Esu pirkusi iš itališko, vokiško amazon'o, tai kištukai buvo kaip pas mus
Esu pirkusi iš itališko, vokiško amazon'o, tai kištukai buvo kaip pas mus
Bus normalus Moterys, rekomenduokit kokios vitaminus plaukam ragam nagam jauciu reik pagert kazko...
Esu pirkusi iš itališko, vokiško amazon'o, tai kištukai buvo kaip pas musAčiū Jau nusipirkau. Kam reikia el.šepetelių philips sonicare, tai prancūzų amazone gerų kainų yra
Tarkim https://www.amazon.f...are diam&sr=8-3
Siuntimas į Lt iki 10 eur.
Pasitikrinau jų sistemoje, ar nėra atkeliavę mano aliejai iš rapunzel.de.
Tai kurgi, guli jau gruodžio 1 d. pas juos. Pas mane neva neprisibeldė, nors nurodytu adresu būnu visada...
Na nepristato jie siuntinių pastaruoju metu, nors tu ką. Jei kas laukiat ko nors iš Vokietijos, didelis šansas, kad pristatys Itella, kuri ilgai pamarinuos jūsų siuntą, kol nepradėsit ieškot.
Moterys, rekomenduokit kokios vitaminus plaukam ragam nagam jauciu reik pagert kazko...
Geriau Pantogar, Maxi Har, Hair, Skin & Nails One Per Day Formula. Bet kaip turiu silpnus plaukus, taip turiu , nežinau ar jie duoda kokį poveikį
As kaip ir ne del plauku, kazkaip labai praretejo blastienu nu akivaizdiai taip, suprantu, kad gal "nuo senatves" kazkiek, bet nu dar ne tokia ir sena jau kraujas kaip ir viskas ok, daryta nemazai tyrimu neseniai, nes operacija apturejau
lyg 2021.07.01
Aš maxi hair gėrus. Tai poveikis buvo. Aišku kaip buvo ploni plaukai, taip liko, nors pastorėjo, ties plaukų linija kaktoje matėsi pagerėjimas. Bet nepadarys storų kasų iš plonų plaukų.
Papildyta:
Aš blakstienas ir antakius ricinų aliejumi vis tepdavau. Lyg ir patankino antakius, nors vienoj vietoj niekaip neatauga.
Bet šiaip pastebėjau, kad mano blakstienos irgi atrodo trumpesnės bei retesnės. Sakau jau daugiau nei pusę statistinio gyvenimo nugyventa, tai dabar tik senyn
Ateinu paburbėt dėl Itellos.
Pasitikrinau jų sistemoje, ar nėra atkeliavę mano aliejai iš rapunzel.de.
Tai kurgi, guli jau gruodžio 1 d. pas juos. Pas mane neva neprisibeldė, nors nurodytu adresu būnu visada...
Na nepristato jie siuntinių pastaruoju metu, nors tu ką. Jei kas laukiat ko nors iš Vokietijos, didelis šansas, kad pristatys Itella, kuri ilgai pamarinuos jūsų siuntą, kol nepradėsit ieškot.
Ir man taip su Italla buvo seniau, gal dar prieš metus. Pirkau iš amazon Bensimon sportbačius, pamenu kolegės susimetėm gal 12 porų. Laukiam, laukiam - nėr. Kai jau pradėjo visos klausinėti, pradėjau ieškot, kas turėjo pristatyti. Tai pasirodo, kad siuntinys buvo ilgai sandėlyje ir kadangi nieks neatsiėmė, išsiuntė atgal į amazoną. Tai per plauką sulaikėm ta siuntinį Kaune, jau pakeliui į lėktuvą
Man tas pats
Labai stiprus,buna ir papykina. Mates nauju atauganciu,bet is genetiskai plonu,dvigubai nepastorins.
Papildyta:
As noreciau,jei pavyks surinkt. Dar daug truksta.
Papildyta:
Kas pirkot is Chiarafirenze, ar jau siuntinys pajudejo? Mano,su savaitgaliu,jau 5 dienas tyla,ilgai pakuoja