Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Paskutines dvi siuntas iš De man Itelia atvežė. Irgi buvo toks užrašas, kad gavėjas nerastas. Telefonas buvo ant dėžės? Nes man kitą dieną pasiskambino ir pristatė.

Telefona ivedziau prie adreso buvo skiltis telefonui.

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 15, 19:49)
www.post.lt arba https://www.lpexpres...m_medium=banner suvedus siuntos Nr. ką rodo? Jei kažkurioj sistemoje yra numeris, parasyta, kad nerado, bet bandė pristatyti, skambinki į paštą arba lpexpress ir reikalaukit pristatyti
Papildyta:

teip  ax.gif

kiek atsimenu pas jus berniukas . Kas bus kai paaugs ir sakys mama noriu motociklo ? bandysite perkalbet ?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 02 15, 19:40)
<p>Panos, help! Pirkau is bike-discount.de paspirtuka, sekiau sekiau dhl nuoroda, siuntinys jau LT, bet raso, kad nerado gavejo <span style="background-color:rgb(245,245,245);">The recipient was not present. Kas turetu pristatyti siunta? Dhl? Kur man jos ieskot? Jei antra kart neras, tai grazins siuntejui, ar ne? Keisciausia tai, kad vyras su vaiku namie serga, niekur neina ir niekas nebuvo atejes!</span></p>

Lpexpress kurjeris turėtų pristatyti. Bent anksčiau taip būdavo. Ryt nedarbo diena, bet penktadienį gal ir post.lt arba lpexpress.lt eis sekti. Beje pastebėjau, kad www.post.lt ir "lietuvos paštas" mobilioje programėlėje kartais skirtingu metu atsiranda galimybė sekti užsienio siuntą. Todėl aš pasitiktinu ir vienur ir kitur.
Papildyta:
O jei itella pristatys, tai bandykite www.itella.lt gal duos sekti.
Atsakyti
Del eswd - ar suformavus uzsakyma (saskaita) ir ja apmokejus jau galima vaziuot atsiimt i Verkiu g., ar vis tik jie laiko siuntinius kazkur kitur ir ten turi atgabenti? Nes i el pasta gavau pranesima kad uzsakymas suformuotas, apie eiga pranesime.
Ir turbut naivu tiketis kad ryt dirbtu jie, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 15, 20:17)
kiek atsimenu pas jus berniukas . Kas bus kai paaugs ir sakys mama noriu motociklo ? bandysite perkalbet ?

Anksti apie kažką spręsti. Gali bandyti perkalbėti, gali ką nori daryti, jei bus noras, neišgelbės mamos prašymai ir įkalbinėjimai. Man pačiai labai patinka važinėti motociklu ir jei ne vaikas, gal net pati teisės laukyciau moco.
Čia kaip bus lemta, taip ir bus. Jei turi smegenų ir nelakstai kaip beprotis, tai puiki priemonė, tik dažniausiai kraupiausios avarijos įvyksta dėl kelių vairuotojų nepastabumo, deja lengvesnės transporto priemonės nenaudai.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 15, 19:15)
Tai va itariu man Vente truksta. Užtat noriu paziuret kas atejo. Nes dėžės Eshop nefotografuoja ir sunku suprast kas atėję o kas ne smile.gif

Kad fotografuoja, mano visi siuntiniai su foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 15, 20:49)

Pas mus salia kaimynas irgi turi kruta moca, galetu draugaut biggrin.gif Gi salia. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2017 02 15, 21:58)
Kad fotografuoja, mano visi siuntiniai su foto  smile.gif

Dėžės ar etiketes? smile.gif

Dėl siuntos sekimo nors DHL rodo kad Lt-nebutinai Lt jis..vien Lenkijai 2d skiriamos.
Tikiu atsiras sustemoj penktadienį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 15, 20:57)
Anksti apie kažką spręsti. Gali bandyti perkalbėti, gali ką nori daryti, jei bus noras, neišgelbės mamos prašymai ir įkalbinėjimai. Man pačiai labai patinka važinėti motociklu ir jei ne vaikas, gal net pati teisės laukyciau moco.
Čia kaip bus lemta, taip ir bus. Jei turi smegenų ir nelakstai kaip beprotis, tai puiki priemonė, tik dažniausiai kraupiausios avarijos įvyksta dėl kelių vairuotojų nepastabumo, deja lengvesnės transporto priemonės nenaudai.

Mano vienas klientas, jis sveicaras, jam 55 metai, uri harleju ir kasmet rudeni varo su savo mocu i JAV ir vaziuoja Route 66. Susirenka ten ju tabunas ir gazuoja skersai Amerika. Nerealu! Musu tata irgi uzsimane moco. Bet cia matyt ant senatves vaiket pradejo, arba vidurio amziaus krize kale.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 15, 22:00)
Mano vienas klientas, jis sveicaras, jam 55 metai, uri harleju ir kasmet rudeni varo su savo mocu i JAV ir vaziuoja Route 66. Susirenka ten ju tabunas ir gazuoja skersai Amerika. Nerealu! Musu tata irgi uzsimane moco. Bet cia matyt ant senatves vaiket pradejo, arba vidurio amziaus krize kale.

as tai turiu kita pavizdi. Vyras , ziauriai charizmatiskas ir taip toliau , turi choperi. IR dar turi sunu 37 metu smile.gif tai sunaus zmona itikineja , kad davai lips jau nuo moco smile.gif))) sunus seka jusu pedomis smile.gif)) sako vyro perkalbeti negaliu, tai bandau veikti per teva. Kol kas nelabai jai sekasi .
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 15, 18:18)
Merginos, reik mano vyrui dirzo (ne tiesiogine prasme  biggrin.gif  ) Nori odinio, kokybisko. Amazonus ziurineju, bet neuzmatau nieko grazaus. Per USA radau grazu reversible odini calvino kleino, bet ziuriu nemazai atsiliepimu, kad susidevi oda po menesio nesiojimo... tai irgi nereik tokio. Gal kuri esat koki gera neseniai pirkusi ir galit pasidalint sia info kur ir koki?  4u.gif

Sveika, as ir vyras turim odinius dirzus is esprito man rodos, tai tikrai neblogai nesiojasi. Pirkom lt pardej
Atsakyti
Gal kam aktualu- H&M iki 02.17 atsisiuntus apps'a su kodu 0027 duoda -15proc. Ir nemokama siuntima 4u.gif
Atsakyti