Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 10:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip fainai, net tokios visuotinės psichozės metu sugebat tokią šventę vaikui padaryt wub.gif
Nusipirkau bilietus į Maljorką birželiui, kaip manot, galima bus iškeliaut pailsėt? Tikiuosi spėsim pasiskiepyt, pasiskiepijus gal leis biggrin.gif . Ir dar mašinos nuomą užsisakiau, atėjo į paštą tik draudimas, o nuomos sutarties nėra, užsakant buvo parašyta, kad galiu bet kada atšaukti, bet užsakymo numerio neturiu. Dabar radau kur tokią mašiną 50 eur pigiau galiu užsakyti, noriu atšaukti, bet užsakymo numerio nerandu, o pinigai nuskaityti. Gal žinot kaip atšaukti auto nuomą, per Ryanair užsakinėjau ax.gif .

Per rainius perkate? Geros kainos dabar?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 09, 10:38)
Per rainius perkate? Geros kainos dabar?

jo.Į Maljorką 150 eur pirmyn atgal nupirkau nuo birželio 12 d. 10-čiai dienų biggrin.gif . Skaitau gera kaina. Tik va su mašinos nuoma kažkokios nesąmonės, pinigus nuskaičiavo, bet užsakymo numerio neturiu, draudimo dokumentuose irgi nėra, gal jau susibankrotinę. Žodžiu, nežinau kur kreiptis dėl atšaukimo. Gal koks Ryanair atstovas LT yra su kurio galima pasikonsultuoti. Ir kas mane nešė tą auto užsisakinėt pigius skrydžius atradus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 gruodžio 2020 - 10:30
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 11:26)
jo.Į Maljorką 150 eur pirmyn atgal nupirkau nuo birželio 12 d. 10-čiai dienų biggrin.gif . Skaitau gera kaina. Tik va su mašinos nuoma kažkokios nesąmonės, pinigus nuskaičiavo, bet užsakymo numerio neturiu, draudimo dokumentuose irgi nėra, gal jau susibankrotinę. Žodžiu, nežinau kur kreiptis dėl atšaukimo. Gal koks Ryanair atstovas LT yra su kurio galima pasikonsultuoti. Ir kas mane nešė tą auto užsisakinėt pigius skrydžius atradus biggrin.gif

O jūs auto iš rainių užsakėte? Bandykite belstis jiems per chatą, per messengerius.
Aš tai litais skridus į Maljorką, jau nepamenu kainų, bet gana juokingos buvo, palyginti su dabartinėmis.
O miestelį siūlau Cala Dor'ą wub.gif O Alcudia vertas dėmesio senamiestis. Pats kurortas - vaje... reto blogumo miestelis - tik baisios eilinės gatvės ir viešbutukai. Mūsų Palanga - en kartų geriau. O tiek visų giriamas. Man net po tiek metų jis vis akyse stovi, kai didžiausias nusivylimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gruodžio 2020 - 11:08
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 09, 11:05)
O jūs auto iš rainių užsakėte? Bandykite belstis jiems per chatą, per messengerius.
Aš tai litais skridus į Maljorką, jau nepamenu kainų, bet gana juokingos buvo, palyginti su dabartinėmis.
O miestelį siūlau Cala Dor'ą  wub.gif O Alcudia vertas dėmesio senamiestis. Pats kurortas - vaje... reto blogumo miestelis - tik baisios eilinės gatvės ir viešbutukai. Mūsų Palanga - en kartų geriau. O tiek visų giriamas. Man net po tiek metų jis vis akyse stovi, kai didžiausias nusivylimas  biggrin.gif

Cala Mesquida wub.gif Porto Cristo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 gruodžio 2020 - 11:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 09, 12:05)
O miestelį siūlau Cala Dor'ą  wub.gif O Alcudia vertas dėmesio senamiestis. Pats kurortas - vaje... reto blogumo miestelis - tik baisios eilinės gatvės ir viešbutukai. Mūsų Palanga - en kartų geriau. O tiek visų giriamas. Man net po tiek metų jis vis akyse stovi, kai didžiausias nusivylimas  biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2020 12 09, 12:15)
Cala Mesquida  wub.gif Porto Cristo  wub.gif

Ačiū už atsiliepimus. Viešbučių dar neužsakiau, galvoju per 2 vietas vienoj ir kitoj pusėj rinktis, dabar žiūrinėju atsiliepimus. Nesu buvus Maljorkoj ax.gif
O skrydžių kainos nemanau kad bus mažesnės, dabar išsiilgę kelionių visi, tai galvoju tik brangs. 150 į abi puses jau nemanau, kad pigiau kada bus.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 09, 10:34)
man ta pati problema,  bet paskutiniu metu nuo itampos migrenos padaznejo, tai net nesinori gert tos gelezies ir taip bloga.....
kada jus geriat gelezi, as derinuosi vakare,kad nei kavos jau nei arbatos, bet sitame papilde daug vit B....tai jis labai aktyvuma skatina, tai nakciai negerai jauciu?
Papildyta:

mane nuo pirmu taip stipriai bere, ir tokioje vietoje, ant smakro, kaklo.....tai vyrui atidaviau. O va mama 73 metu geria, tai aprimo skausmai ranku
Papildyta:
o gal kas radot kokius papildus migrenininkams....na paskutiniu metu visiskai prastai....

