Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(debesiuke:) @ 2020 09 27, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="debesiuke:)" data-cid="72711650" data-time="1601133591"><div><p>Kaune renku <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.cocooncenter.co.uk/'>https://www.cocooncenter.co.uk/</a></p><p>-5% viskam šį savaitgalį. Atsiėmimas dieną Petrašiūnuose, vakare Dainavoje, galiu siųsti. Rašykit sandrute.uogyte eta gmail.com</p></div></blockquote><p>Trūksta 40 Eur   rolleyes.gif -5% galioja tik šį savaigalį. Šiuo metu dar URIAGE priemonėms yra -20%</p>

ar pirkote?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2020 09 27, 18:34)
Jei ne paslaptis, kiek mokate? Per tarpininkus kaina gaunasi 25 su centais, vinted kainos nuo 25 iki 30 eur.

20 eur. ax.gif
Atsakyti

Gal kas pirkote/keitete Dysonui baterija, jei taip is kur?

Pirkom iš amazon (atrodo anglų), ne originalą, bet veikia puikiausiai jau daugiau negu metai.

Rinkausi pagal tai, kur daugiausia gerų atsiliepimų.

Visi pardavėjai prie baterijų rašo, kad nesiunčia. Užklausiau Eshopwedrop - jie parašė, kad atveš, tai pirkau per jų adresą.

Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2020 09 27, 18:35)
<p>Priminkite, prašau, Vokietijos parduotuvę, kur perkate dviračius. 4u.gif​ </p>

mytoys.de jei vaikiški
Atsakyti

Pirkom iš amazon (atrodo anglų), ne originalą, bet veikia puikiausiai jau daugiau negu metai.

Rinkausi pagal tai, kur daugiausia gerų atsiliepimų.

Visi pardavėjai prie baterijų rašo, kad nesiunčia. Užklausiau Eshopwedrop - jie parašė, kad atveš, tai pirkau per jų adresą.

mano Dysonui ir batarke parejo. baigesi garantinis ir po 2 men skancami :) Reikia uzsisakyt is kur nors. 

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2020 09 28, 09:28)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ladute" data-cid="72712018" data-time="1601272368">
<div>
<p>Pirkom iš amazon (atrodo anglų), ne originalą, bet veikia puikiausiai jau daugiau negu metai.</p>
<p>Rinkausi pagal tai, kur daugiausia gerų atsiliepimų.</p>
<p>Visi pardavėjai prie baterijų rašo, kad nesiunčia. Užklausiau Eshopwedrop - jie parašė, kad atveš, tai pirkau per jų adresą.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>mano Dysonui ir batarke parejo. baigesi garantinis ir po 2 men skancami smile.gif Reikia uzsisakyt is kur nors. </p>

Aš LT pirkau, apie 70 eu

Klausimas, ar dar pirktumėte Dyson? ar pigesnį variantą žiūrėtumėte, aš kažkur prateriojau antgalį motorizuotą, plius mano senukas V6, tai noriu naujo...bet svarstau, gal yra gerų pakaitalų pigesnių????
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 09 28, 10:19)
Aš LT pirkau, apie 70 eu

Klausimas, ar dar pirktumėte Dyson?  ar pigesnį variantą žiūrėtumėte, aš kažkur prateriojau antgalį motorizuotą, plius mano senukas V6, tai noriu naujo...bet svarstau, gal yra gerų pakaitalų pigesnių????

Aš irgi susimąsčiau apie tai, ar vėl pirkčiau. Šiaip labai patenkinta, mūsų buvo refurbished, gera kaina, laiko dar iki šiol gerai, jau nepamenu, kiek jis metų pas mus. Bet daugiau, nei du.
Dar pasvarstyčiau, ar koks Xiaomi tiesiai iš ALI nebūtų variantas...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 28, 10:39)
Aš irgi susimąsčiau apie tai, ar vėl pirkčiau. Šiaip labai patenkinta, mūsų buvo refurbished, gera kaina, laiko dar iki šiol gerai, jau nepamenu, kiek jis metų pas mus. Bet daugiau, nei du.
Dar pasvarstyčiau, ar koks Xiaomi tiesiai iš ALI nebūtų variantas...

Aš save pažystų, jei bus kiek prastesnis už dyson, tai jis mane nervins ir aš pasomoningai greičiau pribaigsiu jį. Tiesiog norisi geresnio, o ne prastesnio
Papildyta:
Ar kas dare gražinimą į Uniqlo EU? mastau striukę pirkti, tik tarp dydžių mėtausi, nors imk ir abu pirk, o paskui grąžinti...kažin kiek striukės siutimas į Vokietiją kainuotų??
Atsakyti

Trūksta 40 Eur   :rolleyes: -5% galioja tik šį savaigalį. Šiuo metu dar URIAGE priemonėms yra -20%

Nupirkta vakar. Neberenku :)

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 09 28, 11:33)
Aš save pažystų, jei bus kiek prastesnis už dyson, tai jis mane nervins ir aš pasomoningai greičiau pribaigsiu jį. Tiesiog norisi geresnio, o ne prastesnio
Papildyta:
Ar kas dare gražinimą į Uniqlo EU?  mastau striukę pirkti, tik tarp dydžių mėtausi, nors imk ir abu pirk, o paskui grąžinti...kažin kiek striukės siutimas į Vokietiją kainuotų??

apie 9 eur
Atsakyti
jo, iherb dabar baisiai geras laikas ir sau, ir mamai ar draugei dovanų tų paakių kaukių nusipirkt. iš šitų dviejų dar 1vnt pritaiko trial produkto kainą ir siuntimas į LT tik keli baksai, tai 3vnt susidėjus mažiau 20€ su viskuo gaunas thumbup.gif

paaukių kaukė auksinė
arba
paakių kaukė juodas perlas
Atsakyti

Labas, gal norit prie https://www.bulk.com/eu/jungtis. Truksta man iki nemokamo siuntimo.

Ir gal kuri prekat is cia https://www.bulk.com...-q10-coq10.htmlQ10 ?

Galvoju gal lakstyciau kaip vejas to Q10 isgerus :)

Atsiimti reiketu Zalgirio g. darbo metu arba vakare Pilaite.

Atsakyti