QUOTE(Dziugile @ 2020 11 05, 10:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72730411" data-time="1604561025"><div><p>Nebrangios bus nebent apyrankės, bet man asmeniškai jos negražiai atrodo. Fit bit jau gražesnių turi, bet ir kaina didesnė.
Asmeniškai Garminai labiausiai limpa, turi daug gerų funkcijų, pvz. bekontaktis atsiskaitymas, ką ypač dažnai naudoju. GPS gerai veikia, baterijos gerai laiko. Retas kuris išmanus su įjungtu GPS 10 val. ir ilgiau veiktų, o jis puikiai atlaiko ilgus žygius, ilgus važiavimus dviračiu ir pan.</p></div></blockquote><p>Ačiū. O koks modelis Garmin? </p>
pas mane šis:
https://garminshop.l...s/010-01985-03/
kaip ir rašo, kad su įjungtu GPS veikia iki 13 val. Paprastu rėžimu savaitę atlaiko.
pirkau USA, gal iki 200 Eur išėjo.
pigesnis variantas iš Vivomove serijos, bet jis man atrodo neturi GPS laikrodyje ir nežinau ar atsiskaitymo galimybė yra.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2020 11 05, 11:07)
Fitbit charge 2 antrus metus nešioju ir esu labai patenkinta. Baterija ilgai laiko, yra visos reikiamos funkcijos,
tiksliai pulsą matuoja. Dabar apie 100 eur LT kainuoja. Dar esu dukrai nupirkusi iš aliexpress už 14 eur, tai irgi tikslus ir baterija gerai laiko.
pulsą tiksliai matuoja tik krūtinės juostos, visos rankinės apyrankės negali tiksliai matuoti.
Labai skiriasi pulso amplitudės kai nuo riešo matuoji ir paskui užsidedi pasijungęs prie to paties laikrodžio krūtinės diržą. Visai kitas matavimas.