Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 09, 21:32)
Neskubėkite su vynais, tuoj Black Friday, pernai buvo neblogų nuolaidų.

Ačiū, nes su drauge antrą vakarą medituojam ką imti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. O ar spėjo ateiti iki Kalėdų?
Ir dar klausimas, jei per mano pakvietimą jau žmogus pirko, man turetų ateiti kažkokie lojalumo taškai ar nuolaida, kur jų ieškoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 lapkričio 2020 - 20:41
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 09, 22:37)
Ačiū, nes su drauge antrą vakarą medituojam ką imti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif. O ar spėjo ateiti iki Kalėdų?
Ir dar klausimas, jei per mano pakvietimą jau žmogus pirko, man turetų ateiti kažkokie lojalumo taškai ar nuolaida, kur jų ieškoti?

Man pernai užsakius per BLACK FRIDAY atėjo 1 diena po Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
Man greičiau atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 09, 21:37)
Ačiū, nes su drauge antrą vakarą medituojam ką imti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif. O ar spėjo ateiti iki Kalėdų?

My account; my vouchers. 5 eur
Gal kas nepirkot dar, kas norit, pakvietimą atsiųsti galiu, nebeturiu kodukų biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 09, 22:50)
Man greičiau atėjo.

Man po kalėdų, bet prieš naujaką. Užtat šampano iš anksto užsipirkau biggrin.gif . Kažin ar bus šiemet tas black friday ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 09, 21:37)

aš irgi medituoju biggrin.gif kai po 6 butelius reikia imti, nenori apsišaut. Įsidėjau vieno pigiuko čia užrodyto ir dar noriu kokiu sodraus, gero, tik neišsirenku unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2020 11 09, 20:20)
Aš dėl siūlų nežinau, bet ali gali būti pakilusios kainos, kad galėtų per 11.11( singles dieną) padaryti "nuolaidą".

ačiū, pažiūrėsiu ryt. O kaip yra su didesnių gabaritų siuntomis iš Ali, normaliai ateina? Nes žiūriu tie siūlai be proto dideli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 09, 23:50)
My account; my vouchers. 5 eur

Kaip keista nera ten tu 5 eur unsure.gif tik 1,40 biggrin.gif .
Jei dar kas nepasinaudojot tai -10% taiko si koda:
PROMOV15NN
praeita karta labai ilgai netasiunte, nesinori vyna gauti po Kaledu, neberizikavom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 10 lapkričio 2020 - 10:28
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 10, 11:02)
Kaip keista nera ten tu 5 eur  unsure.gif tik 1,40  biggrin.gif .
Jei dar kas nepasinaudojot tai -10% taiko si koda:
PROMOV15NN
praeita karta labai ilgai netasiunte, nesinori vyna gauti po Kaledu, neberizikavom  ax.gif

Tai žinokit nepasinaudojo matyt atsiųstu kodu, nesuprato kur rasti, nes mano viena draugė irgi nusipirko nesupratus kur rasti tą kodą, tai kad ir išsiunčiau kvietimą, ji nepasinaudojo tais 5 eur, tai ir man neįkrito. Tas 1,40, tai taškai už praeitus pirkimus. Panaudotas tas jau senai, dar ir fb12345 lygtai buvo.
Atsakyti

Kiek laiko galioja kvietimas? Atsiųskit ir man kas, palauksiu bf ir pirksiu. 

Atsakyti
Susidubliavo vaistinės užsakymas. Dabar turiu "biški" per daug vaistų. Gal kam ko nors reikia?
Nuo slogos, kosulio, temperatūros ir pan. VILNIUS
unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atnaujinau vinted ir praradau visus skelbimus ir tiek žinių? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 10, 16:01)
Atnaujinau vinted ir praradau visus skelbimus ir tiek žinių?  blink.gif

Tuo turetu perkelti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 10, 17:01)
Atnaujinau vinted ir praradau visus skelbimus ir tiek žinių?  blink.gif

perkelia skelbimus, jei jie buvo įkelti vėliau nei prieš 2 metus. Jei anksčiau nei prieš 2 metus - dings.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 lapkričio 2020 - 18:17