Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kaktuselis @ 2020 11 04, 10:18)
Beveik 11 m berniukui reikia paspirtuko (ne elektrinio, o triukinimui ) Gal patarsite kokį žiūrėti, nes nesigaudau smile.gif Iki100 eur įmanoma rasti?  ax.gif

Ir man aktualu. Lyg anksčiau diskutavote, bet kai nereikėjo, tai ir nedidomejau.....
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 11 04, 11:48)
Aš iš Lidlo anakardžius perku ir pati gaminuosi riešutų sviestą, nes iš Bulk anakardžių jau pabaigiau, tai norisi vėl anakardžių, nes man jis skanesnis nei žemės r.  rolleyes.gif
Gal matėt ar būna ir anakardžių sviesto Lidle?  4u.gif

Būna.
Toks
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2020 11 04, 17:00)

Ačiū 4u.gif Gaila, čia tik mišiniai ar būna grynai anakardžių?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 11 04, 16:18)
Ačiū  4u.gif Gaila, čia tik mišiniai ar būna grynai anakardžių?

26 psl
Atsakyti
Į skaitymo temą - prisiminiau, kad yra el. biblioteka https://www.ibiblioteka.lt. Galima knygą pavartyti, jei patiko pasiskolinti (tik reikia prisiregistruoti per e. Valdžios vartus).
Atsakyti

Išmanūs laikrodžiai. Ką rekomenduotumėt? Pagrindiniai dalykai - pulso sekimas ir žingsniai.

Gal yra kokių nebrangių, dailių variantų? 

Nežinau, ar "nešiosis", tai nesinorėtų labai daug investuoti  :rolleyes:

P. S. Moteriškas. Ačiū  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2020 11 04, 17:32)

Ačiū labai 4u.gif
Reikės nusipirkti pabandymui, jei į Lidlą užsuksiu.
Atsakyti
Sveikos, ar yra kokia nemokama programa, kad nuo tam tikros valandos kompiuteryje uzblokuot interneta? Turiu problema. Sunus siuo metu nuotoliniam mokyme. Po pamoku daug laiko zaidzia kompiuterinius zaidimus. Mes darbe, tad nesureguliuojam. Gal yra kokia iseitis? Niekaip nesusitariu su savo vaiku graziuoju
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 11 04, 22:09)
<p>Išmanūs laikrodžiai. Ką rekomenduotumėt? Pagrindiniai dalykai - pulso sekimas ir žingsniai.</p><p>Gal yra kokių nebrangių, dailių variantų? </p><p>Nežinau, ar "nešiosis", tai nesinorėtų labai daug investuoti  rolleyes.gif</p><p>P. S. Moteriškas. Ačiū  4u.gif </p>

Nebrangios bus nebent apyrankės, bet man asmeniškai jos negražiai atrodo. Fit bit jau gražesnių turi, bet ir kaina didesnė.
Asmeniškai Garminai labiausiai limpa, turi daug gerų funkcijų, pvz. bekontaktis atsiskaitymas, ką ypač dažnai naudoju. GPS gerai veikia, baterijos gerai laiko. Retas kuris išmanus su įjungtu GPS 10 val. ir ilgiau veiktų, o jis puikiai atlaiko ilgus žygius, ilgus važiavimus dviračiu ir pan.
Atsakyti

Nebrangios bus nebent apyrankės, bet man asmeniškai jos negražiai atrodo. Fit bit jau gražesnių turi, bet ir kaina didesnė.
Asmeniškai Garminai labiausiai limpa, turi daug gerų funkcijų, pvz. bekontaktis atsiskaitymas, ką ypač dažnai naudoju. GPS gerai veikia, baterijos gerai laiko. Retas kuris išmanus su įjungtu GPS 10 val. ir ilgiau veiktų, o jis puikiai atlaiko ilgus žygius, ilgus važiavimus dviračiu ir pan.

Ačiū. O koks modelis Garmin? 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 11 04, 21:09)
<p>Išmanūs laikrodžiai. Ką rekomenduotumėt? Pagrindiniai dalykai - pulso sekimas ir žingsniai.</p><p>Gal yra kokių nebrangių, dailių variantų? </p><p>Nežinau, ar "nešiosis", tai nesinorėtų labai daug investuoti  rolleyes.gif</p><p>P. S. Moteriškas. Ačiū  4u.gif </p>

Fitbit charge 2 antrus metus nešioju ir esu labai patenkinta. Baterija ilgai laiko, yra visos reikiamos funkcijos, tiksliai pulsą matuoja. Dabar apie 100 eur LT kainuoja. Dar esu dukrai nupirkusi iš aliexpress už 14 eur, tai irgi tikslus ir baterija gerai laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 05 lapkričio 2020 - 10:08
QUOTE(Dziugile @ 2020 11 05, 10:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72730411" data-time="1604561025"><div><p>Nebrangios bus nebent apyrankės, bet man asmeniškai jos negražiai atrodo. Fit bit jau gražesnių turi, bet ir kaina didesnė.
Asmeniškai Garminai labiausiai limpa, turi daug gerų funkcijų, pvz. bekontaktis atsiskaitymas, ką ypač dažnai naudoju. GPS gerai veikia, baterijos gerai laiko. Retas kuris išmanus su įjungtu GPS 10 val. ir ilgiau veiktų, o jis puikiai atlaiko ilgus žygius, ilgus važiavimus dviračiu ir pan.</p></div></blockquote><p>Ačiū. O koks modelis Garmin? </p>

pas mane šis:
https://garminshop.l...s/010-01985-03/
kaip ir rašo, kad su įjungtu GPS veikia iki 13 val. Paprastu rėžimu savaitę atlaiko.

pirkau USA, gal iki 200 Eur išėjo.

pigesnis variantas iš Vivomove serijos, bet jis man atrodo neturi GPS laikrodyje ir nežinau ar atsiskaitymo galimybė yra.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2020 11 05, 11:07)
Fitbit charge 2 antrus metus nešioju ir esu labai patenkinta. Baterija ilgai laiko, yra visos reikiamos funkcijos, tiksliai pulsą matuoja. Dabar apie 100 eur LT kainuoja. Dar esu dukrai nupirkusi iš aliexpress už 14 eur, tai irgi tikslus ir baterija gerai laiko.

pulsą tiksliai matuoja tik krūtinės juostos, visos rankinės apyrankės negali tiksliai matuoti.
Labai skiriasi pulso amplitudės kai nuo riešo matuoji ir paskui užsidedi pasijungęs prie to paties laikrodžio krūtinės diržą. Visai kitas matavimas.
Atsakyti