Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 08, 11:38)
Man UT irgi nelabai, bet vaikams termo kelnės tobulos.
Plonytės, šiltos, nekanda
https://www.utenostr...ams#pilka_12a96
Bandžiau ir Devold, bet Utenos trikotažo man labiau.
Ar po kombinezonu, ar tiesiog po kelnėm

Kelnes super, apatiniai dar lb super, o šiaip su rūbais tai tikrai tragedija🧐🤣
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2020 12 08, 09:53)
Aha, laikausi visu vartojimo taisykliu. Nu, gal dar anksti noret poveikio. Gal ta kibira isgerus, pasijaus smile.gif

tai gal niekas ir neturi jaustis dar biggrin.gif jei neturit rauksliu, netraska sanariai, tai ne kazkas turi atsitikt.
Atsakyti

as kazkada CUPE uzejau I ju skyriu. Vaikui trusiku. kai pamaciau kaina blink.gifgal auksiniai, pamaniau, bet klaust nedrisau. tada paziurejau pizamas. nes naktiniu nekenciu, visi jie man palei kakla ryte sukas biggrin.gifkazkur 50 eur. jezaumarija. as 2 kasmyrus usa nusipirkt uz tuos 50 eur galiu. na bet kad ir nelyginant, uz pizama moket 170 litu... soriukas, kazkaip dar neisdurnejau. tai nuspirkau salia pardoj lenkiska uz trigubai pigiau. daili, svelni ir iknksta.

Čia kaip iš to anekdoto. Vyras klausia žmonos, ką padovanot - šaliką ar naktinius? Žmona sako: šaliką, nes naktiniai vis tiek ant kaklo ir ant kaklo  :D

... 

Vyrui laimė tokie naktiniai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 10:20)
tai gal niekas ir neturi jaustis dar biggrin.gif jei neturit rauksliu, netraska sanariai, tai ne kazkas turi atsitikt.

Dar ir kaip traska smile.gif rauksles gali but, bet sausa oda labai. Ech, senatve arteja ir heliuronas jau nebepadeda. Virs 40.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2020 12 08, 11:55)
Dar ir kaip traska smile.gif rauksles gali but, bet sausa oda labai. Ech, senatve arteja ir heliuronas  jau nebepadeda. Virs 40.. smile.gif

mazai geri tada. po kokiu 3 menesiu bus poveikis. nors man asmeniskai poveikis ir po keliu savaiciu jauciasi. bet labai daug veiksniu cia yra. ypac skrandzio rugstingumas. kuo mazesnis, tuo blogiau savina. uztat reik gert ryte, nieko nevalgius, ir po to dar nevalgyt, kad kuo daugiau pasisavintu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 14:42)
mazai geri tada. po kokiu 3 menesiu bus poveikis. nors man asmeniskai poveikis ir po keliu savaiciu jauciasi. bet labai daug veiksniu cia yra. ypac skrandzio rugstingumas. kuo mazesnis, tuo blogiau savina. uztat reik gert ryte, nieko nevalgius, ir po to dar nevalgyt, kad kuo daugiau pasisavintu.

man tai skrandis pyksta ant to kalogeno, ka daryt ? angel_sadangel.gif ir sanariai traska, ir rauksles, ir plauku ner, net su maistu geriant vis tiek stoja skrandis
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 08, 12:51)
man tai skrandis pyksta ant to kalogeno, ka daryt ? angel_sadangel.gif ir sanariai traska, ir rauksles, ir plauku ner, net su maistu geriant vis tiek stoja skrandis

Reikia gert tada jūrinį, jis malonesnis skrandžiui. Bet aišku, yra tokių, kuriem tas baltymas labai sunkus. Pabandykit skystą, biocell ar kokie ten yra kitokie.
Atsakyti

Merginos kas pirkot namu kvapus https://www.chiarafirenze.com/de/, ar uzsakymai pajudejo ?  

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 15:55)
Reikia gert tada jūrinį, jis malonesnis skrandžiui. Bet aišku, yra tokių, kuriem tas baltymas labai sunkus. Pabandykit skystą, biocell ar kokie ten yra kitokie.

aha tikrai, yra ohhira, bet 10 doziu 70 eur blink.gif bet jei suveiktu, tai negaila
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 08, 15:23)
aha tikrai,  yra ohhira, bet 10 doziu 70 eur  blink.gif bet jei suveiktu, tai negaila

Aš ir dažnai pamąstau. Žinočiau, kad pvz padėtų plaukams - bele kiek sumokėčiau už gerus vaistus ar vit.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 08, 14:23)
aha tikrai,  yra ohhira, bet 10 doziu 70 eur  blink.gif bet jei suveiktu, tai negaila

Šitų nesu gėrusi..
Bet gėriau 5 metų fermentacijos probiotikus, kurie man tikrai labai padėjo, nes daugiau niekas, kiek ko bandžiau.. Siunčiausi iš iHerb per tarpininkę, pirkau kai buvo nuolaida, tai gavosi gerokai pigiau nei pirkti LT.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2020 12 08, 16:41)
Šitų nesu gėrusi..
Bet gėriau 5 metų fermentacijos probiotikus, kurie man tikrai labai padėjo, nes daugiau niekas, kiek ko bandžiau.. Siunčiausi iš iHerb per tarpininkę, pirkau kai buvo nuolaida, tai gavosi gerokai pigiau nei pirkti LT.

nuo ko padejo?
Atsakyti