Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(juratela @ 2020 11 04, 10:05)
Gal nuorodą galite įkelti? Man patinka anakardžių kremas, ar jie turi tokį, BE CUKRAUS ir druskos?

Jau radau  4u.gif

gal galite imesti nuoroda to be cukraus biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2020 11 04, 11:17)
jokio pavojaus. ateini, randi savo knygas maiselyje su uzrasyta pavarde padetas prie duru. jokiu kontaktu ar panasiai. jas dezinfekuoja ir po grazinimo kuri laika palaiko man atrodo. kazkaip ten ta bibliotekininke aiskino, nepamenu. maziau reikia prisigalvot marazmu. nes greiciau visi isivarysim sizofrenijas ir depresuxas.

aš taip pat dažnai einu i biblioteka, visa seima megsta knygas (na vaikai ne ypač, bet skaito), tai Kauno rajono bibliotekoje knygas deda i maiseli ir tris paras laiko, ale karantinuojasi...ne nežinau, gal yra teisybės, kad išsivėdina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2020 11 05, 18:31)
<p>Sveikos, ar naudojatės mytoys programėlė, lyg žada papildoma nuolaida perkant per ją, bet niekaip neina parsisiųsti, rašo, kad jūsų šalyje negalioja (programėlė)? </p>

Negalima iš LT naudotis programėle. Tik vokiečiams ji
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 11 05, 12:23)
gal Kaune kas https://www.cocooncenter.co.uk renka, arba as galeciau parinkti

Pora daikčiukų reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2020 11 05, 18:47)
Pora daikčiukų reiktų smile.gif

Aš ir prisijungčiau su smulkmenomis. Kam aktualu, Filorgai 15 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Gal Kaune iš šios vaistinės kas renka?
https://www.eurapon.de/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuxis: 05 lapkričio 2020 - 18:20
QUOTE(slitka @ 2020 11 05, 18:35)
gal galite imesti nuoroda to be cukraus biggrin.gif
aš taip pat dažnai einu i biblioteka, visa seima megsta knygas (na vaikai ne ypač, bet skaito), tai Kauno  rajono bibliotekoje knygas deda i maiseli ir tris paras laiko, ale karantinuojasi...ne nežinau, gal yra teisybės, kad išsivėdina smile.gif

Na Bulk tikrai be pridėtinio cukraus ar aš klystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2020 11 05, 18:14)
Aš ir prisijungčiau su smulkmenomis.  Kam aktualu, Filorgai 15 proc. nuolaida  4u.gif

kristinajuodiene@gmail.com
Kaunas, netoli Girstučio, arba persiuntimas.... prašau antgalvėje aiškaiia parašyti kad Cocono užsakymas, kainos turi būti pasirinkus Lietuvą pristatymui
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 11 05, 08:34)
Sveikos, ar yra kokia nemokama programa, kad nuo tam tikros valandos kompiuteryje uzblokuot interneta? Turiu problema. Sunus siuo metu nuotoliniam mokyme. Po pamoku daug laiko zaidzia kompiuterinius zaidimus. Mes darbe, tad nesureguliuojam. Gal yra kokia iseitis? Niekaip nesusitariu su savo vaiku graziuoju

Familylink
Atsakyti
Labos. Gal Vilniuje kas nors renka Mytoys su kodu rubam/batam?Noreciau poros daiktu. Galeciau ir as priimt pora norinciu su nedideliais krepseliais, tik manau atsiemimas nebus patogus, esu po kojos operacijos, tad dirbu is namu, keliauju mazai, o gyvenu Vilniaus pakrasty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 11 05, 20:31)
Familylink

Superine programele.
Atsakyti
Sekmadienį planuoju pirkti mytoys.de
Vilnius, Pašilaičių g., protingo dydžio siuntinukus galiu persiųsti paštomatu. Jei norit jungtis - loramloram@gmail.com
Atsakyti
https://bonaree.com/

Čia feikinis puslapis ??
Atsakyti