Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2017 02 14, 19:51)

Na aciu. Naujiena man smile.gif
https://m.cocosa.co....nok6yTzWSWfI2yA radau I ka seile varvint
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 14, 19:27)
gal kas gali patikslinti -
*£102.00 includes duty and freight (See T and Cs for details) and is converted from 127.99USD at a rate of 1.25 Supplier's suggested retail price in United States, converted to GBP. Product not necessarily sold by others in United Kingdom, or at our supplier's suggested retail price.

čia reiks man dar mokesčius mokėt, ar jau pardavėjas sumokės?

ir Gold & White Gold with Cubic Zirconia Double Strand Flower Link Bracelet Plated in 18K Gold - čia reiškia, kad dengta auksu?

Geltonas ir baltas auksas su kubiniais cirkoniais ..... paauksuotas 18karatų t.y.750 prabos auksu.
Gali būti pats gaminys 375 arba 585 prabos,bet dengtas aukštesnės prabos auksu. Būt gerai pamatyti pilną nuorodą,pasakyčiau tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2017 02 14, 20:05)
Gal dar kas patikslintu ar teisingai supratau, kad Uniqlo neimanoma be vietiniu koreteliu apsipirkti, reikia tik per tarpininkus?

Taip.
Atsakyti
Panos, o jeigu mano vardu paskyra ESWD, siuntiniia mano vardu, vyrui neduos atsiimti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 02 14, 23:10)
Panos, o jeigu mano vardu paskyra ESWD, siuntiniia mano vardu, vyrui neduos atsiimti?  4u.gif

Duos, tik formuojant saskaita reikia nurodyti kas atsiims, t.y. vyro varda, pavarde ir telefona.
Bent jau ankstesnej sistemoj taip buvo, dabar dar netikrinau.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2017 02 14, 23:22)
Duos, tik formuojant saskaita reikia  nurodyti kas atsiims, t.y. vyro varda, pavarde ir telefona.

Ir dabar taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2017 02 14, 23:22)
Duos, tik formuojant saskaita reikia  nurodyti kas atsiims, t.y. vyro varda, pavarde ir telefona.

Kiek kartu atsiiminejau, tarp ju ir siandien, manes nei karto neprase nei dokumento kokio, nei klause kas as tokia, pasakai siuntos atsiemimo koda ir atiduoda ;) taigi manau jei vyras ta koda zinos atiduos ir jam
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 14, 16:39)
Merginos,ateinu pasidalinti savo nesekmingu abercrombio seilo pirkiniu. Nu sakes, man taip dar nera buve- pirkau 7 prekes, dziaugiuosi, laukiu gerai apsipirkus... Gaunu 4 prekes visiskai ne tas (kazkokios 4 vyriskos bliuskes M dydzio). Rasiau jiems, tai sake issius pakartotinai man (bet atsiprase iskart, kad jei jau bus pasibaige is to seilo, tai grazins pinigus). Bet man nereik pinigu, noriu gaut prekes  unsure.gif eina sau... Ar kitos jau irgi gavot? ar Jums viska teisingai atsiunte?

Nesielvartaukit labai, rodykit tas M dydžio maikes rolleyes.gif

Papildyta:
Aktualu Swedbanko auksinių ir kreditinių kortų turėtojams:
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73743428
Atsakyti
Is vente winter days gavau ne ta dydi, gal kas noretu - Etam maudymukas melynai baltas, virsutine dalis UK 16 (tiktu ir UK14 nesiojanciai), kelnaites UK 12. Su visais siuntimais gavosi 12.5 Eur
Atsakyti
Berniukiškų rudų 28 dydžio Superfit gera kaina (27,98 eur), kitų spalvų ir dydžių netikrinau:
https://www.amazon.d...I...?th=1&psc=1
Atsakyti
Eurovaistinė kažkokį kodą išmetė 5%, bet nematau nei iki kada galioja, nei už kokią sumą perkant:
Tavo nuolaidos kodas: VSR17
Atsakyti
[quote=priklausomybe,2017 02 15, 00:49]
Nesielvartaukit labai, rodykit tas M dydžio maikes rolleyes.gif

Tai o man ju nereikia grazint abercrombiui? Kai rasinejaus su jais chate, jie nieko man apie jas nerase, bet dabar galvoju ka cia su jom daryt?

Atsakyti