Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(madmuazele @ 2020 12 08, 15:41)
Šitų nesu gėrusi..
Bet gėriau 5 metų fermentacijos probiotikus, kurie man tikrai labai padėjo, nes daugiau niekas, kiek ko bandžiau.. Siunčiausi iš iHerb per tarpininkę, pirkau kai buvo nuolaida, tai gavosi gerokai pigiau nei pirkti LT.

Kokius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 08, 14:49)

gal sie
https://www.iherb.co...-Capsules/13439
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2020 12 08, 04:09)
Utenos trikotažo interneto svetainėje kodas UT20 irtaiko 20€ nuolaida, nors rašo 20% skubėkite 👏

per greit apsidziaugiau, padariau uzsakyma ryte, susimokejau, dabar bac gaunu emeila, nes alia pas juos el parduotuve turejo trikdziu ir mano uzsakyma atsauke, tipo darykite per nauja, duodam 20% nuolaida... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 08, 13:51)
man tai skrandis pyksta ant to kalogeno, ka daryt ? angel_sadangel.gif ir sanariai traska, ir rauksles, ir plauku ner, net su maistu geriant vis tiek stoja skrandis

Man šitie padėjo sąnariams, tik jų dabar nėra, kalogenas skrandžiui irgi netiko:
https://www.iherb.co...0-Capsules/3300
Bet tokie yra, manau tas pats:
https://www.iherb.co...-9418...d0&v=2
Sąnarių problemų jau kokie 4-5 metai nebeturiu, bet dabar aš pastoviai sportuoju (net ir dabar namuose Impuls programėlės dėka), tai gal to dėka atsikračiau kelių sąnarių skausmo.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 08, 14:46)
nuo ko padejo?

Disbakteriozė.

QUOTE(zibuteg @ 2020 12 08, 14:49)

GaikaSJ teisingai nurodė.

QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 08, 15:18)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 gruodžio 2020 - 17:01
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 07, 22:35)
Aciu uz rekomendacija, bet pamaciau, kad ne kapsules ir net nebesigilinu, nemakaluosiu as tu kokteiliuku kasdien, man tabletkos reik smile.gif

Yra ir tablrtem. Tik milteliai efektyvesni.
Atsakyti
Gal kam gražių MANGO 152 berniukui džinsų? 14 Eur. Atsiųsčiau foto el paštu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 12:42)
mazai geri tada. po kokiu 3 menesiu bus poveikis. nors man asmeniskai poveikis ir po keliu savaiciu jauciasi. bet labai daug veiksniu cia yra. ypac skrandzio rugstingumas. kuo mazesnis, tuo blogiau savina. uztat reik gert ryte, nieko nevalgius, ir po to dar nevalgyt, kad kuo daugiau pasisavintu.

O makaluojat tiesiog su vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 08, 14:36)
Aš ir dažnai pamąstau. Žinočiau, kad pvz padėtų plaukams - bele kiek sumokėčiau už gerus vaistus ar vit.

Aš nepagaunu ko tiem tavo olaukam trūkst 🤔 mačiau tave juk su plaukais ir viskas jiem ok buvo
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2020 12 08, 17:09)
O makaluojat tiesiog su vandeniu?

Aš tik tabletėm.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 18:27)
Aš nepagaunu ko tiem tavo olaukam trūkst 🤔 mačiau tave juk su plaukais ir viskas jiem ok buvo

Visada buvo trys.
O šią vasarą man pirmo laipsnio nustatė mažakraujystę, tai per tą laiką išslinko visi, tai liko 1 iš 3 angel_sadangel.gif Tai pirmą kartą po en en metų net nebešviesinau.. aj, tiek mane čia kas ir mato biggrin.gif Ot laikai atėjo. Važiuoji į pardes - kaip į šventę. Ir tas tuoj uždarys.

___

Eglės. Kur Vilniuje rasti ne kenių, o gražių žalių forminiu eglučių, minkštais spygliais?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 08, 18:10)
Visada buvo trys.
O šią vasarą man pirmo laipsnio nustatė mažakraujystę, tai per tą laiką išslinko visi, tai liko 1 iš 3  angel_sadangel.gif Tai pirmą kartą po en en metų net nebešviesinau.. aj, tiek mane čia kas ir mato  biggrin.gif Ot laikai atėjo. Važiuoji į pardes - kaip į šventę. Ir tas tuoj uždarys.

___
Eglės. Kur Vilniuje rasti ne kenių, o gražių žalių forminiu eglučių, minkštais spygliais?

Nesuk su kiaušų dėl tų plaukų. Viskas ok. Prigimtis. Dėl mažakraujystės tai uodega. Ale kokias burokų sultis gerk ar ką 😁 jaučių liežuvius varyk tonom 😁
O dėl laikų tai jau nė nešnekėk, kažkoks kapiec 🙈 kaip nieko nereik vėl 🙈 kažką įsigyji tik kad visai nenupuštum. Man taip gaila savo vaiko. Jokio draugo, net lauke.... ot gimtadienis 😢
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 08, 19:10)
Visada buvo trys.
O šią vasarą man pirmo laipsnio nustatė mažakraujystę, tai per tą laiką išslinko visi, tai liko 1 iš 3  angel_sadangel.gif Tai pirmą kartą po en en metų net nebešviesinau.. aj, tiek mane čia kas ir mato  biggrin.gif Ot laikai atėjo. Važiuoji į pardes - kaip į šventę. Ir tas tuoj uždarys.

___

O tai pavyko geležį pasikelt vis tik? Aš bangomis vis papildus iš iHerb pavartoju, atradusi visai neblogus, nes maistu niekaip negaliu pasikelti.
Eglių reik pažiūrėti Depo, bent jau pernai buvo įvairių rūšių, paprastų, kenių, sidabrinių ir pan ir už krikščionišką kainą palyginus su kitais. O šiaip aikštelėse mačiau parduodant, kad ir toje, kur prie Skulo degalinės, - bent kiek mačiau, tai ne vien keniai.
Atsakyti