Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Užsilenkė mūsų senukas virtuvinis kombainas pirktas prieš 100 metų, reikia naujo kuris:
#maišytų tešlą
#plaktų kokteilius
#pjaustytų daržoves įprastai ir kubeliais
#tarkuotų bulves

Gal galite pasidalinti patirtimis į ką dairytis, į ką atkreipti dėmesį, o gal būtent kažką tokiobturote ir galite modelį rekomenduoti? Pirkti LT, o gal verta iš kur nors siųstis?
Atsakyti
Sveikos. Gal kas Vilniuje MYTOYS renka? bigsmile.gif su 25 proc. kodu rubam batam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 25 lapkričio 2020 - 14:00
QUOTE(r@mke @ 2020 11 24, 21:33)
Galiu prijungti siuntimui is UK, sipui pasidalinti  4u.gif

Jūs apie riešutų sviestą?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2020 11 25, 11:32)
Užsilenkė mūsų senukas virtuvinis kombainas pirktas prieš 100 metų, reikia naujo kuris:
#maišytų tešlą
#plaktų kokteilius
#tarkuotų bulves

Gal galite pasidalinti patirtimis į ką dairytis, į ką atkreipti dėmesį, o gal būtent kažką tokiobturote ir galite modelį rekomenduoti? Pirkti LT, o gal verta iš kur nors siųstis?

o man reikia, kad pjaustytų daržoves įprastai ir kubeliais[, labai dažnai ir daug valgome sriubų, tai išsigelbėjimas būtų 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės visažinės 4u.gif Gal zinote ir galite parekomenduoti gera vaikų psichologę 4u.gif vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 25, 12:06)
GARAI DIRBA; GALI NUVARYT; ZMONIU MIN

buvau, žmonių nėra, saugiau nei Maximoje, bet ir eglučių nėra. Tris nupiepusias tik mačiau. Gal dėl to, kad darbo diena unsure.gif apskritai turgus pustuštis.

QUOTE(zz_aiza @ 2020 11 25, 12:32)
#maišytų tešlą
#plaktų kokteilius
#tarkuotų bulves

QUOTE(jasaičiukas @ 2020 11 25, 17:12)
o man reikia, kad pjaustytų daržoves įprastai ir kubeliais[, labai dažnai ir daug valgome sriubų, tai išsigelbėjimas būtų  4u.gif

Turiu 7 metų Bosch MUM kombainą, daro viską, ko čia prašot, plius mala mėsą. Kaip ir tenkina jis mano poreikius, bet nėra kažkoks wou. Tešlą išminko, bet erzina tai darydamas, nes nuolat tešlos privelia į patį kombainą. Kokteilinė smulkina riešutus iki riešutų sviesto konsistencijos, kubeliais irgi pjausto (naudoju kartą metuose baltai mišrainei).
Dabar jaučiu imčiau kažką galingesnio (aišku iškart ir brangesnio) iš Optimum serijos (https://www.bosch-home.lt/gaminiu-sarasas/virtuviniai-kombainams/mum-virtuviniai-kombainams/optimum-virtuviniai-kombainams/MUM9A66R00#/Tabs=section-accessories/) visus priedus pagal poreikį gali sukomplektuoti.
Atsakyti
Jūs čia viską sugebat rasti, Europoj gal kur galima pigiau gauti, užsimanė sūnus Kalėdoms:
https://www.amazon.c...e...sr=8-2&th=1
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 11 25, 18:27)
Mergaitės visažinės 4u.gif  Gal zinote ir galite parekomenduoti gera vaikų psichologę 4u.gif  vilniuje 4u.gif

Žinau, Dalia Mickevičiūtė 4u.gif Ji vaikų psichiatrė ir psichoterapeutė; t.y. turi medicininį išsilavinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliaska7: 25 lapkričio 2020 - 20:35
Kam RL reikia, tai Elona perka ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Amazonas isskaide mano uzsakyma. Viska pristate tukiui tik 1 maza daikteli issiunte tik dabar. Prazioplinau paprasyt kad nesiustu i lietuva. Ar imanoma atsaukt jau issiusta amazono siunta? Nesinori 1 mazo daiktelio siustis i lietuva.
Atsakyti
Kaip manot ar bus geresnių HM nuolaidų black friday proga nei dabar 20% su apps'u? Labai dukrai bliuzonų reikia, o jiems nuolaidos šiaip nėra.
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2020 11 25, 19:35)
Žinau, Dalia Mickevičiūtė 4u.gif  Ji vaikų psichiatrė ir psichoterapeutė; t.y. turi medicininį išsilavinimą.

4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti