Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ar yra kokiu minciu kaip ivesti uk numeri smile.gifduota pradzia +44 - vedziau ir 0044 ir 074 ir su pliusu ir be , ir su tarpais ir be ((((((((((((( kaip dar ?

po 44 pries kitus skaicius idekite 0. Turetu praeiti:)

Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 14, 15:06)
as surizikavau isigyt is feisbuko, lietuviu gamintojo eko odos kurpine- kokybe man patiko, minksta, miela oda. Mokejau 42eur. https://www.facebook...OCCAbyCaroline/
Taciau kai pasidomejau del odines kuprines kainos, tai nesuzavejo kaina, 119 eur  biggrin.gif

va sia pasiemiau https://www.facebook...h...e=3

Gal ir nieko kuprines, bet neaisku kurios yra pasiuloje, kuriu nera, kainu nera (asmeniskai visiems atraso) , nesuprantu tokiu pardaveju rolleyes.gif

Aciu visoms uz atsakymus apie kuprines, reikes medzioti kazkur 4u.gif Fiorelli fainos man, jos yra asos ir zalando, bet kai teko viena grazinti atgal i parduotuve (suplyso greitai sleikutes), tai nzn ar verta rizikuoti antra karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 15 vasario 2017 - 13:08
QUOTE(MajaLi @ 2017 02 15, 14:04)
Gal ir nieko kuprines, bet neaisku kurios yra pasiuloje, kuriu nera, kainu nera (asmeniskai visiems atraso) , nesuprantu tokiu pardaveju rolleyes.gif

Aciu visoms uz atsakymus apie kuprines, reikes medzioti kazkur 4u.gif Fiorelli fainos man, jos yra asos ir zalando, bet kai teko viena grazinti atgal i parduotuve (suplyso greitai sleikutes), tai nzn ar verta rizikuoti antra karta.

Ir simtai "kokia kaina" biggrin.gif Lyg negali viesai parasyti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 15, 13:14)
Ir simtai "kokia kaina"  biggrin.gif Lyg negali viesai parasyti.

bet as nematau uz ka moket 119 e ir del ko cia alpt sitap.
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2017 02 15, 12:41)
Kadangi temoje zinau, kad tikrai yra didziakruciu, todel paklausiu cia  biggrin.gif Labai reikia maudymuko i baseina didelei krutinei  ax.gif Kur geriausia ieskoti? amazonuose? Gal dar kur nors pasizvalgyti galima butu?  rolleyes.gif

o ką pirkti visai be krūtų? unsure.gif su dideliais kaušeliais tai kiek matau pilna. o tokių vos ne nulinių blush-anim-cl.gif tai visai nėra. po 2 vaikų maitinimų 2,5m viso gavos visai liko tik liaukos ir skūra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 15, 14:21)
o ką pirkti visai be krūtų? unsure.gif su dideliais kaušeliais tai kiek matau pilna. o tokių vos ne nulinių blush-anim-cl.gif tai visai nėra.  po 2 vaikų maitinimų 2,5m viso gavos visai liko tik liaukos ir skūra ax.gif

perskaitetm mano mintis, nieko normalaus nerandu, kad is nieko padarytu bent truputi biggrin.gif man po 3 amitinimu nieko nebeliko, nors ir taip mazai buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 15, 14:21)
o ką pirkti visai be krūtų? unsure.gif su dideliais kaušeliais tai kiek matau pilna. o tokių vos ne nulinių blush-anim-cl.gif tai visai nėra.  po 2 vaikų maitinimų 2,5m viso gavos visai liko tik liaukos ir skūra ax.gif

Tai tokioms VISOSE parduotuvėse pilna, o su dideliu kaušeliu Bonprix ir truputį Triumph turi, dar Figleaves. Mes nuskriaustos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 02 15, 13:21)

https://www.zalando....41h06s-k11.html va sitas neblogai atrodo, nes medziaga tokia tvirtesne , ir yra minkstas dar idetas , na tipo pushapas , bet jis minkstas, neatrodo , kad maudimke sau o papai , kuriu nera sau smile.gif))) na ji galima isimti . Bet jis nera didelis, toks minimalus, bet vis geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 15, 13:14)
Ir simtai "kokia kaina"  biggrin.gif Lyg negali viesai parasyti.

Butent jau vien tai kelia itarima, nors yra geru atsiliepimu. Bet patogiau, kai kainos surasytos tada visiems viskas aisku buna
Atsakyti
As nusipirkau uz 30 eur MJ kupriaka (medziagini), kur buvo per klaida tokia kaina ir lb dziaugiuos, kad nepirkau odiniu. I kiema man geriau lengva medziagine, o i miesta odine rankine. Kam tos sunkios kuprines? unsure.gif Ir kiek zinau, vyrams jos labai negrazu biggrin.gif Ot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2017 - 13:36
QUOTE(SADNESS @ 2017 02 15, 13:23)
perskaitetm mano mintis, nieko normalaus nerandu, kad is nieko padarytu bent truputi biggrin.gif man po 3 amitinimu nieko nebeliko, nors ir taip mazai buvo tongue.gif

***** juk visas Victorias sykretas ant to tik ir gyvena. Juk ten ju lifakai ir maudai tai pushu pushu pushai. Ten mum tokiom ner ka pirkt, bo arba tos virves naujobines nieko nelaiko, arba ir taip nemaza gruza turinciom dar patrigubina. Jau ir taip per tuos papus atrodai kaip tankas, tai dar baisiau padaro. O tom kurios neturi padaro kad turetu tiek... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki, 

Kazkada buvo kalba apie dviratuku vaikams dydzius ir kaip tik ieskau 5-meciui. Netycia radau gamintoju rekomendacija dydziu parinkimo, gal kam pades:  

ups...neikelia foto, tai ziurekit cia prie prekes antroje foto:

http://www.saldipriv...17-7343dbb0d1c7

2-3m, ugis iki 98   - 12"'

3-4m  ugis 98-104 - 14"'

4-6m  ugis 110-116   16"'

7-8m  ugis 122-128   20''

8-10m ugis 134-140   24''

140-16    26""

Gal kam pades;)

Atsakyti