Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aciu visoms, pasisakiusioms del maudymuku, tikrai graziu ten yra 4u.gif Visai buvau pamirsus bonprix ax.gif Vat del dydziu ir man dabar idomu... jeigu nesioju drabuziu 36 dydi (liemenuko 75F), tai koki man dabar ziureti unsure.gif Kazkaip neteko vientisu dar pirkti blush2.gif

Aj, jau pamaciau, kad yra ju lentele su cm ax.gif bandysiu ja vadovautis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaReina: 15 vasario 2017 - 15:57
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 02 15, 15:46)
Su tokiais cm? Tinka puikiai?
Mačiau, kad pasitaisėt. Gal pas jus tik per (.) tiek o šiaip liekna esate. Man po 5  gimdymų dar pilvukas yra, bijau, kad į mažesnį netilpsiu

Ne velnio. Buvau didele labai. Dabar apmazejau. Kiek tu cm nepasakysiu, nes saziningai ne nesimatavau. Bet rubus jau perku mazesnius dydziu, tai jei buvo per krutine 109 cm, dabar gal kokie 105, nes palto sagas nemazai perkeliau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pirksite Bonprix? Prisijungčiau su mudomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 15, 15:32)

Aš perku tankini su įmontuotu lifčiku su lanekliais, kitaip man nieko nelaiko. Mano panašus į šitą https://www.bonprix....s-931024/#image

Papildyta:
QUOTE(veroniux @ 2017 02 15, 15:40)
O kaip siaip rubu kokybe www.bonprix.de, nes ruosiuos atostogoms, tai visai neblogom kainom yra sukneliu, papludimio skaru ir pan.????Gal galit kas savo patirtim pasidalinti. Aciu.

Aš turiu tris trikotažines sukneles ir maudymkę. Viskas skalbta n kartų, velnias neima. Maudymkės norėčiau storesnės medžiagos.
Papildyta:
QUOTE(LaReina @ 2017 02 15, 16:55)
Aciu visoms, pasisakiusioms del maudymuku, tikrai graziu ten yra  4u.gif  Visai buvau pamirsus bonprix  ax.gif  Vat del dydziu ir man dabar idomu... jeigu nesioju drabuziu 36 dydi (liemenuko 75F), tai koki man dabar ziureti  unsure.gif Kazkaip neteko vientisu dar pirkti  blush2.gif
Aj, jau pamaciau, kad yra ju lentele su cm  ax.gif  bandysiu ja vadovautis  smile.gif

Aš su tokia krūtine nerizikuoju imti vientiso maudymuko, kuriame nėra įmontuoto lifčiko. Man labai patinka tankini - paslepia pilvą, turi lifčiką ir į tuliką patogu nueiti biggrin.gif
Atsakyti
O kaip tie maudymukai aukstugems? Mano ugis 182cm, tai bijau kad vientisas gali but trumpas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 02 15, 14:33)
Butent jau vien tai kelia itarima, nors yra geru atsiliepimu. Bet patogiau, kai kainos surasytos tada visiems viskas aisku buna

man tas irgi nepatiko, kad turi klaust kainu... Bet siaip patiko tas modelis ir operatyviai atrase. O kas idomiausia, jie siuva tik gave uzsakyma, tad gali dar ir matmenis koreguot. Tai as pagal save dar paikoregavau matmenis ir man pasiuvo uz 42 eur tos eko odos. Aisku, moket uz naturalia virs 100 eur irgi nematau del ko, uztai ir emiau tik ta ekine. Bet nesiojas smagiai, man patinka.
Atsakyti
Gal kas turi nauja Redmonda ir nenaudojate? Kur pirkom su akcija😀
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 15, 14:21)
o ką pirkti visai be krūtų? unsure.gif su dideliais kaušeliais tai kiek matau pilna. o tokių vos ne nulinių blush-anim-cl.gif tai visai nėra.  po 2 vaikų maitinimų 2,5m viso gavos visai liko tik liaukos ir skūra ax.gif

QUOTE(SADNESS @ 2017 02 15, 14:23)
perskaitetm mano mintis, nieko normalaus nerandu, kad is nieko padarytu bent truputi biggrin.gif man po 3 amitinimu nieko nebeliko, nors ir taip mazai buvo tongue.gif

ETAM ;)
Papildyta:
Ar bonprixo yra tarptautinis siuntimas ar tik per de adresa?
neshprehinu vokishkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 02 15, 17:12)
ETAM ;)
Papildyta:
Ar bonprixo yra tarptautinis siuntimas ar tik per de adresa?
neshprehinu vokishkai  ax.gif

Tik per de. Yra bonprix ir uk.
Atsakyti
Vakar gavau eshop. Parinkau Verkiu g ir kad mokesiu grynais
Atejo emailas Laukit smile.gif
Laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 15, 17:22)
Vakar gavau eshop. Parinkau Verkiu g ir kad mokesiu grynais
Atejo emailas Laukit smile.gif
Laukiu biggrin.gif

Ko? Amerikonu? biggrin.gif