Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 07, 08:58)
Ateinu paburbėt dėl Itellos.
Pasitikrinau jų sistemoje, ar nėra atkeliavę mano aliejai iš rapunzel.de.
Tai kurgi, guli jau gruodžio 1 d. pas juos. Pas mane neva neprisibeldė, nors nurodytu adresu būnu visada...
Na nepristato jie siuntinių pastaruoju metu, nors tu ką. Jei kas laukiat ko nors iš Vokietijos, didelis šansas, kad pristatys Itella, kuri ilgai pamarinuos jūsų siuntą, kol nepradėsit ieškot.

Kiek su Itella susidūrėme, jei nėra telefono numerio, jie net neveža į namus pristatyti.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 12 07, 09:29)
Tai pasirodo, kad siuntinys buvo ilgai sandėlyje ir kadangi nieks neatsiėmė, išsiuntė atgal į amazoną. Tai per plauką sulaikėm ta siuntinį Kaune, jau pakeliui į lėktuvą  4u.gif​ 

Nėr net ką pakomentuot. Suprasčiau, kad bandytų pristatyt, na nes pardavėjas nenurodė tel. Nr., bet dabar jie net nebando pristatyt nurodytu adresu. Adresas tai nurodytas gavėjo.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2020 12 07, 08:47)
lyg 2021.07.01

Ačiū wub.gif
Atsakyti

Aš buvau is Cocooncenter pasirinkus atsiimti pastomate. Tai itella savaite nevežė nes cocoocenteris atsiuntė per didelėj dėžėj. tipo pagal matmenis i paštomatą netelpa. Kai pradėjau skambinti kiekvieną dieną kad davai tada atvežat i darbą tai šiaip ne taip atvežė. 

Dabar laukiu mytoys tai tikrinu pastoviai, nes kai pamatysiu jog jau lt tai skambinsiu is karto pasiklausti ar viskas ok dėl adresų ir telefonų.  

Ir dar sakykit kokia saugi suma siustis is aliexpress ? Pati preke 17,37 o siuntimas 5,58. Gaunasi 22,95. Ar turi būti be siuntimo iki 22 ar jau su  siuntimu 22.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 07 gruodžio 2020 - 10:40
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 07, 09:46)
As kaip ir ne del plauku, kazkaip labai praretejo blastienu unsure.gif  nu akivaizdiai taip, suprantu, kad gal "nuo senatves" kazkiek, bet nu dar ne tokia ir sena jau rolleyes.gif  kraujas kaip ir viskas ok, daryta nemazai tyrimu neseniai, nes operacija apturejau

Man tai ši priemonė labai padėjo , jau ne pirmą naudoju.
https://www.walmart....0-1-oz/13060333
Ji tiesiog prailgina blakstienų ''gyvenimo ''laiką .
Atsakyti

Nėr net ką pakomentuot. Suprasčiau, kad bandytų pristatyt, na nes pardavėjas nenurodė tel. Nr., bet dabar jie net nebando pristatyt nurodytu adresu. Adresas tai nurodytas gavėjo.

Aš kai dirbdavau iš ofiso, visada siųsdavau į darbą, tai visada gi yra žmonių ofise nuo 8 iki 18 praktiškai, tai net nebando Itella atvežti. Visi kiti tai liuks atveždavo :)

Dabar visada jei leidžia sistema, nurodau tel prie pavardės dar papildomai. 

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 12 07, 09:48)

Noriu truputį užtarti itella, man paskutines 2 siuntas atvežė, nors neprisiskambino smile.gif
Bet pritariu, kad tai tik išimtis iš taisyklės
Papildyta:
Gavau užduotį vakar ir nieko neradau, gal Jūs žinot kur gauti,
kad spėtų iki Kalėdų - reikia vienodų lėlės ir vaiko rūbų.
Randu tik USA arba CH, gal kas Lt siuna?
Atsakyti

Papildyta:

Mytoys.de? Amazonuose? Turėtų spėti dar ateit. 

Atsakyti
Merginos, kurios naudodavot Topcashback psl. Matau, kad susikaupe pinigu, kaip juos gauti ar pasinaudoti? Kuri galetu mane apsviesti tame reikale? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 12 07, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="72747925" data-time="1607333688"><div><p>Papildyta:
Randu tik USA arba CH, gal kas Lt siuna?</p></div></blockquote><p>Mytoys.de? Amazonuose? Turėtų spėti dar ateit. </p>

Amazone kinieciai arba ūsą, mytoyse nerandu - gal ieškoti nemoku?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 12 07, 11:34)

Pas vokiečius, bet čia turbūt tie patys kinai
https://www.amazon.d...-...7976&sr=8-1

https://www.amazon.d...-...7976&sr=8-2
Atsakyti
Kaune niekas cocooncenter nerenka?
Atsakyti