Utenos trikotažo interneto svetainėje kodas UT20 irtaiko 20 nuolaida, nors rašo 20% skubėkite 👏
QUOTE(Kristiniux @ 2020 12 08, 03:09)
Utenos trikotažo interneto svetainėje kodas UT20 irtaiko 20 nuolaida, nors rašo 20% skubėkite 👏
o ka ten pirkt? man ten viskas tokiu murzinu spalvu, kad niekad nieko nerandu
QUOTE(Dziugile @ 2020 12 08, 08:44)
<p>Gal kas pirkot neseniai uniqlo? Ar laiku pristatė? Užsakinėjau 11.27, paskutinis įrašas 11.28 parcel centre Radefeld ir viskas </p>
atsiras, kai LT bus. viskas ok. Tik maloningoji itela neskuba. nusiteikit. pati uzeikit i itellos psl.
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 09:34)
Pritariu, UT smutkes jau seniai kazkokia katarstrofa...laikas dizaineri keist, nei skonio, nei fantazijos...modeliai bjaurus, spalvos irgi, anksciau labai megdavau ju naktinius, o dabar jie tokie, kad turbut mano aa mociute ju neapsivilktu
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 08:34)
Apeinu ratais UT. Jau tokie skarmalai. Nežinau, kas ten prekinasi
Man klausimas - kaip jie tiek metų gyvuoja?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 08, 10:10)
Man klausimas - kaip jie tiek metų gyvuoja?
ir vistiek baisiau už Lelija niekad nieko nebus...ten dar didesnė mįslė dėl jų gyvavimo
QUOTE(Lux @ 2020 12 08, 09:06)
Apeinu ratais UT. Jau tokie skarmalai. Nežinau, kas ten prekinasi
as kazkada CUPE uzejau I ju skyriu. Vaikui trusiku. kai pamaciau kaina gal auksiniai, pamaniau, bet klaust nedrisau. tada paziurejau pizamas. nes naktiniu nekenciu, visi jie man palei kakla ryte sukas kazkur 50 eur. jezaumarija. as 2 kasmyrus usa nusipirkt uz tuos 50 eur galiu. na bet kad ir nelyginant, uz pizama moket 170 litu... soriukas, kazkaip dar neisdurnejau. tai nuspirkau salia pardoj lenkiska uz trigubai pigiau. daili, svelni ir iknksta.
QUOTE(JMD @ 2020 12 08, 08:34)
Man UT irgi nelabai, bet vaikams termo kelnės tobulos.
Plonytės, šiltos, nekanda
https://www.utenostr...ams#pilka_12a96
Bandžiau ir Devold, bet Utenos trikotažo man labiau.
Ar po kombinezonu, ar tiesiog po kelnėm
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 08, 09:38)
Man UT irgi nelabai, bet vaikams termo kelnės tobulos.
as is Uniqlo termo rubus nupirkau, devi jau kelinti metai. vilnos nabagas kaip ir as negali pernest. draskosi iki krauju. net kepurej negali but, nes galvyte visa raudona aplink krasta. gal praies veliau kai paaugs.
QUOTE(JMD @ 2020 12 07, 21:11)
Geriat ant tuščio skrandžio ryte ir paskui nevalgot min 1 h?
Aha, laikausi visu vartojimo taisykliu. Nu, gal dar anksti noret poveikio. Gal ta kibira isgerus, pasijaus