Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fitzy @ 2020 11 03, 10:52)
gal kas Vilniuje norėtų jungtis zooplus.de siuntimui pasidalinti? Turiu pirmam pirkimui 10% nuolaidą 4u.gif

jau nupirkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 11 03, 18:50)
Gal kas iš https://www.bulk.com...ut-butters.html užsakinėsite? Prisijungčiau su riešutų sviestu  4u.gif

as stebiu - pirksiu kai bus pigiau biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, o Lietuvoje kaip su nelegaliomis pasiūla? Nes jau supratau, kad su legaliomis - ne kažką, o mano tėtis skaito vos ne knygą į dieną.
Šiandien kaip tik Vaiva Rykštaitė dalinosi, kad buvo pavogta 1200 jos elektroninių knygų. Na kažkas nusipirko el.knygą ir paviešino, ko pasekoje pasidalinta 1200 kartų  :blink: kažkas panašaus.. Ji neteko apie 10 000 eur ar daugiau, nepamenu, pajamų..  :huh2:  Žmogus kuria, rašo, skiria savo laiką, tikėdamasis iš to ir uždirbti ir pyst nemokamai va gi galima paskaityt...  :unsure: Na man nesuvokiama :unsure: na kuri norėtų dirbti, kurti be atlygio? Nekalbu apie savanorystę, čia kita kalba.. kada Lietuvoj liausimės vogti vieni iš kitų? Čia gi tokia pati vagystė, kaip ir saldainius lidle ar maikę aprangoj pasiimt ir išsinešti  :unsure:  Yra bibliotekos, skaitykit į valias nemokamai, kad ir po 3 į dieną  :unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 03 lapkričio 2020 - 21:09
Gal cocoona kas renkate?
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2020 11 03, 21:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72729674" data-time="1604425571"> Ačiū, o Lietuvoje kaip su nelegaliomis pasiūla? Nes jau supratau, kad su legaliomis - ne kažką, o mano tėtis skaito vos ne knygą į dieną.</blockquote> Šiandien kaip tik Vaiva Rykštaitė dalinosi, kad buvo pavogta 1200 jos elektroninių knygų. Na kažkas nusipirko el.knygą ir paviešino, ko pasekoje pasidalinta 1200 kartų  blink.gif kažkas panašaus.. Ji neteko apie 10 000 eur ar daugiau, nepamenu, pajamų..  huh.gif  Žmogus kuria, rašo, skiria savo laiką, tikėdamasis iš to ir uždirbti ir pyst nemokamai va gi galima paskaityt...  unsure.gif Na man nesuvokiama unsure.gif na kuri norėtų dirbti, kurti be atlygio? Nekalbu apie savanorystę, čia kita kalba.. kada Lietuvoj liausimės vogti vieni iš kitų? Čia gi tokia pati vagystė, kaip ir saldainius lidle ar maikę aprangoj pasiimt ir išsinešti  unsure.gif  Yra bibliotekos, skaitykit į valias nemokamai, kad ir po 3 į dieną  unsure.gif

Bet juk tai taip lietuviška biggrin.gif tautinis bruožas, ką nors apipi....
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 11 03, 23:07)
Šiandien kaip tik Vaiva Rykštaitė dalinosi, kad buvo pavogta 1200 jos elektroninių knygų. Na kažkas nusipirko el.knygą ir paviešino, ko pasekoje pasidalinta 1200 kartų  blink.gif kažkas panašaus.. Ji neteko apie 10 000 eur ar daugiau, nepamenu, pajamų..  huh.gif 

Aš neskaitau elektroninių knygų, bet pvz. popierinę gali paskolinti ne vieną kartą, o kaip elektroninę paskolinti? Be to skolinimas galima sakyti irgi vagystė, nes tuomet neperka hmm.gif Bibliotekos irgi mažina kūrėjų pajamas...
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 11 03, 22:11)
Aš neskaitau elektroninių knygų, bet pvz. popierinę gali paskolinti ne vieną kartą, o kaip elektroninę paskolinti? Be to skolinimas galima sakyti irgi vagystė, nes tuomet neperka  hmm.gif  Bibliotekos irgi mažina kūrėjų pajamas...

Aš nusipirkusi knygą ne tik draugėms duodu paskaityti, bet paskui dar ją ir parduodu. Nemėgstu kaupti knygų.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2020 11 03, 23:20)
Aš nusipirkusi knygą ne tik draugėms duodu paskaityti, bet paskui dar ją ir parduodu. Nemėgstu kaupti knygų.

Tai va butent...ir niekad net minties nekilo, kad tokiu budu vagiu is autoriaus unsure.gif gyvenam juk milzinisko vartojimo laikais, per visur skalambija apie tai kiek skurliu perkam, kiek plastiko ismetam ir tersiam gamta ir t.t. O knygu matai skolint negalima pasirodo, vagyste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 03 lapkričio 2020 - 22:52
O filmų nežiūrit internete? bigsmile.gif

Puikiai suprantu, kas tai yra. Bet, šiais laikais tapo pavojinga naudotis bibliotekomis dėl koronos. Kaip 80mečiams įpirkti kelias knygas į savaitę? hmm.gif

Jau iki covido mama kovojo su tėčiu, kad tas knygas skaito ir ligoti.. amžini barniai. O dabar - iš viso...

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 11 03, 21:56)
as stebiu - pirksiu kai bus pigiau biggrin.gif

Ok. Tikiuosi pamatysiu, kai rinksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 11 04, 09:58)
Ok. Tikiuosi pamatysiu, kai rinksit  4u.gif

aš po to, kai pabandžiau riešutų sveistą iš promo, nebeperku iš bulk, nes jis man tiesiog nebeskanus.
Promo labai skanus, vos vos cukraus ir druskytės. Galima vieną šaukštais kabinti. Po šio bulk veliasi burnoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 10:13)
aš po to, kai pabandžiau riešutų sveistą iš promo, nebeperku iš bulk, nes jis man tiesiog nebeskanus.
Promo labai skanus, vos vos cukraus ir druskytės. Galima vieną šaukštais kabinti. Po šio bulk veliasi burnoje biggrin.gif

Galima foto?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 11 04, 10:15)
Galima foto?

https://www.sanitex....ais-0-9-kg.html
kaina jei neklystu kažkas apie 5 Eur. Cukraus minimaliai, daugiau nieko apart druskos nepridėta, bet tikrai labai skanus.
Anksčiau tik iš Bulk pirkdavau ir valgydavau net vieną, bet kai pabandžiau šio, per pusę miesto į promo važiuoju dėl jo biggrin.gif
Atsakyti