Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2020 12 06, 21:38)
<p>Noriu pirkt el dantų šepetėlį iš prancūziško amazon. Gal žinot, ar kištukas į rozetę bus kaip Lt?  rolleyes.gif</p><p>Na iš UK lyg ne tokie hmm.gif tai susimąsčiau  rolleyes.gif​ </p>

Esu pirkusi iš itališko, vokiško amazon'o, tai kištukai buvo kaip pas mus 4u.gif
Atsakyti

Bus normalus smile.gif Moterys, rekomenduokit kokios vitaminus plaukam ragam nagam smile.gifjauciu reik pagert kazko...

Esu pirkusi iš itališko, vokiško amazon'o, tai kištukai buvo kaip pas mus 4u.gif
Ačiū  :4u: Jau nusipirkau.  :) Kam reikia el.šepetelių philips sonicare, tai prancūzų amazone gerų kainų yra  :rolleyes:

Tarkim https://www.amazon.f...are diam&sr=8-3

Siuntimas į Lt iki 10 eur. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 06 gruodžio 2020 - 23:20
Kadangi man reikalingas ir irigatorius, tai aš turiu tokį:

https://www.amazon.f...
Atsakyti
Ateinu paburbėt dėl Itellos.
Pasitikrinau jų sistemoje, ar nėra atkeliavę mano aliejai iš rapunzel.de.
Tai kurgi, guli jau gruodžio 1 d. pas juos. Pas mane neva neprisibeldė, nors nurodytu adresu būnu visada...
Na nepristato jie siuntinių pastaruoju metu, nors tu ką. Jei kas laukiat ko nors iš Vokietijos, didelis šansas, kad pristatys Itella, kuri ilgai pamarinuos jūsų siuntą, kol nepradėsit ieškot.
Atsakyti
Priminkit prašau nuo kada nebeglios 22 eur neapmokestinamoji suma iš trečiųjų šalių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 07, 00:07)
Bus normalus smile.gif

Moterys, rekomenduokit kokios vitaminus plaukam ragam nagam smile.gif jauciu reik pagert kazko...

Geriau Pantogar, Maxi Har, Hair, Skin & Nails One Per Day Formula. Bet kaip turiu silpnus plaukus, taip turiu biggrin.gif, nežinau ar jie duoda kokį poveikį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 07, 09:43)
Geriau Pantogar, Maxi Har, Hair, Skin & Nails One Per Day Formula. Bet kaip turiu silpnus plaukus, taip turiu  biggrin.gif, nežinau ar jie duoda kokį poveikį  ax.gif

As kaip ir ne del plauku, kazkaip labai praretejo blastienu unsure.gif nu akivaizdiai taip, suprantu, kad gal "nuo senatves" kazkiek, bet nu dar ne tokia ir sena jau rolleyes.gif kraujas kaip ir viskas ok, daryta nemazai tyrimu neseniai, nes operacija apturejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 07 gruodžio 2020 - 08:46
QUOTE(Lux @ 2020 12 07, 09:15)
Priminkit prašau nuo kada nebeglios 22 eur neapmokestinamoji suma iš trečiųjų šalių 4u.gif

lyg 2021.07.01
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 07, 10:43)
Geriau Pantogar, Maxi Har, Hair, Skin & Nails One Per Day Formula. Bet kaip turiu silpnus plaukus, taip turiu  biggrin.gif, nežinau ar jie duoda kokį poveikį  ax.gif

Aš maxi hair gėrus. Tai poveikis buvo. Aišku kaip buvo ploni plaukai, taip liko, nors pastorėjo, ties plaukų linija kaktoje matėsi pagerėjimas. Bet nepadarys storų kasų iš plonų plaukų.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 07, 10:46)
As kaip ir ne del plauku, kazkaip labai praretejo blastienu unsure.gif  nu akivaizdiai taip, suprantu, kad gal "nuo senatves" kazkiek, bet nu dar ne tokia ir sena jau rolleyes.gif  kraujas kaip ir viskas ok, daryta nemazai tyrimu neseniai, nes operacija apturejau

Aš blakstienas ir antakius ricinų aliejumi vis tepdavau. Lyg ir patankino antakius, nors vienoj vietoj niekaip neatauga.
Bet šiaip pastebėjau, kad mano blakstienos irgi atrodo trumpesnės bei retesnės. Sakau jau daugiau nei pusę statistinio gyvenimo nugyventa, tai dabar tik senyn angel_sadangel.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ateinu paburbėt dėl Itellos.
Pasitikrinau jų sistemoje, ar nėra atkeliavę mano aliejai iš rapunzel.de.
Tai kurgi, guli jau gruodžio 1 d. pas juos. Pas mane neva neprisibeldė, nors nurodytu adresu būnu visada...
Na nepristato jie siuntinių pastaruoju metu, nors tu ką. Jei kas laukiat ko nors iš Vokietijos, didelis šansas, kad pristatys Itella, kuri ilgai pamarinuos jūsų siuntą, kol nepradėsit ieškot.

Ir man taip su Italla buvo seniau, gal dar prieš metus. Pirkau iš amazon Bensimon sportbačius, pamenu kolegės susimetėm gal 12 porų. Laukiam, laukiam - nėr. Kai jau pradėjo visos klausinėti, pradėjau ieškot, kas turėjo pristatyti. Tai pasirodo, kad siuntinys buvo ilgai sandėlyje ir kadangi nieks neatsiėmė, išsiuntė atgal į amazoną. Tai per plauką sulaikėm ta siuntinį Kaune, jau pakeliui į lėktuvą  :4u:​ 

Atsakyti
Ar Vilniuje cocooncenter.com renka kas?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 12 07, 09:17)
Aš maxi hair gėrus. Tai poveikis buvo. Aišku kaip buvo ploni plaukai, taip liko, nors pastorėjo, ties plaukų linija kaktoje matėsi pagerėjimas. Bet nepadarys storų kasų iš plonų plaukų.

Man tas pats smile.gif
Labai stiprus,buna ir papykina. Mates nauju atauganciu,bet is genetiskai plonu,dvigubai nepastorins.
Papildyta:
QUOTE(Rugile @ 2020 12 07, 09:39)
Ar Vilniuje cocooncenter.com renka kas?

As noreciau,jei pavyks surinkt. Dar daug truksta.
Papildyta:
Kas pirkot is Chiarafirenze, ar jau siuntinys pajudejo? Mano,su savaitgaliu,jau 5 dienas tyla,ilgai pakuoja biggrin.gif
Atsakyti