Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2020 11 19, 15:59)
pas mus tai visiškas hitas yra šie karoliukai - https://www.ikea.lt/...vu-art-50128572
Būna jų įvairių rinkinių pirkti. Pintereste pasižiūri idėjų ir gali parą krapštytis, dėlioti. Ir motorikai labai gerai, ir vaizduotę lavina. Aš pati vaikystėje mozaikas labai mėgau, tai čia savotiška mozaika.

čia vyresnėlei aišku.

O ko reikia, kad sulydyt? Dirbom deliojom, o su savo gariniu lygintuvu nieko nesigavo.... Gal kas atrodo kaip kokiu kitu daiktu sulydyt?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 11 19, 20:50)
O ko reikia, kad sulydyt? Dirbom deliojom, o su savo gariniu lygintuvu nieko nesigavo.... Gal kas atrodo kaip kokiu kitu daiktu sulydyt?

Uzdedi kepimo popieriaus, jei pamestas pridetas lapelis or lygino, nes tada jie pasilydo ir sulimpa, tada nuiimi nuo. Formos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jus viska zinot. Gal kartais uzmatet kur Vilniuje galima nusipirkti sita valikli? Vienintelis, kuris nuvalo patamsejusias klozeto veitas. Anksciau visur buvo, bet jau kokiu pora metu niekur nerandu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 11 19, 20:50)

Su gariniu jaučiu be šansų unsure.gif man irgi su gariniu nesigavo, tai prisiminiau, kad garaže turiu seną neišmestą biggrin.gif parsinešiau į namus ir atsiprašiau jo. Dabar tokiam kilniam tikslui naudojamas.

Gal su kokia ketaus keptuve gautųsi biggrin.gif ji gerai šiluma akumuliuoja ir sunki. Aišku, reik dar ir ją turėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 19 lapkričio 2020 - 20:35
QUOTE(Carlin @ 2020 11 19, 21:32)
Su gariniu jaučiu be šansų  unsure.gif  man irgi su gariniu nesigavo, tai prisiminiau, kad garaže turiu seną neišmestą biggrin.gif parsinešiau į namus ir atsiprašiau jo. Dabar tokiam kilniam tikslui naudojamas.

Gal su kokia ketaus keptuve gautųsi  biggrin.gif ji gerai šiluma akumuliuoja ir sunki. Aišku, reik dar ir ją turėt.

Ar patenkinta kaptuve esi?
Atsakyti
Aciu pasidalinunusioms apie namu kvapus 4u.gif Beliks isrinkt dovanas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 19, 22:10)
Ar patenkinta kaptuve esi?

labai bigsmile.gif pirksiu mažesnę.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 11 19, 19:50)

O tai garas neatsijungia? As atjungiu gara ir issilygina.
Atsakyti
Jei amazone prie prekes parasyta prime, vadinas norint pirkt tokia kaina reikia turet prime?
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2020 11 20, 09:46)
labai  bigsmile.gif  pirksiu mažesnę.

Kokia turit? Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 11 20, 10:51)

Kokia turit? Kur pirkot?

Ketaus. Turiu Lodge, iš bohemia. Man gal tik 30 cm. ant indukcinės kiek per didelė, nes kraštai netolygiai įkaista, tai blynus kepant negali viso dydžio išnaudoti.
Atsakyti
Kur Vilniuje galima nusipirkti odos ar odos pakaitalo pervilkti baldams? Reikia nedaug tik porai sedimu daliu 2x2 m gabalo.
Atsakyti
Į keptuvių temą. Atsimenu prieš kelis metus buvo perkama Circulon "neprilimpančios" keptuvės, pvz. https://www.amazon.c...5...=UTF8&psc=1. Gal kas turite, kaip naudojasi? Man didesniojoje keptuvėje pradėjo svilti. Bandžiau plauti, šveisti (švelniai), tas pats. Mažoji keptuvė viskas ok, aišku ji rečiu naudojama.
Atsakyti