Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(juratela @ 2020 12 03, 18:44)
Dėkui  4u.gif Kažin apsimoka su tom automatinėm, kur priemonių paskaičiuoja kiek reikia g.gif Turbūt brangiau bus nei kad pats įpilsi kiek reikia g.gif Kad tik nepražiūrėti ir nenusipirkti su tokia, paskui tik brangiau bus pirkti miele priemones nei kad amway perkame ir patys dozuojame g.gif

Miele priemones ne pigios, anksčiau naudodavau jas. Tikrai saikingai dozuoja ir gerai skalbia, bet gali su bet kokiomis priemonėmis skalbt, nebūtina Miele. Net gi atskirai gali Miele talpas nusipirkt ir pilt savo skalbiklius.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 03, 19:41)
Miele priemones ne pigios, anksčiau naudodavau jas. Tikrai saikingai dozuoja ir gerai skalbia, bet gali su bet kokiomis priemonėmis skalbt, nebūtina Miele. Net gi atskirai gali Miele talpas nusipirkt ir pilt savo skalbiklius.

Taip suprantu geras navarotas.
Na rinksimės. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 03 gruodžio 2020 - 18:47

mergaites, kas lt pristato dabar mytoys? itella? zodziu mano siuntinys su visais kaledu zaislais ir kombiais vaikui klajoja kazkur po europa. uzsakytas lapkrizio 9d, paskutine jo vieta lapkricio 14 d apdorotas siuntu centre vokietijoj. kreipiausi i mytoys, jau virsh savaites jie laukia paaiskinimo is dhl siuntu tarnybos ir nieko man negali pasakyt kur ta siunta ir isvis ar as ja gausiu.. gal patarsit ka daryt? nei naujas dovanas pirkt nei laukt..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_smile: 03 gruodžio 2020 - 18:50
QUOTE(sunny_smile @ 2020 12 03, 18:48)
<p>mergaites, kas lt pristato dabar mytoys? itella? zodziu mano siuntinys su visais kaledu zaislais ir kombiais vaikui klajoja kazkur po europa. uzsakytas lapkrizio 9d, paskutine jo vieta lapkricio 14 d apdorotas siuntu centre vokietijoj. kreipiausi i mytoys, jau virsh savaites jie laukia paaiskinimo is dhl siuntu tarnybos ir nieko man negali pasakyt kur ta siunta ir isvis ar as ja gausiu.. gal patarsit ka daryt? nei naujas dovanas pirkt nei laukt..</p>

Mano www.easycosmetic.de siunta irgi buvo dingusi. Iš pradžių parduotuvė dar bendravo su manim, paskui jau nebe. Kolega patarė siuntos ieškoti Itella.lt Pasirodo, siunta pas juos, bet kadangi parduotuvė sugebėjo nurodyti savo tel.Nr., o mano tel. nenurodė, tai Itella net nebandė man pristatyti siuntos, nors sedėjau namie visą savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 12 03, 21:15)
Mano www.easycosmetic.de siunta irgi buvo dingusi. Iš pradžių parduotuvė dar bendravo su manim, paskui jau nebe. Kolega patarė siuntos ieškoti Itella.lt Pasirodo, siunta pas juos, bet kadangi parduotuvė sugebėjo nurodyti savo tel.Nr., o mano tel. nenurodė, tai Itella net nebandė man pristatyti siuntos, nors sedėjau namie visą savaitę doh.gif

Man lygiai taip pat buvo su my-apozone.de. Mėnesį laukiau. iškėliau bylą paypale, tada tik jie atsiuntė siuntos numerį. Ir pasirodė, kad mano siunta itelloje dvi savaites tupėjo, nes nebuvo nurodytas tel. Nr.
Kas per kontoros blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2020 12 03, 19:48)
<p>mergaites, kas lt pristato dabar mytoys? itella? zodziu mano siuntinys su visais kaledu zaislais ir kombiais vaikui klajoja kazkur po europa. uzsakytas lapkrizio 9d, paskutine jo vieta lapkricio 14 d apdorotas siuntu centre vokietijoj. kreipiausi i mytoys, jau virsh savaites jie laukia paaiskinimo is dhl siuntu tarnybos ir nieko man negali pasakyt kur ta siunta ir isvis ar as ja gausiu.. gal patarsit ka daryt? nei naujas dovanas pirkt nei laukt..</p>

Mano taip iš Vokietijos siunta itelloj klajojo. Pardavėjas mano telefono numerio ant dėžės nebuvo nurodęs, tai nesivargino pristatyt.
Kai pati prisiskambinau į Itellą, nuvežė į Itellos paštomatą, bet nei klausė, ar aš noriu, kad man į paštomatą vežtų, ar nenoriu.
Kvailiausia, kad nežinai, kas tą siuntą pristatys Lietuvoj, susivedu sekimo numetį į lpekspress, į dpd, į itellą ir ieškau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 03, 12:46)
Gal kas galite kokią gerą knygą rekomenduoti, kad tiktų tiek mergaitei, tiek berniukui 11 metų. Nevykėliai visi perskaityti, prietrankos irgi. Norisi kažko įdomaus, užkabinančio, įtraukiančio  unsure.gif

"Karas, kurį aš galiausiai laimėjau" ir yra dar pirma dalis, kai paprašiau savo 11mečio duot kažką man paskaityt, tai davė šią, sakė geriausia- nu tai abi rijau 2 vakarus ir žliumbiau. džiaugiausi, kad pas covid, o ne tikras karas... įtraukčiau į privalomą sąrašą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 03 gruodžio 2020 - 22:48
Gal kas planuojat is easy cosmetics uzsakineti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 12 03, 21:32)
Man lygiai taip pat buvo su my-apozone.de. Mėnesį laukiau. iškėliau bylą paypale, tada tik jie atsiuntė siuntos numerį. Ir pasirodė, kad mano siunta itelloje dvi savaites tupėjo, nes nebuvo nurodytas tel. Nr.
Kas per kontoros  blink.gif

Aš tai Itella siuntą gavau į jų paštomatą, ne į namus, tai gal del to ir jums neveza i namus jei nera tel. Nr.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2020 12 04, 08:34)
Aš tai Itella siuntą gavau į jų paštomatą, ne į namus, tai gal del to ir jums neveza i namus jei nera tel. Nr.

Man irgi į paštomatą atvežė, bet šiaip manau neturi jie tokios teisės. Jei pristatymas į adresą, tai į konkretų adresą.
Gal aš viena gyvenu ir turiu būt saviizoliacijoje pavyzdžiui. Kaip man tą siuntinį pasiimt? Kaimynų prašyt?
Supratu, kai suderina su gavėju, bet kai savo nuožiūra palieka.
Atsakyti
Pirksiu cocooncenter.com., gal kam ko reikia? Trūksta iki nemokamo siuntimo. Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Man su Itella lygiai ta pati istorija, telefono numeris kazkodel nebuvo uzrasytas pardavejo ant dezes, Itella net nesivargino vezti pagal adresa blink.gif
Atsakyti