Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2020 11 11, 15:56)
Sveikos 4u.gif

Gal žinote, ar tikrai nuo 2021 m, bus apmokestinama iš trečiųjų šalių nuo pirmo euro unsure.gif  tuomet idomu iki kada galima užsakinėti pvz iš iherb unsure.gif  jei ateis sausip oradžioj, psio, reiks mokėti unsure.gif

Nuo 2021 liepos1
Atsakyti
iHerbe beje yra stebuklingieji Wet Brush? šepečiai. su koduku 7$ tik.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 11 11, 16:56)
Sveikos 4u.gif

Gal žinote, ar tikrai nuo 2021 m, bus apmokestinama iš trečiųjų šalių nuo pirmo euro unsure.gif  tuomet idomu iki kada galima užsakinėti pvz iš iherb unsure.gif  jei ateis sausip oradžioj, psio, reiks mokėti unsure.gif

Taip, nuo pirmo euro.
Atsakyti

Prisireginau į tą uniqlo, užsisakiau naujienlaikraštį, o tai kur mano nuolaida pirmam pirkimui? Atsiuntė tik 1 email o jame jokio kodo....

Turėtų ateiti kodas pirmam apsipirkimui, tiesa, man atėjo ne iš karto. Gal po pusvalandžio... 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 11 11, 16:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72734366" data-time="1605094986"><div><p>Prisireginau į tą uniqlo, užsisakiau naujienlaikraštį, o tai kur mano nuolaida pirmam pirkimui? Atsiuntė tik 1 email o jame jokio kodo....</p></div></blockquote><p>Turėtų ateiti kodas pirmam apsipirkimui, tiesa, man atėjo ne iš karto. Gal po pusvalandžio... </p>

Ačiū, tikrai atėjo, po gero pusdienio blink.gif o dėl grąžinimo nieko nežinot, kiek kainuoja?
Atsakyti

Ačiū, tikrai atėjo, po gero pusdienio blink.gifo dėl grąžinimo nieko nežinot, kiek kainuoja?

Nea, nežinau. Man viskas tiko  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 11 11, 11:35)
Bet tai Mytoys aferiugos, jau seniai man jie nepatinka del savo tokiu bajeriu, padare nuolaidas tos 11.11 proga ir pakele kainas, kasike turejau 4 prekes, absoliuciai visos pabrango 4-5 eurais. Nu ir tegu apsisika galvas, nepirksiu nieko unsure.gif

Taip taip, jie taip daro. Reikia labai sekti kaina jei nori konkretaus daikto. Pirkau pernai Playmobil policijos kalejima tai per blackfriday ar sventines nuolaidas buvo kainas uzkele nei kad as tiesiog nupirkau.
Atsakyti
Uniqlo galima grazinti netikusias prekes? Jei taip, kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 11 11, 13:43)
Prisireginau į tą uniqlo, užsisakiau naujienlaikraštį, o tai kur mano nuolaida pirmam pirkimui? Atsiuntė tik 1 email o jame jokio kodo....

Reikia susikurti acount'ą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 11 11, 19:47)
Reikia susikurti acount'ą?  ax.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 11 11, 20:00)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 11 11, 15:56)
Sveikos 4u.gif

Nuo liepos men., ne nuo sausio taip planuoja
Atsakyti