
Atsakyti
Gal kam ko nors reiks is UK amazono tiesiogiai i LT siunciant? Paziurejau, kad nelabai man biznis pinigine i eshopa siustis, ne itin brangus shipas ir i Lt...
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 10, 10:39)
Ar būna jam kokių nuolaidų? Ar tokia kaina perkat? Nu norisi tikėt, pabandyt, kasas iki pavasario paaugint nors kiek ax.gif  Kol dirbu iš namų, mažiau tuos plaukus alinu su džiovinimais, tiesinimais. Gal viską kartu sudėjus ir pavyktų savo pelės uodegytę pastorinti  biggrin.gif

apie kurį konkrečiai?
nes tie plaukams livine dabar -20% pardėje, o gal jau baigės, bet būna dažnai. viridianą aš pirkau amazonej 5 butelius i LT gavosi pigiau nei cia pirkti. kolkas dar turiu.
jei kada pirksiu para6ysiu. bet kai prasides Brexitas po naujako, nezinau ar beapsimokes siųstis verysad.gif iš UK kąnors
tam pačiam livine viridianas būna su akcija, tik to Iron ne visur būna. išperka matyt. ten labai gera sudėtis jo. ne tik geležis. paskaitykit ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 10 gruodžio 2020 - 11:46
Viridian papildu yra newcrusch.com parduotuveje, nuo 40 eur nemokamas pristatymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 10, 00:13)
NUOLAT geriat geležį?  unsure.gif

o prieš tai kokių problemų ir kiek laiko turėjot su plaukais? slinko?

taip. antraip krenta. dabar bent kojas velku normaliau. pas mane nesikaupia. kiek bandem niekaip. tai tiesiog - pripranti ;)

nz kaip visom gal.. vienas vaikas, kitas. slinkimas, luzinejimas galiuku. seniau luzinedavo koks sprindis ar daugiau, budavo tokie kaip šluota ta kieksargio biggrin.gif o dabar va buvau kirptis apie geguzę ir pries mènesį tai sakè net kirpt nereik. sveikiausi plaukai. bet kirpo. nes man patinka idealiai lygūs galai wub.gif
dabar tiesa ir plauku produktus geresnius naudoju bet manau daugiau vidus duoda. kà į vidų dedi - taip ir atrodai ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 10 gruodžio 2020 - 16:11