Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2020 10 13, 11:11)
Įdomu, jei aš prime turėjau amazon uk, tai ir de jau mokamas? Nes bandant užsisakyti siūlo 30d trial'ą, tik kad nebūtų po to "ups, nuskaičiavo".

Kiekvienos šalies Amazon skirtingas, jei naudojotės UK, nemokamai 30 dienų galite pasinauditi ir DE
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2020 10 13, 13:32)
Kiekvienos šalies Amazon skirtingas, jei naudojotės UK, nemokamai 30 dienų galite pasinauditi ir DE

Teisingai. As vyrui striuke italu amazone dar 50 euru pigiau nukirtau ir prime nemokamai 30 dienu dave, matyt nebuvau naudojus dar ten
Atsakyti

Gal kas perkat easycosmetic.de?

Atsakyti
Gal pirkot mergaitėms su PRIME gera kaina aulinukus? Akis išvarvinau, nebežinau, ką ir kur ieškot biggrin.gif
Atsakyti
gal kas nori Uniqlo parinkti, man sunkiai registracija gaunasi, prie slaptažodžio kabinėjasi nors tu ka...atitinka visus kriterijus
Atsakyti
Mamos, kuom apart kedus aunat paauglius?? blink.gif na toks ir paauglys aisku- 11 metu, bet peda jau kai kuriu batu 41, vaikiski jau psio. Plot kokiu 80-90 euru ranka nekyla auganciai kojai. Vaiksto nabagas dar su New balance medziaginiais, reik kazkokiu aulinuku odiniu, su goretexu butu gerai. Parsisiunciau tokios nieko is vokisko amazono, Ecco 41, tai maza to, kad visgi didoki, tai dar ir brokuotus atsiunte svolociai, spalvos skirias normaliai unsure.gif tegu tik pabando man paskui nekompensuot siuntimo islaidu is LT, ne as kalta, kad brokuotus batus gavau
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit patirties su pirkimu iš www.cdiscount.com ? Niekaip nesuprantu su apmokėjimu. Su kortelėm nepaėjo, tai apmokėjau paypal, pinigus nusirašė, bet rašo kad užsakymas anuliuotas, nors rodo, kad sumokėta per paypal. Niekur nerandu tame puslapyje kokio nors emailo, kur būtų galima pasiaiškinti kokia tiesa. Jei anuliuota, kaip suprantu man turėtų grąžinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 10 14, 10:25)
Mamos, kuom apart kedus aunat paauglius?? blink.gif na toks ir paauglys aisku- 11 metu, bet peda jau kai kuriu batu 41, vaikiski jau psio. Plot kokiu 80-90 euru ranka nekyla auganciai kojai. Vaiksto nabagas dar su New balance medziaginiais, reik kazkokiu aulinuku odiniu, su goretexu butu gerai. Parsisiunciau tokios nieko is vokisko amazono, Ecco 41, tai maza to, kad visgi didoki, tai dar ir brokuotus atsiunte svolociai, spalvos skirias normaliai unsure.gif tegu tik pabando man paskui nekompensuot siuntimo islaidu is LT, ne as kalta, kad brokuotus batus gavau

Aš tik Decathlone radau demikus, pernai nešiojo visą žiemą, nes žiemos nebuvo. Tokie labai faini ir vizualiai, ir patogūs (o jam labai svarbu tas patogumas, ne mergaitė, dėl grožio nekentės).
Nes irgi pasidarė nesimatavus per sunku.
O žiemai pirkau ECCO gera kaina, dar vasarą.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 10 14, 10:25)

maza ta peda. maniskis jau 42.5 devi biggrin.gif dar ne 10 metu neturi. peda siaura, o batai pagfal toki dydi kaip laivai. ragas rast siaurus. aciu die yra superfitai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 10 14, 11:44)
maza ta peda. maniskis jau 42.5 devi  biggrin.gif dar ne 10 metu neturi. peda siaura, o batai pagfal toki dydi kaip laivai. ragas rast siaurus. aciu die yra superfitai.

Siunciates superfitus? Maciau amazone 41 ir 41 ala vaikisku, nes nuo kokio 34 ejo dydziai, bet bijau prasaut su dydziu...gal turit ka nors ju 41 ir galetum vidpadi pamatuot? Nes na ecco 41 dideli blyn, nors NB 41,5 nesioja dabar
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 10 14, 11:07)
Siunciates superfitus? Maciau amazone 41 ir 41 ala vaikisku, nes nuo kokio 34 ejo dydziai, bet bijau prasaut su dydziu...gal turit ka nors ju 41 ir galetum vidpadi pamatuot? Nes na ecco 41 dideli blyn, nors NB 41,5 nesioja dabar

pirkau jam 42 superfitus. jo peda 27,5 cm ar tai 27,7, jam dar lieka vietos. batai tokie

https://www.amazon.d...f8-c44f2e1370d4
Atsakyti

Aš tik Decathlone radau demikus, pernai nešiojo visą žiemą, nes žiemos nebuvo. Tokie labai faini ir vizualiai, ir patogūs (o jam labai svarbu tas patogumas, ne mergaitė, dėl grožio nekentės).
Nes irgi pasidarė nesimatavus per sunku.
O žiemai pirkau ECCO gera kaina, dar vasarą.

Pas mane mergina, bet ir pirkau Decathlone ale žygio batus, tai super, praeitą visą žiemą puikiai atlaikė. Ypač kai tos žiemos nebuvo. Tai ir koja nekaito ir sausa išliko.

Atsakyti