Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Priminkite, prašau, Vokietijos parduotuvę, kur perkate dviračius. :4u:​ 

Manau geriau Lt pirkti, dabar ir nuolaidas gali pasiūlyti. Kadangi garantiją duoda, manau tikrai verta (asmeniškai laukiu naujo rėmo, nes senasis neatlaikė).

O nupirkus iš vokietijos - velnias žino.

p.s. bike-discount /bike-components eshopai užsienyje.

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 09 29, 15:44)
Dar klausimas kur perkate franke plautuves žmoniška kaina ir maišytuvą?

pries 4 metus geriausia kainos ir pristatymo termino varianta radau amazon.de. Netgi su siuntimu per Eshopdraw gavosi pigiau, nei pirkti vietoje
Atsakyti

Ar kas jau gavot about you užsakymus? unsure.gif

Vakar sunus gavo. As atskirai pirkausi tai dar laukiu. Kolege ir vakar gavo.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 29, 16:14)
Ar kas jau gavot about you užsakymus? unsure.gif

Gavau vakar puse siuntos. Kita puse nors ir anksciau supokuota, bet vis dar pas juos nepaimta vezejo 4u.gif
Atsakyti
Kokius perkat vaikams zuvu taukus? Ne skystus, Lietuvoj, ne Equazen
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 09 30, 09:52)
Kokius perkat vaikams zuvu taukus? Ne skystus, Lietuvoj, ne Equazen

eskimo
Atsakyti
https://www.portugalvineyards.com/en/ perkant pirma karta duoda -10%
Atsakyti

Sveikos, noriu grazinti gap.eu, susigeneravau ta ale lipduka, bet prisimenu is seniau budavo instrukcija kazkur kaip paste pildyti pastininkem... Seniai kazkada kai grazint bandziau, su tuo tik ale lipduku siuntos nepraejo, bet buvau paskui is antro karto atkasus kazkur ta instrukcija. Gal zinot apie ka as? Dabartiniame lipduke- tik adresas kuriuo siusti, bet lyg nepraeidavo paste tik su tokiu... 

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 09 30, 11:48)

gal kas planuojate pirkti? norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2020 09 29, 21:05)
pries 4 metus geriausia kainos ir pristatymo termino varianta radau amazon.de. Netgi su siuntimu per Eshopdraw gavosi pigiau, nei pirkti vietoje

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2020 09 30, 12:57)
<p>Sveikos, noriu grazinti gap.eu, susigeneravau ta ale lipduka, bet prisimenu is seniau budavo instrukcija kazkur kaip paste pildyti pastininkem... Seniai kazkada kai grazint bandziau, su tuo tik ale lipduku siuntos nepraejo, bet buvau paskui is antro karto atkasus kazkur ta instrukcija. Gal zinot apie ka as? Dabartiniame lipduke- tik adresas kuriuo siusti, bet lyg nepraeidavo paste tik su tokiu... </p>
[right][snapback]72713062[/snapback][/right]

Neseniai as grazinau siunta, palieki paste ir viskas. Bet tai neregistruota siunta (nusifotografuokit kaip irodyma). Man ilgai negrazino pinigu Gap, tipo mano siuntos negavo, o irodymu as neturejau, kad siunta issiunciau. Bet po pikto mano laisko siunta atsirado, pinigus grazino.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 09 30, 11:48)

Reikia pakvietimą turėt ar koduką kažokį suvest?
Atsakyti