Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kadangi temoje zinau, kad tikrai yra didziakruciu, todel paklausiu cia biggrin.gif Labai reikia maudymuko i baseina didelei krutinei ax.gif Kur geriausia ieskoti? amazonuose? Gal dar kur nors pasizvalgyti galima butu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2017 02 15, 11:41)
Kadangi temoje zinau, kad tikrai yra didziakruciu, todel paklausiu cia  biggrin.gif Labai reikia maudymuko i baseina didelei krutinei  ax.gif Kur geriausia ieskoti? amazonuose? Gal dar kur nors pasizvalgyti galima butu?  rolleyes.gif

pirkau is bonprix.de. kaip bebutu keista, uz 19 € gavau superini mauda. va sitas mano

https://www.bonprix....s-924530/#image

labai patogus. varau su juo ir i baseina, kai nereik nuo kalneliu ciuozinet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 vasario 2017 - 11:46
QUOTE(LaReina @ 2017 02 15, 12:41)
Kadangi temoje zinau, kad tikrai yra didziakruciu, todel paklausiu cia  biggrin.gif Labai reikia maudymuko i baseina didelei krutinei  ax.gif Kur geriausia ieskoti? amazonuose? Gal dar kur nors pasizvalgyti galima butu?  rolleyes.gif

Aš irgi pirkau iš Bonprix, ten net labai didelius kaušelius galima išsirinkti.
Papildyta:
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 02 15, 12:20)
O tai jie mato mano sąskaitą ?

Jie grąžins į kortelę, iš kurios mokėjote. Amazon šioje vietoje yra tarpininkas - platforma, kurioje pateikiamos prekės, bet pinigus gauna pardavėjas. Tas pats kaip Ali.
Atsakyti
superinis, yra kur papus sudet

https://www.bonprix....e-963064/#image
Atsakyti
Mergaites, gal kas turi patirties su s.oliver striukemis mergaitems? nusiziurejau viena. dukra kokiu 130-132 cm, bet is apvalesniu. S(140 cm) bijau bus maza, o sekantis M(152) hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 02 15, 01:08)
Berniukiškų rudų 28 dydžio Superfit gera kaina (27,98 eur), kitų spalvų ir dydžių netikrinau:
https://www.amazon.d...I...?th=1&psc=1

kiek siu batuku kaina i LT. man nerodo, iskart prie mokejimo siuncia.

radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 15 vasario 2017 - 12:15
ar yra kokiu minciu kaip ivesti uk numeri smile.gif duota pradzia +44 - vedziau ir 0044 ir 074 ir su pliusu ir be , ir su tarpais ir be ((((((((((((( kaip dar ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 15, 12:13)
ar yra kokiu minciu kaip ivesti uk numeri smile.gif duota pradzia +44 - vedziau ir 0044 ir 074 ir su pliusu ir be , ir su tarpais ir be ((((((((((((( kaip dar ?

tiesiog veskit be +44. Viską kas duota išskyrus +44 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 02 15, 12:16)
tiesiog veskit be +44. Viską kas duota išskyrus +44 smile.gif

nieko nesigavo, palikau be numerio .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 15, 12:26)
nieko nesigavo, palikau be numerio .

Nulio gal prieky neparašėt
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 15, 10:53)
Aš irgi pirkau iš Bonprix, ten net labai didelius kaušelius galima išsirinkti.
Papildyta:

Jie grąžins į kortelę, iš kurios mokėjote. Amazon šioje vietoje yra tarpininkas - platforma, kurioje pateikiamos prekės, bet pinigus gauna pardavėjas. Tas pats kaip Ali.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 15, 12:28)
Nulio gal prieky neparašėt

visas imanomas ir neimanomas kombinacijas bandziau smile.gif na tiek to , bus be mobilaus
Atsakyti