Šiuos geriu prieš miegą irgi, tai viskas ok, kokybe miego tikrai nesiskundžiu. Kažkada gėriau geležies papildus, kuriuos čia pirkdavau LT (nepamenu jau, rožinės tabletės, receptiniai buvo berods), tai nuo jų skrandis tikrai apsunkdavo, nuo iHerbe perkamų jokių šalutinių poveikių nepastebėjau, nors tekdavo ir dieną gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 11:47)
Ačiū už atsiliepimus. Viešbučių dar neužsakiau, galvoju per 2 vietas vienoj ir kitoj pusėj rinktis, dabar žiūrinėju atsiliepimus. Nesu buvus Maljorkoj ax.gif
O skrydžių kainos nemanau kad bus mažesnės, dabar išsiilgę kelionių visi, tai galvoju tik brangs. 150 į abi puses jau nemanau, kad pigiau kada bus.

Man verta visa sala. Ir ta Alcudia man gera ir nieko jai netruksta ir ne per daug. Kiekvienas savaip idomus ir savotiskas su sava dvasia. Mallorca man turbut labiausiai iki siol patikusi sala po Santorinio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 09, 13:54)
Ir ta Alcudia man gera

Kas ten galėjo patikti? Nei parko, nei gražios gatvės, net krantinės pasivaikščiojimams nėra, tik pačiam centriuke.
Ten nieko nėra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 09, 13:54)
Man verta visa sala. Ir ta Alcudia man gera ir nieko jai netruksta ir ne per daug. Kiekvienas savaip idomus ir savotiskas su sava dvasia. Mallorca man turbut labiausiai iki siol patikusi sala po Santorinio.

Ačiū, tikiuosi per 10 dienų spėsim apvažiuoti visą salą. Kaip manot, ar imt vienam viešbuty visas 10 dienų, ar 2 viešbučius skirtingose pusėse rinktis ax.gif O per kur pirkot apgyvendinimą? Aš tai bookinge kelias vietas išsisaugojus, renkuosi dabar biggrin.gif
Santorinis tai wub.gif wub.gif wub.gif , bet aš tik ekskursijoj buvau, gyvent tuose baltai mėlynuose namukuose ir žiūrėt apačion, jaučiu fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 09, 14:27)
Kas ten galėjo patikti? Nei parko, nei gražios gatvės, net krantinės pasivaikščiojimams nėra, tik pačiam centriuke.
Ten nieko nėra blink.gif

kam ko reikia ziurint ir ko tikisi. Man apskritai, grazi salis, nematyti krastai ir vaizdai, grazi ta "ilanka" po kuria mes vaiksciojom kaip promenada, saule, skaidrus vanduo, plaukiojantys tie buriuotojai kaituotojai ir apskritai, ta visa ispaniska atmosfera. As neieskau uodegoj kirmeliu. Man ten buvo viskas grazu. Man visur grazu kur bebuciau biggrin.gif isskyrus nepatiko Juodkalnijoj. Bet ne todel, kad salis negrazi, nepatiko, kad purvina ir siukslina. O salis fantastisko grozio. Taip ir cia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 14:41)
Ačiū, tikiuosi per 10 dienų spėsim apvažiuoti visą salą. Kaip manot, ar imt vienam viešbuty visas 10 dienų, ar 2 viešbučius skirtingose pusėse rinktis ax.gif O per kur pirkot apgyvendinimą? Aš tai bookinge kelias vietas išsisaugojus, renkuosi dabar biggrin.gif
Santorinis tai wub.gif  wub.gif  wub.gif , bet aš tik ekskursijoj buvau, gyvent tuose baltai mėlynuose namukuose ir žiūrėt apačion, jaučiu fantastika wub.gif

sala maza, as negaisciau laiko daiktu pakavimui ir ispakavimui. Mes 15 dienu gyvenom Viva Cala mesquida viesbutyje ir is jo visas tas dienas keliaudavom ivairiom kryptim ir marsrutais. Cia reikia labiau ziureti pagal savo poreikius, norus, pomegius, iprocius. Tarkim mes visada 1 diena drybsom pliaze, antra diena keliaujam. Visada niekur neskubam, isnarsom iki smulkmenu, pakaifuojam, aplankom daugybe restoranu, visokiu uzkaboriu, nusikarstom po visokius kalnus ir kalveles, uolas ir beleka. Mano vaikas labai mielai ta daro su mumis, tai jei tik turim galimybe, viska varom iki maksimumo. Griztam is bet kur su milijardu ispudziu.
Jau kaip pasiilgau kelioniu, kosmosas cray.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 09, 15:51)
kam ko reikia ziurint ir ko tikisi.

Aš kalbu apie gyvenamosios vietos pasirinkimą. Vat ir neparašei, kas gali patikti ten. Nes ten yra tik gražus pležas, kurie ten visur gražūs.
O miestelis - baisus, vien turginiai kioskai gatvėse.
O kai jūs tik užsukot, tai taip, pamatėt senamiestį, tą promenadytę ir tiek.
Man Maljorka irgi patiko, labiau, nei Kreta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 gruodžio 2020 - 15:15
Turinčioms problemų su mažakraujyste, siūlau pagerti spygliuočių chlorofilo , pakelia hemoglobiną ir atsiranda energijos.
ir dar daug gerų dalykų daro, galima google pasiskaityti.
Atsakyti